اگه بخوای بین عشقت و خانواده یکی رو انتخاب کنی

Artmis.a

New member
نمیدونم والا منم همین احساسو دارم. احساس میکنم من هر جا میرم پشت سرم شما هم میاین. :tonguesmiley:
آره سلاحتونو بردارین خداییش راه درازی در پیش داریم شاید دشمن حمله کرد

اوکی برادر نوتر شما روحت حساسه ناراحت نشی الان ها جهت مزاح گفتم درحال حاضر در آتش بس هستم کلا دارم به تغییر تاکتیک و استراتژی فکر میکنم!:whistle:
الان دوره دوره ی سیاست و پنبه است شمشیر دیگه دمده شده...:motat:

نوتر

New member
اوکی برادر نوتر شما روحت حساسه ناراحت نشی الان ها جهت مزاح گفتم درحال حاضر در آتش بس هستم کلا دارم به تغییر تاکتیک و استراتژی فکر میکنم!:whistle:
الان دوره دوره ی سیاست و پنبه است شمشیر دیگه دمده شده...:motat:

باشه میس حدیث موفق باشید. براتون آرزوی موفقیت دارم. آره دیگه صلح کردیم فعلا

MOHAMMAD.R

New member

از هردوش نمیشه گذشت پدرو مادر به جونت وصلنو عشقتم که دیگه بدون اون روحت مرده ست!

MOHAMMAD.R

New member

راستش تا به امروز خانوادمو انتخاب کردم ولی خیلی سختی کشیدم, اگه بدونم اونم واقعا همون اندازه که من دوسش دارم دوسم داشته باشه شاید یه روز خانوادمو کنار بزارم البته اگه حرفشون ناحق باشه!
عشقمو انتخاب میکنمو خانوادمو راضی میکنم!

محمد رضا جان یکشو انتخاب کن عزیز

helena

New member
اگه دختر باشه که باید خانوادشو نگهداره چون همیشه حامی ما هستن و بد ما را نمیخان ولی اگر به خوبی پسر اطمینان کامل داشته باشی باید بتونی بخاطرش خانوادتو راضی کنی....و اگر پسر باشی باید اینقد جربزه داشته باشی که بتونی دو طرف را با هم حفظ کنی.
من داداشم همکلایشو دوست داشت و دو تا دانشجو اس وپاس بودن اینقد با خانوادم جنگید و طرفداری دختره را کرد(در پرانتز بگم که حتی داداشم میگفت ما یک کلمه هم با هم حرف نزدیم تا خانواده ی من به دید منفی به دختره نگاه نکنن که این موضوع را الان عروسمون میگه ما با هم ارتباط تلفنی داشتیم.منظورم به خانمها اینه اگه واقعا پسری دختری را بخاد میتونه از پس خانوادش بربیاد وگرنه دنبال بهونه اس.....و ارتباطشونم برای عوام علنی نمیکنه).و داداشم اینقد دختره را برای ما عزیز جلوه داد که موقع جواب رد شنیدن ما از خانواده ی دختره بابام جلوی باباش ایستاد و گفت پسر من خیلی بخاطر دخترتون تلاش کرده و هر شرطی که شما بذارین من قبول دارم.الانم ما خیلی از عروسمون راضی هستیم

آخرین ویرایش:

BBT

New member
اگه دختر باشه که باید خانوادشو نگهداره چون همیشه حامی ما هستن و بد ما را نمیخان ولی اگر به خوبی پسر اطمینان کامل داشته باشی باید بتونی بخاطرش خانوادتو راضی کنی....و اگر پسر باشی باید اینقد جربزه داشته باشی که بتونی دو طرف را با هم حفظ کنی.
من داداشم همیشو دوست داشت و دو تا دانشجو اس وپاس بودن اینقد با خانوادم جنگید و طرفداری دختره را کرد(در پرانتز بگم که حتی داداشم میگفت ما یک کلمه هم با هم حرف نزدیم تا خانواده ی من به دید منفی به دختره نگاه نکنن که این موضوع را الان عروسمون میگه ما با هم ارتباط تلفنی داشتیم.منظورم به خانمها اینه اگه واقعا پسری دختری را بخاد میتونه از پس خانوادش بربیاد وگرنه دنبال بهونه اس.....و ارتباطشونم برای عوام علنی نمیکنه).و داداشم اینقد دختره را برای ما عزیز جلوه داد که موقع جواب رد شنیدن ما از خانواده ی دختره بابام جلوی باباش ایستاد و گفت پسر من خیلی بخاطر دخترتون تلاش کرده و هر شرطی که شما بذارین من قبول دارم.الانم ما خیلی از عروسمون راضی هستیم

:rose::rose::rose:

mahnam

New member
من داداشم همیشو دوست داشت و دو تا دانشجو اس وپاس بودن اینقد با خانوادم جنگید و طرفداری دختره را کرد(در پرانتز بگم که حتی داداشم میگفت ما یک کلمه هم با هم حرف نزدیم تا خانواده ی من به دید منفی به دختره نگاه نکنن که این موضوع را الان عروسمون میگه ما با هم ارتباط تلفنی داشتیم.منظورم به خانمها اینه اگه واقعا پسری دختری را بخاد میتونه از پس خانوادش بربیاد وگرنه دنبال بهونه اس.....و ارتباطشونم برای عوام علنی نمیکنه).و داداشم اینقد دختره را برای ما عزیز جلوه داد که موقع جواب رد شنیدن ما از خانواده ی دختره بابام جلوی باباش ایستاد و گفت پسر من خیلی بخاطر دخترتون تلاش کرده و هر شرطی که شما بذارین من قبول دارم.الانم ما خیلی از عروسمون راضی هستیم

ای ول! :thanks:
خوشم اومد :a2d3:

am-ml

New member
اگه بخوای بین عشقت
love-125.gif
و خانواده یکی رو انتخاب کنی چی کار میکنی کدوم رو انتخاب میکنی ؟؟؟
گزینه هر دو هم نداریم

چطور کسي ميتونه براي کس ديگه اي خانواده تشکيل بده در حالي که نتونه خانواده اي رو که به اينجا رسوندنش براي خودش نگه داره.
مردي که نتونه هم خانوادش و هم عشقش رو نگه داره قابل اعتماد نيست.

الان من گزينه هر دو رو انتخاب کردم ؟:tonguesmiley:
نه ديگه من ميگم خانوادش رو راضي کنه که عشقش رو نگه داره.

solarbeh

New member
خانواده 100%
یک تار مو مامانتونو به 1000 تا عشق عوض نکنید( عشق واقعی ها نه این عشق های دروغین)
کافیه یک کم در مورد زحمات مامانتون فکر کنید

نوتر

New member

ای بابا چقد استرس بمون دادین. ولی خیلی خوب بود که آخرشو خوب تموم کردین. یعنی دلم یهویی ریخت اولشو خوندم:dadad4: .

نوتر

New member
بله اینکه مسلم عشق فقط در آغوش مادر خلاصه میشود و بس.

خدا همه مادرامونو حفظ کنه. و اونایی که مادراشون پیششون نیست خدا بیامرزتشون

منتظر 67

New member
خانوادم.........................هیچ چیز ارزش اینو نداره که یه لحظه پدر یا مادرت ازت ناامید بشن و دلشون بشکنه
اگه به صلاحمون باشه هیچ وقت مخالفت نمیکنن....اونا خوشبختیه بچه هاشونو میخوان

Artmis.a

New member
خانما تجربه استاد بزرگیه هرگز هرگز عشق را به خانواده مقدم ندونید پشیمونی ای به بار میاره که یک عمر چشم نگاه کردن به خانواده براتون باقی نمیمونه باور کنید.
گذشتن از عشق هزار مرتبه راحتتر از گذشتن از خانوادست.:j58r36j3gcr4suxymup

و اینم بگم ما دو قدم جلوترمون را میبینیم و خانواده هزاران فرسخ جلوتر ما را می بینن.

چیزی که ما در آینه می بینیم پدر و مادرمون توی خشت خام میبینن و هرگز بی دلیل مخالفت نمیکنن.

از عشق پوچت بگذر قبل از اینی که از تو بگذره.:tsimuzpzwoap1t9y3o7

آخرین ویرایش:

taksetareh

New member
عشق را میتوان در چشمان نگران مادر و در دستان خشته ی پدر دید
نه در نگاه یک غریبه
خانوادهههه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Artmis.a
بالا