اگه بخوای بین عشقت و خانواده یکی رو انتخاب کنی

taksetareh

New member
بچه ها این جمله رو برای بابا و مامانم یه بار اس دادم چقد خوشحال شدن:tonguesmiley:

نوتر

New member
pas زحمات pedar چی ؟

مادر عین مداد میمونه ذره ذره که تموم میشه همه تموم شدنشونو میبینیم. پدر عین خودکار میمونه کسی نمیبینه که داره تموم میشه ولی روزی میرسه که به یکباره دیگه نمینویسه
به افتخار همه پدرامون
بازم از خدا میخام خدا همه ی پدرامونو برامون نگه داره و اگه خدا نکرده کسی پدرشون پیشش نیست خدا رحمتشون کنه

آخرین ویرایش:

BBT

New member
مادر عین مداد میمونه ذره ذره که تموم میشه همه تموم شدنشونو میبینیم. پدر عین خودکار میمونه کسی نمیبینه که داره تموم میشه ولی روزی میرسه که به یکباره دیگه نمینویسه
به افتخار همه پدرامون:thumbsupsmileyanim:

خیلی باحال گفتی آره واقعا هم همینطوره

nutgirl92

New member
به نظر من آدمیزاد چ پسر چ دختر ...
هیچ وقت نباید یه کاری کنن که خانواده ناراحت بشن ... قلب پدر و مادرش بشکنه ...
واقعا این خط قرمز باید هرطوری که هست رعایت بشه .. باید به خاطرش آدم جلو دیگران بایسته ... حالا درسته آدم تو جوونی به هرحال هزار و یک موقعیت داره ... ولی به خاطر یه دوستی یا همچین چیزی اگر آدم خودشو نبازه و این جا هوای خانوادشو داشته باشه و به خاطر رضایت پدر و مادرش هم که شده به این پیشنهادات زودگذر جواب رد بده و مجکم بایسته ... من اطمینان دارم اگر روزی عشق رو تجربه کنه ... طبق قانون سوم نیوتن هم که شده باشه ... همه ی عوامل دست به دست هم میدن و اون کار ختم به خیر میشه ...

یه کمی پیرزنی نظر دادماااا ولی واقعیته و باید بپذیریم ... که اگر یک قدم به طرف خدا برداریم ... خدا هزاران قدم به طرف ما میاد ... شاید درکش به این راحتی نباشه ... اما اون موقعی که واقعا اون مرحله میرسه که آدم مجبور میشه بین عشق و خونواده یعنی بین عشق و عشق یکیشونو انتخاب کنه ... اون جا این 1000 قدم خودنمایی خواهد کرد و اعتقاد دارم راه هموار خواهد شد ... فقطططططط یادمون باشه الان که عشقی در کار نیست ... فریب هوس های زودگذر رو نخوریم .. که حداقل درباره خودم میدونم رضایت مادرم در گرو این همینه که یک دختر سالم و قوی باشم.

nutgirl92

New member
به افتخار همه پدرامون:thumbsupsmileyanim:

:sad: ..........

BBT

New member
به نظر من آدمیزاد چ پسر چ دختر ...
هیچ وقت نباید یه کاری کنن که خانواده ناراحت بشن ... قلب پدر و مادرش بشکنه ...
واقعا این خط قرمز باید هرطوری که هست رعایت بشه .. باید به خاطرش آدم جلو دیگران بایسته ... حالا درسته آدم تو جوونی به هرحال هزار و یک موقعیت داره ... ولی به خاطر یه دوستی یا همچین چیزی اگر آدم خودشو نبازه و این جا هوای خانوادشو داشته باشه و به خاطر رضایت پدر و مادرش هم که شده به این پیشنهادات زودگذر جواب رد بده و مجکم بایسته ... من اطمینان دارم اگر روزی عشق رو تجربه کنه ... طبق قانون سوم نیوتن هم که شده باشه ... همه ی عوامل دست به دست هم میدن و اون کار ختم به خیر میشه ...

