اگه یه دختر ازتون خواستگاری کنه چکار می کنین ؟؟؟

خزر

New member
بابا یکم ارومتر دعوا کنید:p7977cujr38iyymsu8::p7977cujr38iyymsu8::p7977cujr38iyymsu8:

mj1919

New member
یه نگاهی به بقیه صفحات بندازین طرز فکر شما تقریباً با همه متفاوته نه فقط با نجما جان:auizz3ffy9vla57584x

پس مشکل نمیتونه از طرف نمجما باشه :whistle:

من بحثو دنبال میکنم
ولی وارد نمیشوم

ولی باید بگم این استدلال درست نیست

کثرت دلیل ، درستی نیست
:(50):

setayesh71

New member
آخه یه مسئله ی پیش پا افتادس خیلی نمیشه روش بحث کرد. الان دیگه خیلی از خانما دارن از آقایون خواستگاری میکنن. نگین نه که باورم میشه. خودشونم میدونن الان با هزار ایما و اشاره هم شده دارن میگن حرفشونو. خیلی نمیشه جدی گرفتشون. خانمن دیگه!

می خواستیم ببینیم در این موارد اگه یه دختری بخواد از پسری خواستگاری کنه اون پسر چه فکر یا عکس العملی داره ؟؟ شاید خیلی از دخترا فکر کنن که حق انتخاب دارن و می تونن خودشون برای خواستاری پیش قدم بشن . ممکنه این نظرات ماها و آقایون بتونه به چنین افرادی هم کمک کنه .

البته من منظورم خودم نیستما ! من که مخالف سر خسرت این قضیه ام . قبلا هم اعلام کردم

rainsavor

New member
ببینید ، واقعا اینجا دختر ها بازم به خاطر حجب و حیایی که دارن زیاد نمیتونن اتفاقایی که براشون افتاده و سوء تفاهم ها رو بگن ...
وگرنه آقایون متوجه میشدند که واقعا در صد سوء تفاهم ها خیلی خیلی بالاست ...
این کامنتم کاملا جدی بود :sad:

البته تبریک من بخاطر اتمام تایپ و انتشار عمومی داستان خاستگاری بود

اصلاح میکنم

:black_eyed:

najma

New member
من بحثو دنبال میکنم
ولی وارد نمیشوم

ولی باید بگم این استدلال درست نیست

کثرت دلیل ، درستی نیست
:(50):

خب مگه من چی میگم آقا مجتبی ؟
میگم اخوی های گرامی توهم چیز بدیه نزنید ...
ما هم اذیت میشیم .:j58r36j3gcr4suxymup

نوتر

New member
می خواستیم ببینیم در این موارد اگه یه دختری بخواد از پسری خواستگاری کنه اون پسر چه فکر یا عکس العملی داره ؟؟ شاید خیلی از دخترا فکر کنن که حق انتخاب دارن و می تونن خودشون برای خواستاری پیش قدم بشن . ممکنه این نظرات ماها و آقایون بتونه به چنین افرادی هم کمک کنه .

البته من منظورم خودم نیستما ! من که مخالف سر خسرت این قضیه ام . قبلا هم اعلام کردم
.............................

آخرین ویرایش:

setayesh71

New member
:auizz3ffy9vla57584x

آقا پرچم بالاست!!!!!!!!!!!!!!

چی شده؟

باز کی داره حق آقایونو پایمال میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

:mad_majidonline:

مگه حق آقایون پایمال هم میشه ؟؟؟
ماشاا... چنان طرفداری از خودتون می کنین که ..............

نوتر

New member
اتفاقا همه پست هاتون و خوندم!به شما هم هیچ توهینی نکردم وقتی سوال پرسیدم هدفم توضیح بیشتر شما بود نه توهین به کسی:smiliess (12):
ولی چون عادتمه که با هرکسی بجث نمیکنم،همین جا تموم میشه:smiliess (6):
.................................

آخرین ویرایش:

mj1919

New member
خب مگه من چی میگم آقا مجتبی ؟
میگم اخوی های گرامی توهم چیز بدیه نزنید ...
ما هم اذیت میشیم .:j58r36j3gcr4suxymup

کلا من موضع نمی گیرم تو این بحث.

اصلا با کلیت بحث مخالفم.

ولی به این اعتقاد دارم: از نتیجه ای که از بحث می خوایهید بگیرید (با احتمال 99% نمی شه گرفت) مهمتر، خود بحث است.

وقتی که نتیجه گرا بشیم برامون فرقی نمی کنه که توش، به همدیگه توهین کنیم و یا بی اجترامی.

یا از روشهای های غیر منصفانه برای رسیدن به نتیجه استفاده کنیم.

اونوقت خود بحث دیگه جذاب نیست، فقط نتیجش مهم میشه......

و اینجوری همیشه یک عده شکست میخورن بدون اینکه چیزی عایدشون بشه!!!

mj1919

New member
احساس کردم بهم توهین شد.خانما اگه فکر میکنین نظرات من بده من همینجا کنارگیری میکنم

داداش من

یکمی به این پست من توجه کن

ممنون

کلا من موضع نمی گیرم تو این بحث.

اصلا با کلیت بحث مخالفم.

ولی به این اعتقاد دارم: از نتیجه ای که از بحث می خوایهید بگیرید (با احتمال 99% نمی شه گرفت) مهمتر، خود بحث است.

وقتی که نتیجه گرا بشیم برامون فرقی نمی کنه که توش، به همدیگه توهین کنیم و یا بی اجترامی.

یا از روشهای های غیر منصفانه برای رسیدن به نتیجه استفاده کنیم.

اونوقت خود بحث دیگه جذاب نیست، فقط نتیجش مهم میشه......

و اینجوری همیشه یک عده شکست میخورن بدون اینکه چیزی عایدشون بشه!!!

setayesh71

New member
بچه ها ببخشید ولی نمی خوایم که این تاپیکو به جنگ و جدل بین دخترا و پسرا تبدیل کنیم . می خوایم همگی منطقی حرف بزنیم و حق رو بگیم . اینجا بیشتر همه می خوان روی همو کم کنن انگار !!!

بالا