اول بخون،بعد حستو بگوووو!!!

zanbagh

New member
موضوع بسته شد .
[i
846117_paladin.gif

9917_poke.gif

mahnam

New member
میگما حالا اگه بیرون باشید و برگردید خونه و زنگ خونه رو بزنید.در و واستون باز کنن.بعد که میری توو خونه میبینی هیچکسی خونه نیست.چیکار میکنین؟:ph34r-smiley:

من اول چسب میشم همه جا رو می گردم چون فک نمی کنم غریبه باشه :black_eyed:
بعد که دیدم کسی نیست، میام جلو در یه تماس با خونواده می گیرم ببینم اوضاع از چه قراره، بعدم از همون ور فلنگو می بندم... !!! :25r30wi:

najma

New member
آره منم میخواستم بگم ... رضا نکنه دیشب اومدن سراغت :dadad4:

nanaz

New member
وااااااااااااااااااااااااااای اگر سکته نکنم و غش نکنم !!!!!!!!! میام بیرون از حمام آروووووووووووم میرم تو حیاط جییییییییییییغ میزنم هرکی تو خونه هست از ترسش میاد بیرون آشنا بود که هیچی............... نبود ازش تشکر میکنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته اگر همون اول سکته نکنم
:p7977cujr38iyymsu8:
اگر اتفاقی که آقا رضا میگه برام افتاد که یه کم خونه را میگردم اگر کسی نبود فرار میکنم ولی اگر کسی بود و غریبه هم بود براش چای و میوه میارم !!!!!!!!!!!!!!!!! البته همراه با مامورین زحمت کش پلیس!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:

sakar

New member
ترس از چی گناهه؟؟جمله همینه؟اونوقت یعنی ترس از خدا هم گناهه؟:21:شرایطی که جمله گفته شده رو هم بهش فکر کنیم.

کلا ترس
ترس از خدام گناهه اخه چرا باید از خدا بترسیم
ترس زاه ی ذهن ماست وناشی از جهل میباشد اقا رضا

حالا واسه اینکه بچه ها نترسن رو جن مانور نمیدیم ......

reza.n

New member
کلا ترس
ترس از خدام گناهه اخه چرا باید از خدا بترسیم
ترس زاه ی ذهن ماست وناشی از جهل میباشد اقا رضا

حالا واسه اینکه بچه ها نترسن رو جن مانور نمیدیم ......

ترس از خدا گناه نیستا.هر ترسی هم ناشی از جهل نیست.حالا نیمخام بحث کنم توو این تاپیک.ولی اگه ترس از خدا این جهت باشه که دیگه گناه نکنی کجاش جهله؟

sakar

New member
میگما حالا اگه بیرون باشید و برگردید خونه و زنگ خونه رو بزنید.در و واستون باز کنن.بعد که میری توو خونه میبینی هیچکسی خونه نیست.چیکار میکنین؟:ph34r-smiley:

بستگی به حال وحوصلم داره اگه خسته باشم اصلا واسم مهم نیست کی درو باز کرده
اگر خسته نباشم میرم داخل خونه میگردم ببینم واقعا کسی نیست
بعد یه دفه یاد این تاپیک میوفتم میگم اها پس اونان..... یه چن سوره از قرانو میخونم
بعد داد میزنم میگم مامانم اینا کجان ؟هیچی داریم بخوریم ؟
اگه جواب ندادن که منم کاری به کاریشون ندارم
اگرم جواب دادن که خوب میفهمم مادرم اینا کجان

sakar

New member
ترس از خدا گناه نیستا.هر ترسی هم ناشی از جهل نیست.حالا نیمخام بحث کنم توو این تاپیک.ولی اگه ترس از خدا این جهت باشه که دیگه گناه نکنی کجاش جهله؟

چرا ترس با احتیاط فرق داره
بازم میگم میترسیم چون نمیدونیم

من از خدا نمیترسم حالا نمیخام بحث کنم توو این تاپیک..........

eco.bio

New member
وای بچه ها چن صفحه تاپیک رو خیلی اروم اروم پیش رفتم تا اخرش خوندم و هرلحظه اماده بودم تا اگه یه میلی از عکسی رو ببینم زود ببندمش:25r30wi:

ba ba barghi

Well-known member

ما در خونمون با یه فرمول خاص باز میشه ، که هرکسی هم این فرمول رو بلد نیست !!!!اگه این جواب نداد ، یعنی در قفله !!!!.منم کلید ندارم .، که من از بالای در میرم تو حیاط!!!!هههههههه

