ملیسا موج منفی نده :smilies-azardl (12) یعنی چی خستم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :sdasdasd: الکی ناز نکن الان هممون مثل همیمبچه ها من یکم تنبل شدم اخهههه:sad: قراره تا اخر هفته 200صفحه رو یه دور کامل بخونم روزی 50صفحه ولی نمیدونم چرا روزی 50رو نمیرسم ....نمیدونم زیاد تکرار میکنم ...نمیدونم چشم شده که ..ولی میدونم کند میرم ...این روزای اخر چه نفس گیرههههههه...خسته شدم دیگه
38...
وااااااااای خدایا کاشکی ساعت برنارد داشتم زمانو نگه میداشتماااااااااااااااا...
به به!میبینم ک دیشب کلی اینجا وا3 من بساط تنبلی و تعبیر خواب راه انداختین!عجبااااااااا! گفتم الآن میام کلی از تفریح و سایر جک و جونورایی ک سواری میدن گفتین!کمه کم داشتم رو این خر الکیا ک تو شهربازی سواری میده حساب می کردما!جم کنین بابا.......... بچه گول میزنین؟؟؟ این ک همش درس بود! :65d6a5d6s:این کجاش سواری بود؟؟؟؟بعد وا3 بیشتر گول زدن من هی انگلیش حرفیدین!پای wc و who رو وسط کشیدین!!!فک کردین من خارجکی بلد نیستم
چــــــــــــــــی؟؟؟ 12 سااااااااااااااااعت؟؟؟؟؟؟؟؟ با من شوخی نکن! ب جون خودم تو عمرم 12 ساعت نخوندم! فقط ی بار پارسال با نگار شرط بستم 10 دیگه آخرش بود!!!
ینی اصن من با این کتاب متابا زیاد میونه ندارم ...
میگم ویدا حالا تضمین میکنی حموم نریم قبل این ک who وارد عمل شه!خونواده پرتمون نکنن وسط خیابون؟؟؟
چی بگم والا! منو کله سحری شوکه کردین!!!! باید رو برنامه ی پیشنهادی فک کنم!(آیکون تامل!)
کارشناس ی خط از رو باحال می نویسی میذاری تو تاپیک!!!!)))))))))))))))
کتی و بهااره حواسمون ب شما هم هستاااااااااا! بشینین بدرسین دیگه...
وااااااای اصن اومدم تاپیکو دیدم عجیب حس درس منو گرف! خب...اون جو ِ باز داره منو میگیره !!!!!!!!!!!
خیلی وا3 هم دعا کنید برم برم تا جا نموندم......(آیکون جوگیر شدن!)
ویدااا
اینا از تظاهرات خر خونی می باشد. پیش آگهی خوب می باشد. در طی 4 ماه (تا زمان اعلام نتایج قبولیت) بهبودی حاصل می شود.
درمان: سیاست انتظاری- مایع درمانی
دکتر آذر.25 اردیبهشت 91-:motat:
ولا با خوندن جملت خستگی از تنم درومد انقد خندیدم :thanks: