به کاندیدای خود رای دهید!

به کدام کاندیدا رای می دهید؟

• مجموع رای دهندگان
    0
با اینکه رد صلاحیت شده ولی من رفسنجانی رو دوست دارم چون اونم یار امام بوده و برای رهایی همین مردم که بهش تهمت میزنند و توهین میکنند توی زندانهای ساواک شکنجه شده. خانواده جانبازان و شهدا برای خدمتی که انجام دادن در جاهای مختلف سهمیه دارن که حقشونم هست. مگه ما قبول نداریم حقشونه. اون وقت سهمیه آقای رفسنجانی چی بود؟ تهمت و توهین برای اینکه کنار گذاشته بشه.همون کسی که به همراه مقام رهبری همیشه کنر امام بود. چه بسا اگه امام (ره) هم امروز زنده بودن کلی مورد تهمت و توهین قرار میگرفتن. اصلا کسی نمیپرسه که انقدر ما ادعا داریم به امام علاقه داریم،اصلا خانواده امام کجاس؟ چرا توی این انقلاب که عنصر اصلیش امام خمینی بود هیچ خبری از خانواده امام نیست؟

mehrshad

New member
ول کنید بابا همه کاندیدا خوب هستن و قابل احترام. هر کسی به نحوی داره خدمت می کنه. دستشون هم درد نکنه... هر کس هم به کسی که فک می کنه صلاحیت بیشتری داره رای میده چون وظیفه ملیمونه.

به فرض که آقای رفسنجانی از انقلاب نفعی هم برده. حقش بوده چون برای این مردم زندان و شکنجه کشیده.چون با طاغوت مبارزه کرده. چطور ممکنه همچین کسی خودش به انقلابی که توش نقش داشته بخواد ضربه بزنه. چرا خیلی جریاناتو فراموش میکنیم؟

شادیا

New member
فک کنماینجا تاپیک درباره معرفی کاندیدا ها و نظر درباره کاندیدا ها هستش.... به قول جناب دکتر( صاحب تاپیک)مشکل زیاد هست ولی جاش اینجا نیست!!! ببخشید پستشون را پیدا نکردم نقلو قول کنم
موفق باشین

ketabsabz

Well-known member
ول کنید بابا همه کاندیدا خوب هستن و قابل احترام. هر کسی به نحوی داره خدمت می کنه. دستشون هم درد نکنه... هر کس هم به کسی که فک می کنه صلاحیت بیشتری داره رای میده چون وظیفه ملیمونه.

همه چی آرومه ........... من چقد خوشحالم .................. :25r30wi:

Taraa

Well-known member
والا من که تو این 17 صفحه جز چن تا پست مفید ندیدم ... همش بحث بی مورد که گویا نصف کامنتا هم پاک شده آدم سر در نمیاره کی داره جواب چیو میده ... بقیه اش هم تذکره
کاش حداقل تذکرا رو منحصر میکردید به خود جناب دکتر

کی میدونه لنکرانی چی شد؟ خودش انصراف داده یا رد صلاحیت شده؟

mj1919

New member
چند نکته:
الان که وضع معیشتی مردم رو به قهقرا میره، اقتصاد تباه شده، فساد اقتصادی بیداد میکنه، باند بازی و رشوه و... به بیشتر ین حد خود رسیده بایستی در این دوره اصل رو بر اقتصاد بذاریم،
هر چند که بعضی کاندیدا ها شعا رشون رو بیشتر مبتنی بر عدالت و رفاه می دهند (نمونه قالیباف، غرضی و.. بقیه) باید توجه کنیم، بوجه ی امسال یک سوم سال قبل است، پس رفاهی در کار نیست، خواهشا به کاندیداهای برنامه دار رای بدهید، تا حاکایت دوره های قبلی نشود!

یک پزشک اطفال گه وزیر امور خارجه بوده، به شعارهاش دقت شود،
13920304144501517574213.jpg

مهندسی که وزیر تلگراف بوده و می گوید: پول ندارم، ستاد ندارم، برنامه ندارم .... 55 ملیون رای دارم!!!!

مهندسی دیگری که، می گوید گفتمان نوفل و شاتو رو زنده می کنم!

(بیه رو هم به مرور میارم!)

mj1919

New member
نحوه ی جمع آوری کمک های مردمی و نیز مسوولیتهایی که این پولها می آورد،
من دوتا از کاندیداها رو آوردم،
دوستان اگه تونستند بقیه رو هم عکس بگیرند، اینحا بذاریم،
جرکت دکتر جلیل واقعا آفرین داره،!!!! کمک ها رو قثط بصورت بدون نام می پذیره،!!!

کمک نقدی به ستاد قالیباف

Persian-Masoud

New member
باز هم انتخابات دیگر و باز هم ملت زودباور ایران اسلامی!
احتمالا با رای به جلیلی میخوایین احمدی نزاد دیگر متولد بشه؟ این یارو هنوز نیومده داره حرف از ریشه کنی غرب و سلطه اسلام بر جهان میزنه! دیگه این حرف ها هیچ خریداری نداره!
شخصا این نمایش رو تحریم کردم و رای نمیدم. رای به کی بدم؟ میشه بگین سعید جلیلی کدوم سابقه مدیریتی داره که تایید شده؟ میشه بگین خود جنتی 18 سالش بوده یا خودش یادش رفته که بنز سفید ضدگلوله سوار میشد؟ همین رهبر انقلاب مگه الان bmw سوار نمیشه؟ این ها دلیل رد صلاحیت رفسنجانی بود؟
تحریم بهترین کاری هست که میتونم بکنم.

mahsa.

New member
بنظر من فقط یه ادمی مث رفسنجانی میتونست ایرانت رو یکم بهتر کنه که اونم رد کردن حالا به خاطر چی خدا میدونه باید از جنتی جون پرسید که اقای محترم شمایی که سنت از.رد کرده یکی نیست خودتو رد کنه چرا به رفسنجانی گیر دادین

به نطر من وضع ایران و کسی نمیتونه بهتر کنه
رییس جمهور تا حدی اختیارات داره وقتی نتونه با دیگرکشورا مذاکره کنه .......وقتی کاری بخواد انجام بده که شاید برای بقیه بزرگان کشور خوشایند نباشه ونتونه انجامش بده ..........دیگه چه فرقی داره کی باشه .......یکی بیاد که بگن مردم رای دادن اینم رییس جمهورمون ........

هرچنئد از بین افرادی که ثبت نام کردن دلم با رفسنجانی بود.

امشب شبکه دو آقای روحانی صحبت کرد. جالب بود یکم نظرم عوض شد ولی فکر میکنم اینا همش بازار گرمی قبل انتخاباته. بعدا همه این حرفا فراموش میشه. نه؟ ولی حرفای خیلی جالبی زد با دل و جرات فراوان توی صدا و سیما رئیس صداوسیما رو زیر سوال برد.(بخاطر تهمتایی که 4 سال قبل به رفسنجانی زده شد و فرصتی داده نشد که در صداوسیما ازخودش دفاع کنه)

rozhan20

New member
مهتاب جون تعداد آدمایی که از 4 سال پیش تا حالا بهشون انواع و اقسام تهمت های ناروا زده شده دیگه از شمارش خارجه بهت قول میدم اگه از واکنش مردم نمی ترسیدن تا حالا سر همه شون رو زیر آب کرده بودن فقط تو این چند ماه اخیر دلم خنک شد احمدی نژاد خوب حقشون رو گذاشت کف دستشون و شاخ شد واسه شون اینا میترسن یکی بیاد سر کار که بپرسه بابا پول مردم رو کجا میبرید حق ملت رو به کی میبخشید واسه همین هم مطمئنم این دفعه هم مثل دفعه پیش بی خطرترین و ضعیف ترین آدم که حسابی چشم گفتن رو بلد باشه میاد سر کار که به طبع آقایون خوش بیاد ملت هم به درک!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rozhan20