آخرین ویرایش:

PCR

New member
منم شنیدم میگن وقتی شیطان رانده شد از خدا خواست که بهش مهلت بده و خدا هم فرمود بنده ای که منو دوست داشته باشه به تو اجازه ورود نمیده و بهمین خاطر به شیطان اجازه داد که از 6 جهت انسان رو وسوسه کنه از روبرو ،پشت سر، بالا،پایین،راست،چپ
:25r30wi:از شش جهت؟مگه وسوسه کردن هم جهت داره؟

PCR

New member
آقا من خواب بودم یه مبل تو اتاق من هست....هی صدا میداد...انگار یکی داره میشینه روش......بلند شدم دیدم هیشکی نیست..دوباره خوابیدم...دوباره نیم ساعت بعدش بلند صدا میداد...هیچی دیگه بلند شدم با مشت زدم روش دیگه کمتر صدا داد....الان هرزگاهی یه بار یه تق میکنه...فک کنم جنه داره جون میده الان...همین الان هم یه صدا داد...البته به خاطر سرد و گرم شدن هستا....

mikhak s

New member
سلام میخک جان بابا برقی که میگه روحونمیشه احظار کرد اگه میشه شما نظرتونو در این مورد بگید

سلام ساكار جان بر اساس مطالعه اي كه داشتم كاري كه ما انجام ميداديم و تكون خوردن زير استكان كار جنه. در واقع تو حالت عادي ما قدرت اينكه روح رو احضار كنيم نداريم ،‌كه از لحاظ مگر اينكه طرف روحش سرگردان باشه كسايي كه خودكشي مي كنن روحشون از اين نوع هست و اطرف زمينن براي همين ميگن كسايي كه خودكشي ميكنن آرامش ندارن چون روحش سرگردانه اينارو راحت ميشه احضار كرد. اينكه مامان برقي ميگه نميشه موافق نيستم ،

Taraa

Well-known member
ولی تو قرآن نوشته 4 جهت اگه اشتباه نکنم، از بالا و پایینو اشتباه نوشتین ، این دو جهت مسیریه که ما رو به خدا میرسونه

:25r30wi:از شش جهت؟مگه وسوسه کردن هم جهت داره؟

تارا جان من داستان این جهات رو متوجه نشدم !!کدوم آیه است دقیقا ؟؟!

یه آیه ای هست میگه ، البته شما را به اندکی ترس و گرسنگی و بينوايی و بيماری و نقصان در محصول می آزماييم و شکيبايان را بشارت ده!!

: وَلَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْءٍ مِّنَ الْخَوفْ وَالْجُوعِ وَنَقْصٍ مِّنَ الأَمَوَالِ وَالأنفُسِ وَالثَّمَرَاتِ وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ.........بقره 155

که جاهای دیگه هم ذکر کرده ، افزونی مال و فرزند و همسر
اینا میشه چهار تا : 1.ترس( البته اینجا صرفا منظور ترس از جن نیستا !!!کلا منظور ترس) .... 2،مال ،3.فرزند ،4.بیماری !!
شاید منظور از این جهات اینا باشن ؟؟؟:21:

جدی؟
من دوباره میپرسم و اگه ایه شو پیدا کردم میذارم اما اگه شما ایه مربوطه رو دارید ممنون میشم بذارید
نگا کردم تو سوره ی اعراف ایه 16 و 17 چهار جهتو گفته شاید اونی که گفته یه اشتباه لفظی بوده دوباره میپرسم

ببخشید دیر جواب میدم

Taraa

Well-known member
سوره اعراف آیه 17

خدا به شیطان فرمود : از این مقام فرود آ، که تو را نرسد که در این مقام، بزرگی و نخوت (غرور) ورزی، بیرون شو که تو از زمره پست ترین فرومایگانی (13)

شیطان گفت: (حال که رانده درگاه شدم) مرا تا به روزی که خلایق برانگیخته شوند مهلت ده (14)

خدا فرمود: البته مهلت خواهی داشت (15)

شیطان گفت که چون تو مرا گمراه کردی من نیز البته در کمین بندگانت در سر راه راست مینشینم (16)

آنگاه از پیش رو و از پشت سر و طرف راست و طرف چپ آنان در می آیم . وبیشتر آنها را شکرگزار نخواهی یافت (17)

آخرین ویرایش:
بالا