epidtehran92
New member
نه که شماها بعد اینکه مطمئن شدید دختره بدبخت بهتون علاقمند شد بعد اون همه التماس و ضجه هاتون عوض نمیشید و ادعاهاتون زیاد نمیشه...:mad_majidonline:
دخترا که خیلی راحت علافه مند میشن ونیاز به التماس نیست
نه که شماها بعد اینکه مطمئن شدید دختره بدبخت بهتون علاقمند شد بعد اون همه التماس و ضجه هاتون عوض نمیشید و ادعاهاتون زیاد نمیشه...:mad_majidonline:
هیچی ... البته ایشون باید بیاد پیش شما کلاس نکته و تست ...:riz481:
خودستایی نباشه من که اینجوری نیستم.تازه دلیل اینکه جواب منفی دادم این بود که گفتم شاید نتونم خوشبختش کنم .اون موقع تازه وارد دانشگاه شده بودم و شرایط ازدواج نداشتم
ستایش جان الهی خیر ببینی با این تاپیکی که گذاشتی:a2d3:
اصلاً ناراحتی و افسردگی ای که برای کار داشتم از بین رفت:riz304:
همش میخوام یه ضرب المثل رو بگم میترسم کسی ناراحت بشه و توهین حساب کنه حالا دیگه به بزرگواری خودتون ببخشید
این حکایت ناز کردن آقایون در مقابل چنین درخواستی از دخترا مصداق اون ضرب المثله هست که میگه:
میمونی که از همه زشت تره بازیش هم از همه بیشتره...:25r30wi:
چه خبره اینجا؟؟؟:riz481:
آقا چن نفر به یک نفر؟؟؟ :smilies: داداش برو ی چنتا نیروی کمکی بیار....نگرانتم...
نمیتونم درک کنم
حتی اینکه میگید تو شهرتون این قضیه عادیه هم برام قابل درک نیس...
شاید به خاطر اینکه همه دخترای اطرافم(خانواده،دوست،آشنا) طرز تفکر من و دارن!
من تنهایی جواب همتونو میدم
آره مهنا ولی فرهنگ محیط خیلی خیلی موثره .
خب همین الآنم خیلی از دخترا هستن که عاشق پسرا می شن ولی خب به خاطر خیلی چیزا نمی تونن بگن . ایشونه تو فرهنگشون جا افتاده که دخترا بتونن احساساتشونو ابراز کنن . اتفاقا وقتی تو فرهنگ و محیط چیز بدی جلوه نکنه شاید خوب هم باشه .
ولی ما که عمرا نمی تونیم ی چنین چیزی رو حتی تصور هم بکنیم . شاید اگه تو شهر ایشون بودیم قضیه فرق داشت
اتفاقا سالم و خانواده دار و با شخصیتی بودن حداقل 3تاشون
آخی ای جاانم!!!
یه خانوم خوشگل!!! ، سالم!!! خونواده دار!!! و با شخصیت!!! نیازی نداره که خودش بره خواستگاری!!!
نفرمایییین!!!
البته آرزو بر جوانان عیب نیست
اما تا حدی که به توهم نرسه :tonguesmiley:
t0837h0nn8zfqu8ult جایی که حدیث و نجما باشن دیگه بعیده...از الان پرچم تسلیمتو بالا ببر.:tsimuzpzwoap1t9y3o7...ببین کی گفتما....حالا هی بیا تنهایی از خودت تعریف کن:65d6a5d6s:
شب دراز است و قلندر بیدار...:sarma:
خب برادر از خواستگارات بگو ماهم باهاشون بیشتر آشنا بشیم:25r30wi:
بچه ها شما از اقایون پرسیدید ولی همش خودتون دارید بحث میکنید که :smiliess (12):
خصوصیات اخلاقیشون و اینکه از چه خصوصیت شما خوششون اومد و اینکه چطور مطرح کردن باهاتون شاید اصلاً شما دچار سوء تفاهم شده باشید:25r30wi:
حدیث جان از چی شون بگم