New member
اینم اضافه کنم احمدی نژادم به وقت خودش کارای زیادی واسه تهرون انجام داد ولی کشور رو به لبه پرتگاه رسوند این رو گفتم که تهرونیای عزیز فقط رو حساب اینکه کسی واسه شهرشون کاری انجام داده نرن پای صندوق ریاست جمهوری خیلی با شهرداری فرق میکنه اونایی که رای نمیدن یا سفید میندازن که هیچی ولی اونایی که رای میدن یه کم حواسون رو جمع کنن که وضعمون حداقل بدتر ازین نشه

rahil

New member
از 8تا کاندیدا 6 تاش فامیل یا دوست رهبری هستن اصلا بهتره ما توی مسائل خانوادگیشون دخالت نکنیم دوستان:auizz3ffy9vla57584x:smiliess (7):

mj1919

New member
امشب شبکه دو آقای روحانی صحبت کرد. جالب بود یکم نظرم عوض شد ولی فکر میکنم اینا همش بازار گرمی قبل انتخاباته. بعدا همه این حرفا فراموش میشه. نه؟ ولی حرفای خیلی جالبی زد با دل و جرات فراوان توی صدا و سیما رئیس صداوسیما رو زیر سوال برد.(بخاطر تهمتایی که 4 سال قبل به رفسنجانی زده شد و فرصتی داده نشد که در صداوسیما ازخودش دفاع کنه)

من یک فرضیه سیاسی در این مورد دارم، نمی دونم چطوره درست از آب در میاد یا نه! (چند روز قبل حدس زدم که رفسنجانی هیچ واکنشی نشون نمیده، که نشون نداد! در واقع رفسنجانی با این ثبت نام کردن در دقیقه ی 90، و بعد عدم واکنش به رد صلاحیتش، آب رفته رو به جو برگردوند! در این بل بشویی که نسل جدید پیروان رهبری داعیه ی ریاست جمهوری دارند، خودش رو در صف پیروان رهبری قرار داد، و دهن همه ی منتقد انش رو بست، به نوعی با سیاست هر چه تمام، از موضوع کاندیداتوری اش بهره برداری کرد!)
و اما، حدس می زنم، که اصلاح طلبهای کم طرفدار ، روحانی و عارف، در بازی شطرنج، مهندسان انتخابات، دارند بازی می کنند، به اینها اجازه داده شده در انتخابات شرکت کنند به 2 دلیل: یکی اینکه رای نیاورند و بدون هر گونه هزینه ای، از انتخابات عبور بشه، دوم اینکه، این فرصت به اصلاح طلبها داده بشه که نظام رو نقد کنند، و در مواردی نیز افراد رو زیر سوال ببرند، این کار مشارکت رو بالا می بره، و نیز مقبولیت آنرا افزایش میده، به قول فلانی، میشه یک سوپاپ اطمینان.

از 8تا کاندیدا 6 تاش فامیل یا دوست رهبری هستن اصلا بهتره ما توی مسائل خانوادگیشون دخالت نکنیم دوستان:auizz3ffy9vla57584x:smiliess (7):

میشه با ذکر رابطه نام ببرید،
حداد، میشه پدر داماد رهبری،
دیگه؟

اولا کسی که تایپیک درست کرده نباید گزینه در انتخابات شرکت نمی کنم را می گذاشت
دوم اینکه ما در نظام اسلامی زندگی می کنیم اگر برای ما نامزد احراز صلاحیت کنند در راستای نظام اسلامی است
سوم این هایی که نامزد شدند افراد درستی هستند یا حداقل درست بودند سعی شده که افراد درست انتخواب شوند و هرکدام اینها برای انقلاب خیلی زحمت کشیدند
چهارم کسایی که انقلاب کردند برای این بود تا حق انتخابات را بدست بیاورند
به رابطه دوستانه هم اعتقادی ندارم

خوب اینجوری نظر سنجی واقعی تر میشه، میشه توی این نظر سنجی، از میزان مشارکت هم نظر سنجی کرد دیگه!!!

mj1919

New member
دو اخطار محسن رضایی در برنامه صداوسیما سانسور شد!

