تازه داشت کیف میداداااااااااااااااااh34r-smiley:
::sdasdasd::smilies-azardl (12):New (6):
میگما حالا اگه بیرون باشید و برگردید خونه و زنگ خونه رو بزنید.در و واستون باز کنن.بعد که میری توو خونه میبینی هیچکسی خونه نیست.چیکار میکنین؟h34r-smiley:
جانم حدیث؟چه بسا چیزی را دوست دارید و در واقع برای شما شر است.h34r-smiley:
ترس از چی گناهه؟؟جمله همینه؟اونوقت یعنی ترس از خدا هم گناهه؟:21:شرایطی که جمله گفته شده رو هم بهش فکر کنیم.
کلا ترس
ترس از خدام گناهه اخه چرا باید از خدا بترسیم
ترس زاه ی ذهن ماست وناشی از جهل میباشد اقا رضا
حالا واسه اینکه بچه ها نترسن رو جن مانور نمیدیم ......
میگما حالا اگه بیرون باشید و برگردید خونه و زنگ خونه رو بزنید.در و واستون باز کنن.بعد که میری توو خونه میبینی هیچکسی خونه نیست.چیکار میکنین؟h34r-smiley:
ترس از خدا گناه نیستا.هر ترسی هم ناشی از جهل نیست.حالا نیمخام بحث کنم توو این تاپیک.ولی اگه ترس از خدا این جهت باشه که دیگه گناه نکنی کجاش جهله؟
:25r30wi:از شش جهت؟مگه وسوسه کردن هم جهت داره؟منم شنیدم میگن وقتی شیطان رانده شد از خدا خواست که بهش مهلت بده و خدا هم فرمود بنده ای که منو دوست داشته باشه به تو اجازه ورود نمیده و بهمین خاطر به شیطان اجازه داد که از 6 جهت انسان رو وسوسه کنه از روبرو ،پشت سر، بالا،پایین،راست،چپ
سلام میخک جان بابا برقی که میگه روحونمیشه احظار کرد اگه میشه شما نظرتونو در این مورد بگید
:25r30wi:از شش جهت؟مگه وسوسه کردن هم جهت داره؟
ولی تو قرآن نوشته 4 جهت اگه اشتباه نکنم، از بالا و پایینو اشتباه نوشتین ، این دو جهت مسیریه که ما رو به خدا میرسونه
:25r30wi:از شش جهت؟مگه وسوسه کردن هم جهت داره؟
تارا جان من داستان این جهات رو متوجه نشدم !!کدوم آیه است دقیقا ؟؟!
یه آیه ای هست میگه ، البته شما را به اندکی ترس و گرسنگی و بينوايی و بيماری و نقصان در محصول می آزماييم و شکيبايان را بشارت ده!!
: وَلَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْءٍ مِّنَ الْخَوفْ وَالْجُوعِ وَنَقْصٍ مِّنَ الأَمَوَالِ وَالأنفُسِ وَالثَّمَرَاتِ وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ.........بقره 155
که جاهای دیگه هم ذکر کرده ، افزونی مال و فرزند و همسر
اینا میشه چهار تا : 1.ترس( البته اینجا صرفا منظور ترس از جن نیستا !!!کلا منظور ترس) .... 2،مال ،3.فرزند ،4.بیماری !!
شاید منظور از این جهات اینا باشن ؟؟؟:21:
جدی؟
من دوباره میپرسم و اگه ایه شو پیدا کردم میذارم اما اگه شما ایه مربوطه رو دارید ممنون میشم بذارید
نگا کردم تو سوره ی اعراف ایه 16 و 17 چهار جهتو گفته شاید اونی که گفته یه اشتباه لفظی بوده دوباره میپرسم