اگه یه دختر ازتون خواستگاری کنه چکار می کنین ؟؟؟

epidtehran92

New member
نه که شماها بعد اینکه مطمئن شدید دختره بدبخت بهتون علاقمند شد بعد اون همه التماس و ضجه هاتون عوض نمیشید و ادعاهاتون زیاد نمیشه...:mad_majidonline:

دخترا که خیلی راحت علافه مند میشن ونیاز به التماس نیست

setayesh71

New member
خودستایی نباشه من که اینجوری نیستم.تازه دلیل اینکه جواب منفی دادم این بود که گفتم شاید نتونم خوشبختش کنم .اون موقع تازه وارد دانشگاه شده بودم و شرایط ازدواج نداشتم

درسته خیلی خوبه واقع بین هستین

خزر

New member
بنظر من اگه دختری احیانا از پسری خوشش اومد مستقیما نه ولی میتونه با واسطه از طریق 1 دوست یا اشنای دیگه

به پسره بگه . که اینطور نه دختره ضربه ببینه و نه پسره متوجه دوس داشتن دختر بشه

parnia

New member
چه خبره اینجا؟؟؟:riz481:
آقا چن نفر به یک نفر؟؟؟ :smilies: داداش برو ی چنتا نیروی کمکی بیار....نگرانتم...

setayesh71

New member
ستایش جان الهی خیر ببینی با این تاپیکی که گذاشتی:a2d3:

اصلاً ناراحتی و افسردگی ای که برای کار داشتم از بین رفت:riz304:

همش میخوام یه ضرب المثل رو بگم میترسم کسی ناراحت بشه و توهین حساب کنه حالا دیگه به بزرگواری خودتون ببخشید
این حکایت ناز کردن آقایون در مقابل چنین درخواستی از دخترا مصداق اون ضرب المثله هست که میگه:

میمونی که از همه زشت تره بازیش هم از همه بیشتره...:25r30wi:

قربون شما حدیث خانم گل . :riz304:

این تاپیک به منظور رفع استرس کنکور و کار ایجاد شده !!! و البته مشخص شدن دیدگاه بچه ها !

آخرین ویرایش:

setayesh71

New member
نمیتونم درک کنم
حتی اینکه میگید تو شهرتون این قضیه عادیه هم برام قابل درک نیس...
شاید به خاطر اینکه همه دخترای اطرافم(خانواده،دوست،آشنا) طرز تفکر من و دارن!

آره مهنا ولی فرهنگ محیط خیلی خیلی موثره .
خب همین الآنم خیلی از دخترا هستن که عاشق پسرا می شن ولی خب به خاطر خیلی چیزا نمی تونن بگن . ایشونه تو فرهنگشون جا افتاده که دخترا بتونن احساساتشونو ابراز کنن . اتفاقا وقتی تو فرهنگ و محیط چیز بدی جلوه نکنه شاید خوب هم باشه .
ولی ما که عمرا نمی تونیم ی چنین چیزی رو حتی تصور هم بکنیم . شاید اگه تو شهر ایشون بودیم قضیه فرق داشت

epidtehran92

New member
آره مهنا ولی فرهنگ محیط خیلی خیلی موثره .
خب همین الآنم خیلی از دخترا هستن که عاشق پسرا می شن ولی خب به خاطر خیلی چیزا نمی تونن بگن . ایشونه تو فرهنگشون جا افتاده که دخترا بتونن احساساتشونو ابراز کنن . اتفاقا وقتی تو فرهنگ و محیط چیز بدی جلوه نکنه شاید خوب هم باشه .
ولی ما که عمرا نمی تونیم ی چنین چیزی رو حتی تصور هم بکنیم . شاید اگه تو شهر ایشون بودیم قضیه فرق داشت

شاید نداره بنظرم خیلی هم خوبه

mahnam

New member
اتفاقا سالم و خانواده دار و با شخصیتی بودن حداقل 3تاشون

آخی ای جاانم!!!
یه خانوم خوشگل!!! ، سالم!!! خونواده دار!!! و با شخصیت!!! نیازی نداره که خودش بره خواستگاری!!!
نفرمایییین!!!
البته آرزو بر جوانان عیب نیست
اما تا حدی که به توهم نرسه :tonguesmiley:

epidtehran92

New member
آخی ای جاانم!!!
یه خانوم خوشگل!!! ، سالم!!! خونواده دار!!! و با شخصیت!!! نیازی نداره که خودش بره خواستگاری!!!
نفرمایییین!!!
البته آرزو بر جوانان عیب نیست
اما تا حدی که به توهم نرسه :tonguesmiley:

اتفاقا نیاز داره چون با یکی مثل خودش ازدواج کنه

epidtehran92

New member
خصوصیات اخلاقیشون و اینکه از چه خصوصیت شما خوششون اومد و اینکه چطور مطرح کردن باهاتون شاید اصلاً شما دچار سوء تفاهم شده باشید:25r30wi:

دخترای خوبی بودن.اون باید از دخترا بپرسی.آخه من نمیخوام از خودم تعریف کنم

antenyus

Active member
این رو هم بگم ک این ماجرا مال 4سال پیشه....واون الان ازدواج کرده..... وقتی زندگی شونو میبینم....... میگ خدایا صد هزار مرتبه شکر ک نشد......... واقعا راسته ک میگن خلایق هر چه لایق............

بالا