اولین برنامه تلویزیونی محسن رضایی کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از شبکه اول سیما پخش شد که دو بخش از اخطارهای وی در این برنامه تلویزیونی با سانسور مواجه شد.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، در این برنامه تلویزیونی محسن رضایی زمانی که از غم و رنج پدر سه شهیدی می گفت که اینک پنج پسر تحصیلکرده وی بیکار بودند علیرغم اینکه سه نقر آنان فوق لیسانس و دو نفر آنان لیسانس داشت، ادامه سخنان وی در این باره سانسور شد و از تلویزیون پخش نشد.

این در حالی است که این پدر شهید در ادامه مکالمه خود به محسن رضایی می گوید اگر تا چند وقت دیگر مشکلات وی حل نشود، خود کشی می کند. محسن رضایی با نقل این واقعه می خواست به مخاطبان نشان دهد که بیکاری چه بلایی بر سر اقشار مختلف جامعه و حتی بر سر پدری آورده است که سه فرزندش را تقدیم میهن کرده است . این هشدار در تلویزیون اجازه پخش نیافت.

علاوه بر این بخش دیگری از سخنان محسن رضایی و زمانی که وی در مورد تبعیض بین قومیت ها سخن می گفت نیز با سانسور مواجه شد. محسن رضایی در این بخش از سخنان خود از تلاش برای از بین بردن تبعیض بین قومیت ها سخن گفته بود که این بخش نیز اجازه پخش نیافت .

SNN.ir - .: Student News Agency :. - خبرگزاري دانشجو - دو اخطار محسن رضایی در برنامه صداوسیما سانسور شد

آخرین ویرایش:

mj1919

New member
اقتصاد ایران چقدر طول میکشه که درست بشه؟ یک سال ؟ 2 سال؟ 3 سال؟ 4 سال؟ 10 سال؟ .....
.
.
.
.
.
.
.
..
گنده لافی کاندیدای ریاست جمهوری!
دکتر ولایتی: سه ماهه!!!!! درست می کنم
گزارش سومین روز تبلیغات‌ تلویزیونی نامزدها ولایتی: رفع تب اقتصاد در ۱۰۰ روز/ روحانی: نیازی به یارانه نخواهد بود/ حدادعادل: قولی نمی‌دهم ک�
خواهشا به کسایی رای بدهید که یا درد کشیده باشند و یا درد رو درک کنند! بدونند دودوتا میشه چهار تا، نه هوار تا. برای با دوم میگم، اونایی که دنبال می کنند می دونند که بودجه ی کشور نسبت به سال قبل یک سوم شده، یعنی 2 سوم افراد باید اخراج بشوند، حقوق ها باید حداقل باید نصف بشه، استخدامی نداریم، پروژه ی عمرانی نداریم، پروژه های تولید ی نداریم، و..... فقط باید با منابع که داریم پیش بریم، کاندیداهایی که اینا رو نمی دونند، یا خیلی گیج اند، یا عولم فریب.

آخرین ویرایش:

bahramian0935

New member
سلام.تجربه نشون داده اقایانی که دم ازساده زیستی میزننددرجامعه دزدپرورمیشند.هیچ کس دلش به حال مردم نمیسوزه.تحریم هاوگرانی هاقدرت خریدسران کشور راکم کرده؟اقازاده هشون کیف دنیارامیبرند/هرکس یقه اش اخوندی شدوپیشانیش مهری هست بایدادم خوبی باشه؟یکی نیست بگه بسه دروغ گویی ومنفعت طلبی.مردم سپربلای این اقایون دزدپرورشدند.صدهانفربراثرسوتغذیه مردندواقایان ادعادارندمامقتدرترین وعادل ترین نظام هستیم.بیچاره مردم /انتخابات خوبه ولی به شرطی که افرادسابقه خوبی داشته باشند.کسانی براثرفقربه گناه کشیده میشوندوممیرندگناهش به عهده چه کسی هست؟پس چراسران کشورهروز فربه ترمیشندواحساس فقرنمیکنن؟

بالا