یه کمی پیرزنی نظر دادماااا ولی واقعیته و باید بپذیریم ... که اگر یک قدم به طرف خدا برداریم ... خدا هزاران قدم به طرف ما میاد ... شاید درکش به این راحتی نباشه ... اما اون موقعی که واقعا اون مرحله میرسه که آدم مجبور میشه بین عشق و خونواده یعنی بین عشق و عشق یکیشونو انتخاب کنه ... اون جا این 1000 قدم خودنمایی خواهد کرد و اعتقاد دارم راه هموار خواهد شد ... فقطططططط یادمون باشه الان که عشقی در کار نیست ... فریب هوس های زودگذر رو نخوریم .. که حداقل درباره خودم میدونم رضایت مادرم در گرو این همینه که یک دختر سالم و قوی باشم.

مرسی نمردیمو حالت بیرزنی نوت گرل رو هم دیدیم

nutgirl92

New member
این تاپیک خیلی حالمو گرفت دوستان ...

ایشالا که همگی همیشه سربلند باشید..

شب بخیر.

k-b

New member
من اگه تو همچین موقعیتی گیر کنم یه روز خانوادم و همون آقا پسره که میخواد سایه ی سرمون بشه رو یه جا جمع میکنم جلوشون انقد خودمو میزنم، انقد خودمو میزنم که بالاخره یا خانوادم به ازدواجم رضایت میدن یا اون آقاهه میگه اصن دخترتون رو نخواستم !!!!:25r30wi: بعد همه چی به خیر و خوشی تموم میشه!!!

محسن ن ک

New member
چطور کسي ميتونه براي کس ديگه اي خانواده تشکيل بده در حالي که نتونه خانواده اي رو که به اينجا رسوندنش براي خودش نگه داره.
مردي که نتونه هم خانوادش و هم عشقش رو نگه داره قابل اعتماد نيست.

الان من گزينه هر دو رو انتخاب کردم ؟:tonguesmiley:
نه ديگه من ميگم خانوادش رو راضي کنه که عشقش رو نگه داره.

کاملا موافقم...

ameneh-arab

New member
من یکبار تو این موقعیت بودم.خانواده ام را مجبور کردم که به خواست من راضی بشن.حالا بعد 4سال متوجه شدم تمام مخالفت هاشون به خاطر خودم،سختی نکشیدن من وخوشبختیم بود.هیچ وقت خانواده را نباید به عشق فروخت.به خصوص دخترا که خانواده بعد ازدواج حامی بزرگیه واسشون.عشق زیبا و پرهیجانه ولی خانواده ه پناهگاه همیشگی...:riz277:

rahil

New member
خدایی دیگه تا یه جایی تحمل میکنم دیگه زیاد بی منطق بازی در بیارن میزنه به سرم
بعده یه مدت هم رابطه ها درست میشه
هم به عشقت رسیدی هم به خانوادت
البته عشق داریم تا عشق هاااااااااااااااااااااا
لطفا مد نظر قرار بگیره که به حر گوسفندی نگیم عشق:motat:

Artmis.a

New member
خدایی دیگه تا یه جایی تحمل میکنم دیگه زیاد بی منطق بازی در بیارن میزنه به سرم
بعده یه مدت هم رابطه ها درست میشه
هم به عشقت رسیدی هم به خانوادت
البته عشق داریم تا عشق هاااااااااااااااااااااا
لطفا مد نظر قرار بگیره که به حر گوسفندی نگیم عشق
:motat:

به این میگن توجیه دوست عزیز و خود گول زنی! عاقبت خوشی نداره از ما گفتن و از شما هم...
متاسفانه اوضاع خرابتر از این حرفهاست عشقای امروزه گوسفند نیستن گرگن و بلکه بدتر...

