گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ملیسا

New member
سلام به همگیییییییییی. دوستااااااااااااااااان خوب بخونید دیگه فرصت زیادی نموندهههههههههههههههههههههههههههههههه:smilies-azardl (181:smilies-azardl (181:smilies-azardl (181

vb2

New member
مرسی کتی جوووووووووووووووووووووننننننننننننننننننننننننننییییییییییییییییییییییییی:a2d3:

vb2

New member
مثلا انقد درس بخونی وقت نداری بری حموم تا who بیاد با ماشین عایق دار ببرت بسوزونتت :ph34r-smiley:

leiliyebidel

New member
38...

وااااااااای خدایا کاشکی ساعت برنارد داشتم زمانو نگه میداشتماااااااااااااااا...
به به!میبینم ک دیشب کلی اینجا وا3 من بساط تنبلی و تعبیر خواب راه انداختین!عجبااااااااا! گفتم الآن میام کلی از تفریح و سایر جک و جونورایی ک سواری میدن گفتین!کمه کم داشتم رو این خر الکیا ک تو شهربازی سواری میده حساب می کردما!جم کنین بابا..........
بچه گول میزنین؟؟؟ این ک همش درس بود! :65d6a5d6s:این کجاش سواری بود؟؟؟؟بعد وا3 بیشتر گول زدن من هی انگلیش حرفیدین!پای wc و who رو وسط کشیدین!!!فک کردین من خارجکی بلد نیستم؟؟؟؟؟:(50):
چــــــــــــــــی؟؟؟ 12 سااااااااااااااااعت؟؟؟؟؟؟؟؟ با من شوخی نکن! :1dco2x0p1lilzhfpg1t
ب جون خودم تو عمرم 12 ساعت نخوندم! فقط ی بار پارسال با نگار شرط بستم 10 دیگه آخرش بود!!!
ینی اصن من با این کتاب متابا زیاد میونه ندارم ...

میگم ویدا حالا تضمین میکنی حموم نریم قبل این ک who وارد عمل شه!خونواده پرتمون نکنن وسط خیابون؟؟؟:25r30wi:

چی بگم والا! منو کله سحری شوکه کردین!!!! باید رو برنامه ی پیشنهادی فک کنم!(آیکون تامل!)
کارشناس ی خط از رو باحال می نویسی میذاری تو تاپیک!!!! :))))))))))))))))
کتی و بهااره حواسمون ب شما هم هستاااااااااا! بشینین بدرسین دیگه...
وااااااای اصن اومدم تاپیکو دیدم عجیب حس درس منو گرف! خب...اون جو ِ باز داره منو میگیره !!!!!!!!!!!
خیلی وا3 هم دعا کنید برم برم تا جا نموندم......(آیکون جوگیر شدن!)

vb2

New member
لیلی تو ساعت چند پا میشی آخه که اول همه تو انجمنی .خر تو که حتی از مال منم نو ترو قویتره دختتتتتتتتترررررررررررررررررررر:motat:

negar91

New member
وای بچه ها چقد سخته :1dco2x0p1lilzhfpg1t
من فقط یه فصل تغذیه خوندم اونوقت الان خوابم میاد اگه میدونستم اینقده سخت و عذاب آوره ... :13::smiliess (2):

راستی یگانه جان شما امسال میخوای کنکور بدی ؟

شکلات

New member
خیـــــــــــــــــلی تاپیک باحالی دارید
ایشالله همگی قبول بشید
بچه درسخونها میشه بگید شما به طور میانگین چقدر درس میخونید واسه ارشد؟

karshenasgh

New member
سلام بچه ها. خسته نباشین.
ببخشید لیلی جون. غلط کردم، دیگه تکرار نمیشه. :14:باشه الان یه خط از روی کلمه باحال می نویسم که دیگه یادم نره چی گفتی!
:j58r36j3gcr4suxymup

باحال- باحال- باحال- باحال- باحال- باحال- باحال- باحال- باحال- باحال- باحال- باحال- باحال

وای تموم شد. چقد سخت بود. :1dco2x0p1lilzhfpg1t:wacsmiley:
.
.
.
حالا برم سر درسم دیگه...

آخرین ویرایش:

vb2

New member
سلام بچه ها من الان خودمو واستون توصیف میکنم .زیر چشمام 5 cm کبود تا رو لپام.:1dco2x0p1lilzhfpg1tهمینطوری قبلش ریزه بودم الان 41 کیلو میباشم .اعصابم 0 :smiliess (2):

mamai86

New member
ویدااا

اینا از تظاهرات
خر خونی می باشد. پیش آگهی خوب می باشد. در طی 4 ماه (تا زمان اعلام نتایج قبولیت) بهبودی حاصل می شود.
درمان: سیاست انتظاری- مایع درمانی
دکتر آذر.25 اردیبهشت 91-:motat:

ملیسا

New member
بچه ها من یکم تنبل شدم اخهههه:sad: قراره تا اخر هفته 200صفحه رو یه دور کامل بخونم روزی 50صفحه ولی نمیدونم چرا روزی 50رو نمیرسم ....نمیدونم زیاد تکرار میکنم ...نمیدونم چشم شده که ..ولی میدونم کند میرم ...این روزای اخر چه نفس گیرههههههه...خسته شدم دیگه

negar91

New member
بچه ها من یکم تنبل شدم اخهههه:sad: قراره تا اخر هفته 200صفحه رو یه دور کامل بخونم روزی 50صفحه ولی نمیدونم چرا روزی 50رو نمیرسم ....نمیدونم زیاد تکرار میکنم ...نمیدونم چشم شده که ..ولی میدونم کند میرم ...این روزای اخر چه نفس گیرههههههه...خسته شدم دیگه
ملیسا موج منفی نده :smilies-azardl (12) یعنی چی خستم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :sdasdasd: الکی ناز نکن الان هممون مثل همیم
از این به بعد گفتن خسته شدم ، نمیکشم ، و از این جور افعال اینجا ممنوعه :New (6):

sokout

New member
دوستان سلام
من الان از بیل زنی برگشتم:1dco2x0p1lilzhfpg1t
محخم داره سوت میکشه:j58r36j3gcr4suxymup
برم زبان بخونم
همگی نخسته

nazanin91

New member
37...(فردا!!)
سلام
شما تو این یک ماه مونده نکات رو میخونین یا تست شروع کردین؟
یا هنوز مشغول یه دور زدن هستین؟!:ad54ad:

sokout

New member
38...

وااااااااای خدایا کاشکی ساعت برنارد داشتم زمانو نگه میداشتماااااااااااااااا...
به به!میبینم ک دیشب کلی اینجا وا3 من بساط تنبلی و تعبیر خواب راه انداختین!عجبااااااااا! گفتم الآن میام کلی از تفریح و سایر جک و جونورایی ک سواری میدن گفتین!کمه کم داشتم رو این خر الکیا ک تو شهربازی سواری میده حساب می کردما!جم کنین بابا..........
بچه گول میزنین؟؟؟ این ک همش درس بود! :65d6a5d6s:این کجاش سواری بود؟؟؟؟بعد وا3 بیشتر گول زدن من هی انگلیش حرفیدین!پای wc و who رو وسط کشیدین!!!فک کردین من خارجکی بلد نیستم
چــــــــــــــــی؟؟؟ 12 سااااااااااااااااعت؟؟؟؟؟؟؟؟ با من شوخی نکن! ب جون خودم تو عمرم 12 ساعت نخوندم! فقط ی بار پارسال با نگار شرط بستم 10 دیگه آخرش بود!!!
ینی اصن من با این کتاب متابا زیاد میونه ندارم ...

میگم ویدا حالا تضمین میکنی حموم نریم قبل این ک who وارد عمل شه!خونواده پرتمون نکنن وسط خیابون؟؟؟
چی بگم والا! منو کله سحری شوکه کردین!!!! باید رو برنامه ی پیشنهادی فک کنم!(آیکون تامل!)
کارشناس ی خط از رو باحال می نویسی میذاری تو تاپیک!!!! :))))))))))))))))
کتی و بهااره حواسمون ب شما هم هستاااااااااا! بشینین بدرسین دیگه...
وااااااای اصن اومدم تاپیکو دیدم عجیب حس درس منو گرف! خب...اون جو ِ باز داره منو میگیره !!!!!!!!!!!
خیلی وا3 هم دعا کنید برم برم تا جا نموندم......(آیکون جوگیر شدن!)

لیلی اگه ساعت برنارد داشتیم که اصلا درس نمیخوندیم
با کتاب میرفتی سر جلسه:smilies-azardl (181
لیلی منم تا حالا 12 ساعت نخوندم
البته 10 ساعتم نخونده بودم
امروز رسیدم 10
غر نزن شماها دارین سواری میکنین من بنده خدا دارم بیل میزنم:65d6a5d6s:

vb2

New member
ویدااا

اینا از تظاهرات
خر خونی می باشد. پیش آگهی خوب می باشد. در طی 4 ماه (تا زمان اعلام نتایج قبولیت) بهبودی حاصل می شود.
درمان: سیاست انتظاری- مایع درمانی
دکتر آذر.25 اردیبهشت 91-:motat:

ولا با خوندن جملت خستگی از تنم درومد انقد خندیدم :thanks:

mamai86

New member

ولا با خوندن جملت خستگی از تنم درومد انقد خندیدم :thanks:

خداییش این کلمات بهبودی و پیش آگهی و درمان انتظاری..تو ویلیامز حُکمِ آب-دوغ _خیار و داره

من تو صحبتای روزانه م هم می گم :riz481:

vb2

New member
د قییییییییییییییییییییییققققققققققققققققاااااااااااااااااااااااااا مام همیشه میگفتیم سر کلاس .یارو داره میمیره نبض 20 .فشار 3. میگه درمان انتظاری :motat:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا