اگه یه دختر ازتون خواستگاری کنه چکار می کنین ؟؟؟

خزر

New member
یه نفری اومده بود خواستگاری من ک... تازه هم باهاشون فامیل شده بودیم و من فک میکردم شناخت کاملی ازش دارم... خیلی با ایمان، با ادب ، سر ب زیر ، خونواده دوست... والبته پولدار....... خیلیم پولدار بود.
وقتی اجازه خواستن بیان خونمون... با اینکه از رشته تحصیلیش خوشم نمی اومد ولی گفتم درعوض ایمان و ادبش خوبه... در حدی قبولش داشتم ک تصورم این بود ک حتما جوابم مثبته و این جلسات حرف زدن و اینا همش فرمالیته اس... با این حال قبول کردم ک با هم حرف بزنیم.....
قبلش بگم مامان من آدم شناسیش بیسته بیسته.......... برا همین دفعه اولی ک خواستیم باهم حرف بزنیم اولش مامانم هم اومد تو اتاق تا بعضی حرفا رو ک میدونست من روم نمیشه بگم خودش بگه.کلی حرف زد تا اینکه رسید به این حرف و گفت دختر من زیاد اهل کار کردن تو خونه مادر شوهر نیست... شما خانواده پرجمعیتی داری ولی ما نه ..... پس نباید انتظار داشته باشید ک وقتی میره خونه مادر شوهرش بلندشه ظرف بشوره و خونه جارو کنه مخصوصا وقتی خواهرای خودتون همون موقع تو خونه باشن..... پسره پرووو.... با دستاش یقه کتشو یکم جابجا کرد و با یه قیافه حق ب جانب گفت... خودم درستش میکنم...... دلم میخواست همونجا خفش کنم ...بازور جلوی خودمو گرفتم..... وقتی مامانم رفت بیرون.... پسره یکمی حرف زد...بی شخصیت با موبایلشم ور میرفت هی... سوالاشو جواب ک دادم ..بعد گفت شما سوالی ندارید..... منم گفتم نه ...اگه بخواید میتونید برید......
همون شب قرار شد ک فرداش بریم آزمایش....ولی هر چی فک کردم تو کتم نمیرفت این حرفش و نمیتونستم هضمش کنم...... فرداش ک زنگ زدن ساعت چند بریم... منم گفتم نه و خلاص........هرچی هم اصرار کردن فایده ای نداشت.........

نمیدونم چرا بعضیا ب خودشون اجازه میدن ک برا بقیه تصمیم بگیرن و بعد 20 سال میتونن طرف رو تغییر بدن...........

خب شاید منظورش این بوده از این به بعد خودم کارا رو انجام میدم و زندگی رو درس میکنم :4d564ad6:

نوتر

New member
بد بینی من به خاطر وضع جامعه مون هست....... صداقت و ازخودگذشتگیی ک زنای ایران دارن رو زنای هیچ کشور دیگه ای ندارن........
ولی متاسفانه مردای ما ب خودشون اجازه میدن با احساسات دختراو زنان بازی کنن ..... امار دو زنه ها ک از آمار تورم بالاتره........ حالا دوستی ها و زن صیغه ای هم بماند..........

.....................

آخرین ویرایش:

okay

New member
نه اینکه مثلا آمار خیانت تو دخترا اصلا بالا نیست!!!. زن اگه زن باشه شوهرش تا لحظه ی مرگشم پیششه. ضمنا گمون کنم الان آمار خیانت خانمها خیلی بیشتر از آقایونه دوست عزیز

موافق هستم . باید به موضوع دو طرفه نگاه بشه .

epidtehran92

New member
نه ... نه ...
صبر کن !
اول اینو بگو چه جوری عاشقت شدن ...
والا ما که دختریم انقدر دلباخته نداشتیم به خدا...
رمز موفقیتتو بگو برادر ...:25r30wi:

نجما اینم باید از خودشون سوال کنی.من همینم که گفتم طرز فکرمم متوجه شدین

antenyus

Active member
نه اینکه مثلا آمار خیانت تو دخترا اصلا بالا نیست!!!. زن اگه زن باشه شوهرش تا لحظه ی مرگشم پیششه. ضمنا گمون کنم الان آمار خیانت خانمها خیلی بیشتر از آقایونه دوست عزیز

اصلا هم این طور نیست به عینه دیدم مردایی رو ک با وجود داشتن عروس و داماد میرن دنبال..... هوس خودشون.........

حسان

Well-known member
اپیی به نظرت چرا تو این تاپیک بقیه پسرا نظر نمیدن؟؟؟؟

foroozan

New member
نخیر دیگه اونقدم خنگ نیستم از قیافش اینو نفهمم........

خونه خودش طبقه بالای مامانش بود ... ب من میگه باید بیای اونجا بشی عصای دستت مامانم و بابام تو پیری........ نمیدونم میخواست زن بگیره یا کلفت ..... خو بفکر مامانتی برو پرستار بگیر براشون.............:New (6):

چه پرررررررو بوده!

najma

New member
نجما اینم باید از خودشون سوال کنی.من همینم که گفتم طرز فکرمم متوجه شدین

حتما دخترای دور و برت دسته جمعه میخواستن سر کارت بذارنا
وگرنه فراوانی دخترانی که از پسرا خواستگاری میکنن در کل ایران به 4 نفر نمیرسه ..

rainsavor

New member
حتما دخترای دور و برت دسته جمعه میخواستن سر کارت بذارنا
وگرنه فراوانی دخترانی که از پسرا خواستگاری میکنن در کل ایران به 4 نفر نمیرسه ..

الان شما به سانتی متر مربع حساب کردین دیگه :25r30wi:

بالا