ghazal26

New member
خانواده ام همه عشق وزندگيمه حتي اگر پسر شاه پريون هم باشه و خانوادم بگن نه مطمئنم اونا درست ميگن... هرگز آغوش گرم خانوادمو به گرماي يه عشق آتيشي نميبخشم :heart:

fatalist

New member
اول خانواده چون هیچ کسی مثل پدر و مادر خوشبختیه بچهش و نمیخواد اگه حرفی میزنن حتما یه صلاحی توش دیدن که من به دلیل عاشقی نمیبینم:smilies:

ketabsabz

Well-known member
حتما حتما خانوادم ، قطعا مامان و بابام سلاح منو بهتر از خودم میخوان ، همیشه وقتی تو مسئله ای باهاشون اختلاف نظر دارم متوجه شدم ک اونا راس گفتن و همیشه هم اینطور بوده ... اولش ناراحت میشم اما وقتی گذشت و پی ب اشتباهم بردم فهمیدم این پدر و مادرن بیشتر از هر کس دیگه ای نگران بچشونن و سلاحشو میخوان.

leylii

New member
من هیچ موقع نمی تونم از خانوادم بگذرم خانوادم رو برا خودم نگه می دارم و تو خیالم با عشقم زندگی میکنم.....................

محسن ن ک

New member
به این میگن توجیه دوست عزیز و خود گول زنی! عاقبت خوشی نداره از ما گفتن و از شما هم...
متاسفانه اوضاع خرابتر از این حرفهاست عشقای امروزه گوسفند نیستن گرگن و بلکه بدتر...

کافر همه را به کیش خویش می پندارد...هیچ کس تا تجربه نکرده باشه این حرفا به ذهنشم ختور نمی کنه...بعد از اولین رابطه بد بین میشیم...اما یه نکته هست که اینطوری که بوش میاد همه بد دیدن...پ کی ان وسط بد کرده؟ ... راست گویی خیلی خوبه نه؟ از خودتون شروو کنین کی می خواد راست بگه؟

bioshimi@

Well-known member
من که هرچی مامانم بگه همونه چون صلاح منو میگه .البته خیلیم آدم منطقیه و عشق و دوس داشتن روهم در نظر میگیره و براش ارزش میذاره اگه راه داشته باشه رضایت میده اگه نه که .مخالفت کنه حتمن به ضرره منه منم میگم نه .از عشقم میگذرم .

محسن ن ک

New member
.یکی ا بچه ها عشق و گوسفندی تعبیر کرده یکی دیگه یه چی دیگه..دارن از عشق صحبت می کنن نه گوسفند با این طرز فکر چطوری زندگی می کنید؟ خیالش منو دیونه کرده ...عشق به خدا یا مادر رو که قبول دارین یکی بخاد ازم بگیرتشون نمیدونم تا چه حد شاید تا نابودی پیش برم عشق به جنس مخالفم حتما همینه ..یادمه وقتی بابام فوت کرد حس کردم کمرم شکست پشتوانم بعد از خدا رفت تکو تنها با این همه مشکل موندم اما یه جوری بارم اورده به این راحتیا ا پا نمیوفتم... والا اگر اونی که می خوام یا مادرم هر کدومو ازم بگیرن امکان نداره سالم از این موضو در بیام... زندگی می کنم اما اگه سکته یا روانی نشم...حالا باید جواب سوالو بدم نه اینکه با یه سوال ا کنارش رد شم...از مادرم غیرتم نمیزاره بگزرم از عشقم فکر می کنم وجودم نزاره...در هر 2 صورت می زنه به سرم تحمل همه چی رو دارم جز این...اینم در نظر بگیرین خواستنی نیست که عشق و بدست اورد فکر می کنم بزرگترین لطف خدا در حق یه بندشه...روزمره ادمایی که ا هم جدا میشنو میبینیم حوسو با عشق قاتی کردیم حالا همه می گیم گوسفند ...یه ذهنیت دیگم راجب این موضو دارم اینه که ماها مادر مونو انتخاب نکردیم اما انصافا چقد دوسشون داریم..حالا یکی که خودمون انتخابش می کنیم چقد می تونیم دوست داشته باشیم؟...باید تو این رابطه بود تا بشه اظهار نظر کرد..امیدوارم که واسه هیچکی همچین انتخابی پیش نیاد اخه فکر به این موضوع هم ادمو ناراحت می کنه .....

بالا