یه نگاهی به بقیه صفحات بندازین طرز فکر شما تقریباً با همه متفاوته نه فقط با نجما جان:auizz3ffy9vla57584x
پس مشکل نمیتونه از طرف نمجما باشه![]()
آخه یه مسئله ی پیش پا افتادس خیلی نمیشه روش بحث کرد. الان دیگه خیلی از خانما دارن از آقایون خواستگاری میکنن. نگین نه که باورم میشه. خودشونم میدونن الان با هزار ایما و اشاره هم شده دارن میگن حرفشونو. خیلی نمیشه جدی گرفتشون. خانمن دیگه!
ببینید ، واقعا اینجا دختر ها بازم به خاطر حجب و حیایی که دارن زیاد نمیتونن اتفاقایی که براشون افتاده و سوء تفاهم ها رو بگن ...
وگرنه آقایون متوجه میشدند که واقعا در صد سوء تفاهم ها خیلی خیلی بالاست ...
این کامنتم کاملا جدی بود :sad:
از تکنیک های ناجوانردانه برای تضعیف جبهه مخالف استفاده نکنید!!!!!!!!!!!!!!!1
:New (6):
h34r-smiley: چرا . خب پسر خوبیه دیگه ! مگه چیه ...:65d6a5d6s:
من بحثو دنبال میکنم
ولی وارد نمیشوم
ولی باید بگم این استدلال درست نیست
کثرت دلیل ، درستی نیست
50):
.............................می خواستیم ببینیم در این موارد اگه یه دختری بخواد از پسری خواستگاری کنه اون پسر چه فکر یا عکس العملی داره ؟؟ شاید خیلی از دخترا فکر کنن که حق انتخاب دارن و می تونن خودشون برای خواستاری پیش قدم بشن . ممکنه این نظرات ماها و آقایون بتونه به چنین افرادی هم کمک کنه .
البته من منظورم خودم نیستما ! من که مخالف سر خسرت این قضیه ام . قبلا هم اعلام کردم
البته تبریک من بخاطر اتمام تایپ و انتشار عمومی داستان خاستگاری بود
اصلاح میکنم
:black_eyed:
خب مگه من چی میگم آقا مجتبی ؟
میگم اخوی های گرامی توهم چیز بدیه نزنید ...
ما هم اذیت میشیم .:j58r36j3gcr4suxymup
حالا به هر حال ...
خواستم روشن شید آقایون محترم :black_eyed:
:auizz3ffy9vla57584x
آقا پرچم بالاست!!!!!!!!!!!!!!
چی شده؟
باز کی داره حق آقایونو پایمال میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:mad_majidonline:
.................................اتفاقا همه پست هاتون و خوندم!به شما هم هیچ توهینی نکردم وقتی سوال پرسیدم هدفم توضیح بیشتر شما بود نه توهین به کسی:smiliess (12):
ولی چون عادتمه که با هرکسی بجث نمیکنم،همین جا تموم میشه:smiliess (6):
ولش کن . خودشو ازیط نکن برادر من ...:smiliess (8):
خب مگه من چی میگم آقا مجتبی ؟
میگم اخوی های گرامی توهم چیز بدیه نزنید ...
ما هم اذیت میشیم .:j58r36j3gcr4suxymup
منطق چطور؟
به نظرم شما هم بهتره نوشته ها رو عمیق تر بخونید و بعد قضاوت کنید و نظر بدین
با تشکر:rose:
احساس کردم بهم توهین شد.خانما اگه فکر میکنین نظرات من بده من همینجا کنارگیری میکنم
کلا من موضع نمی گیرم تو این بحث.
اصلا با کلیت بحث مخالفم.
ولی به این اعتقاد دارم: از نتیجه ای که از بحث می خوایهید بگیرید (با احتمال 99% نمی شه گرفت) مهمتر، خود بحث است.
وقتی که نتیجه گرا بشیم برامون فرقی نمی کنه که توش، به همدیگه توهین کنیم و یا بی اجترامی.
یا از روشهای های غیر منصفانه برای رسیدن به نتیجه استفاده کنیم.
اونوقت خود بحث دیگه جذاب نیست، فقط نتیجش مهم میشه......
و اینجوری همیشه یک عده شکست میخورن بدون اینکه چیزی عایدشون بشه!!!
احساس کردم بهم توهین شد.خانما اگه فکر میکنین نظرات من بده من همینجا کنارگیری میکنم
...........................به نظرم شما هم بهتره نوشته ها رو عمیق تر بخونید و بعد قضاوت کنید و نظر بدین
با تشکر:rose: