اول بخون،بعد حستو بگوووو!!!

reza.n

New member
چیز.......... حالا بذارید من کنکورمو بدم.....یک داستانایی براتون تعریف کنم در حد تیم استقلال !!!

یعنی زنده زنده ....اورجینال اورجینال .....

صد درصد واقعی ....دیده ی چشم !!

برقی تو هم با این کنکورت.بگو دیگه الان خب

hoorsa

New member
سلام روناک جان.من رسیدگی میکنم جانم.اعتراضتون وارده.جبران میشه در اینده.:riz304:
سلام...خوبه خوب...مرسی
حالا که اینطور زود به اعتراض ها رسیدگی میشه می گم : به به ، چه ... ای داریم و خودمونم خبر نداشتیم
ولی داستانت شبیه این فیلمای شمالیه....البته من اصلا نترسیدم

zanbagh

New member
سلام...خوبه خوب...مرسی
حالا که اینطور زود به اعتراض ها رسیدگی میشه می گم : به به ، چه ... ای داریم و خودمونم خبر نداشتیم
ولی داستانت شبیه این فیلمای شمالیه....البته من اصلا نترسیدم

اگه زیاد ترسناک نیست ما هم بخونیمش؟مردیم از فضولی

leyla-h

New member
حالا چرا قضیه رو ترسناک میکنین جن چیه، اگه درست به قضیه نگاه کنین دزد بوده، من مطمئنم(البته امیدوارم)

zanbagh

New member
حالا چرا قضیه رو ترسناک میکنین جن چیه، اگه درست به قضیه نگاه کنین دزد بوده، من مطمئنم(البته امیدوارم)
چ دزد مهربووووووووونی!اما من واسه ا.ولین بار که خوندمش فکرم رفت سمت جن و...

leyla-h

New member
چ دزد مهربووووووووونی!اما من واسه ا.ولین بار که خوندمش فکرم رفت سمت جن و...

خب داشته وسائلارو برمیداشته حوله شخصی که به دردش نمیخوره گفته اینو برگردونم جرمم سبک تر شه:thumbsupsmileyanim:

ba ba barghi

Well-known member
برقی تو هم با این کنکورت.بگو دیگه الان خب

رضا جان ،اعتراض اصلا وارد نیست !!
یکی که الان روزه !!باید شب بیاین اینجا
دومندش گزینه ی یک صحیح است !!
سومندش من تا مرز سکته زدن پیش رفتم ،همیطوری فی سبیل الله که نمیشه گفت !!

zanbagh

New member
داستانه که تو چند صفحه قبل همین تاپیکه
بدو بخونش برای نمایش عمومه

من همون دیشب دیدمش اما اولشو ک خوندم دیدم درباره ازمابهترونه دیگه ادامشو نخوندم
یه همچین قضیه ای امسال واسه یکی از آشناهامون اتفاق افتاده بود رفته بودن کوه با دوستاش ظهر بوده وقت ناهار داشتن غذا درست میکردن که ی دستی میاد و غذاهای ایناروبرمیداره آخر سرم یه کتک مفصل به همشون میزنه اما واقعا نمیدیدنش...

hoorsa

New member
من همون دیشب دیدمش اما اولشو ک خوندم دیدم درباره ازمابهترونه دیگه ادامشو نخوندم
یه همچین قضیه ای امسال واسه یکی از آشناهامون اتفاق افتاده بود رفته بودن کوه با دوستاش ظهر بوده وقت ناهار داشتن غذا درست میکردن که ی دستی میاد و غذاهای ایناروبرمیداره آخر سرم یه کتک مفصل به همشون میزنه اما واقعا نمیدیدنش...

راستش منم خیلی شنیدم ازین چیزای ترسناک...الان اصلا یادم نیست
کلا من زیاد نمی ترسم...یه موقعیت هایی رو تجربه کردم که بعضی از مردای بزرگم می ترسن...باور کن
:smiliess (3):

sokot

New member
[من بعضی وقتا که تنهام تو خونه و حمومم صداهای عجیب غریب زیاد میشنوم بعضی وقتا هم صدا حرف میشنوم (البته فکر کنم از حموم همسایه هامون باشه)
اگه همچین قضیه ایم پیش بیاد اگه جن باشه که زود لباسامو میپوشم:و در میرم اما اگه دزد باشههههههههه وااای اون ترسش بیشتره احتمالا همونجا سکته رو زدم و خیال خودمو دزدرو راحت کردم]:wacsmiley:

آخرین ویرایش:

zErOOn3

Well-known member
سلام ...

آخ جـــــــــــــــــــــون ...

افتــــادیـــــــــــــــــــــــــم ....

یه هیجـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــان دیگـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه ... (ماجراجــویی)

حالا مــا می فرضیــم شبـــه .... هیجــانـــش بیشتــر تــر میشـــه ....

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

خــوش بــ حال اونــایی که اتفـــاق افتـــاده واسشـــــــــــــون ....

:tonguesmiley:

ba ba barghi

Well-known member
276219_nitemaresmiley.gif

Leyenda

Well-known member
من سعی میکنم مثبت به قضیه نگاه کنم تا نترسم!!!!!
اول فکر میکنم که به جز خانوادم، کی کلید خونمونو داره؟؟ داییم، زن داداشم!
بعد فکر میکنم ببینم شرایط خونه طوری بوده که دزد بتونه وارد بشه!که اغلب "نه" هست!!وقتی تنهام خونه کلی چفت داره!!:whistle:
بعد به خودم تلقین میکنم که یا داییم یا خانواده از مسافرت برگشتن و با همین فکر در میام بیرون!! و میپرسم کی بووود؟ :25r30wi:

و اگه جوابی نشنیدم اونوقته که سکته کنم!!

cheshmak

New member
کاملا واضحه که کار کار حضرات محترم جن میباشد !!!!!!!!!دراین موافع بهتره به روی خودتون نیارید که فهمیدید!!!!!تا بیخیالتون بشه و بره ..........!!!وگرنه................!!!:smiliess (15):

Leyenda

Well-known member
من یه بار رو دیوار خونمون سایه یه نفر رو دیدم که رد شد و رفت! تا 2 روز تو شوک بودم!!
( ولی یه بار یه مار زیر پام دیدم تا 1 هفته تو شوک بودم!! تاثیر مار بیشتر بود:idea_majidonline: )

najma

New member
هیچی تاثیرش به این اندازه نیست که یه نصفه شب تابستون یه سوسک پروازی بیاد بشینه روت ...:25r30wi:

laeya

New member
وقتی که کسی خونه نباشه و خودم تنها باشم دیگه لازم نیست کسی رو صدا بزنم خودم از حموم میام بیرون و از رو تختم حولمو برمیدارم.

sepidh gh

New member
من اگه باشم که کلن قلبم از دهنم می زنه بیرون .... از حموم در نمیام که هیچ ... تا قطره آخر که آب می چکه خواهم ماند .... بعد هم که در اومدم خودم رو می زنم به خواب .... شتر دیدی ندیدی ...
یه بار اتفاقن همین جوری شد

خونه دانشجویی بودم ... هیچکی خونه نبووود .....شب قبلش هم مامانمینا بهم گفته بودن حق نداری شب اونجا بمونی .... گویا از چیزی مطلع بودن !!!
حالا شب بعدش غیر از من یکی دیگه هم بود ....... اون تو اتاق خودش ...منم تو یه اتاق دیگه ...

نصفی شبی من خودم از تنهایی ترسیده بودم ...خواستم برم دستشویی !....دیدم درش قفله اونم از اون ور!!!بعد این رفیقمونم خواب بود سرجاش !!:5:

بعد با ترس ولرز رفتم تو اتاق ....یه مدت بعد ...شدم پسر شجاع !دوباره رفتم ....دیدم کلید رو دره !:5:

جالب اینجاست که همیشه کلید اون وره !!نه این ور!.....یعنی آخه دلیلی نداره این ور باشه ....منو ببین ....تا صبح نخوابیدم ..هندس فری رو گذاشتم تو گوشم تا حد صدا .صبحم کله ی سحر ،پاشدم رفتم خونمون !به روی مبارکم نیووردم که چی شده .....:whistle:

بالا