▌ ✍ مطالعه گروهی ارشد ایمنی شناسی 94 ☜

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

emmy

Member
سلام دوستان خدا قوت
راستی بیوشیمی احسانی خوبه بنظرتون؟
از جلد سه لودیش چه فصلهایی لازمه؟
من نتونستم نوشته های قبلی دوستان که توصیه کردن ومنابع گفتن پیداکنم...واسه همین مراحم شدم:bunnyearsmiley:!!!

ziba1371

New member
بچه هامن چندروزپیش بارتبه 43امسال حرفیدم پرسیدم چیاخونده.گفتش زیست مهدوی خیلی خوبه میشه باهاش تستاروزد.گفت منم اول فکرمیگردم مودیش بخونم وخیلی نگران بودم و...ولی فقط دوسه فصل ازلودیش خونده بود.چندتافصل ازمهدوی رم نرسیده بودبخونه ها.زده بود68درصد.گفت اول مهدوی بخویداگروقت کردیدبعدش لودیش بخونید.

ziba1371

New member
مهدوی ک سخت نیس همه جاش.اونجاهاشوک نمیفهمیدازمودیش بخونید.لودیش .

nastaran8

New member
بچه هامن چندروزپیش بارتبه 43امسال حرفیدم پرسیدم چیاخونده.گفتش زیست مهدوی خیلی خوبه میشه باهاش تستاروزد.گفت منم اول فکرمیگردم مودیش بخونم وخیلی نگران بودم و...ولی فقط دوسه فصل ازلودیش خونده بود.چندتافصل ازمهدوی رم نرسیده بودبخونه ها.زده بود68درصد.گفت اول مهدوی بخویداگروقت کردیدبعدش لودیش بخونید.
سلام زيبا جون نمى دونم حق انتخاب با خودتونه ولى لوديش مباحثى داره که مهدوى نداره از مهدوى مى شه براى مرور استفاده کرد ولى نمى شه ريسک کرد و يه سال عمر رو گذاشت بعد سر جلسه ديد واىىى يه سرى سوالا رو اصلا بلد نيستيم من ريسک نمى کنم شايد سال ديگه طراحا يه جور ديگه سوال بدن

سلام به همه بروبچه هایی که که مثل خودم عاشق ایمونویید.من به امید خدا امسال تهران قبولم بچه ها مثل اب خوردن میشه قبول شد فقط کافیه که بخواید:thumbsupsmileyanim:

90afshin

New member
سلام ziba1371 منم با یکی از دوستام که رتبه 45 وزارت علوم بود صحبت می کردم حرفای تو رو می زد و منم کاملاً باهات موافقم

ziba1371

New member
من ترم بعدم کارآموزی دارم وقتم کمه بدجور.
سترن جون شماکارآموزیتورفتی؟؟ترم چندی یاتموم کردی؟ل

vet lab sciences

New member
سلام به همه بروبچه هایی که که مثل خودم عاشق ایمونویید.من به امید خدا امسال تهران قبولم بچه ها مثل اب خوردن میشه قبول شد فقط کافیه که بخواید:thumbsupsmileyanim:

بله بله!
و با این همسان سازی رتبه ها و این همه داوطلبی که دارن خودشونو میکشن میخونن و بالطبع قوی هم هستن، چقدر راحت میشه تهران قبول شد...!!! اونم از نوع آب خوردنش!!!
:riz481:

سلام بچه ها منم امادم شروع کنم البته تا الان یه مقداری خوندم دوس دارم برنامه شما رو ببینم تا حداقل ببینم کجای کارم ممنون

دوستان سلام...همگی خسته نباشین. چه اونایی که امسال توی کنکور شرکت کردن و به هر دلیلی سال دیگه قراره دوباره کنکوربدن، چه اونایی که کثل من سال آخرشونه و بعد از امتحان هامیخوان استارت یه کار جدی رو بزنن.... :bunnyearsmiley:

همگی اینجا اعلام حضور کنین تا ایشاللا با یه برنامه ریزی خوب واستفاده از تجربه های بقیه ی بچه ها که تو تاپیک http://olumpezeshki.ir/thread13424.html#post474949گفتن، دور هم شروع به خوندن کنیم و سال دیگه این موقع ورژن 2 تاپیک خوشگذرئنی رو بزنیم...:a2d3:

اینم اسامی دوستانی که تا الان اعلام حضور کردن:
nastaran8

وحید بامری

negin ka

New member
بچه های جدید خوش اومدین :riz304: مقدمتان گل باران خخخخخخخخخخ
من ک زیست هنوز وسطای فصل 4 ام
ایمنی فصل 8
ی سوال شما تافلو چطور میخونید؟
فقط اون کلمات اولو میخونید؟؟؟؟؟؟؟؟؟

biologisst

New member
سلام بچه ها.....خوبین؟
بچه ها من تصمیم گرفتم اول بنویسم بعد بخونم اینجوری متعهد میشم بهتره ....
من امشب درس سوم و چهارم زبان رو میخونم.
فردا یه فصل ایمنی میخونم به اضافه درس پنجم و مرور درس سه و چهار..

اینم تقدیم بچه های با پشتکار ایمنی:riz304::riz304::riz304::riz304:

navidmijani

New member
درود دوستان نادیده عزیز،حضور در اینجا از حوصله و وقت من خارج است، خصوصا انلاین نیست. هنوز شروع نکردم اما از مهر احتمالا شروع خواهم کرد.و دانشگاه تهران قبول خواهم شد.اگر دوستان تمایل دارند در طول یکسال در ارتباط باشیم مانند هم کلاسی خوشحال خواهم شد..از ساعت 12 تا 1نیمه شب برایم مقدور است از طریق وایبر گپ بزنیم وانرژی مثبت .............حقیقت کاربران اینجا با نام واقعی نیستند، احساس خوبی ندارم،برای ارتباط...این شماره من است.09140641043
در حال حاضر 3نفریم
هماره شاد وپیرو باشید

biologisst

New member
سلام بچه ها منم امادم شروع کنم البته تا الان یه مقداری خوندم دوس دارم برنامه شما رو ببینم تا حداقل ببینم کجای کارم ممنون

اینجا که برنامه بندی خاصی نزاشتیم هرکسی بنا به وقت خودش درسو میخونه.
ولی خب دو گروه هستن یه عده هستن قبلا شورع کردن و مثلا تو فصل های 6_7 ایمنی هستند و زبانو میخونن و بیوشیمی یا سلولی میخونن یا شروع کردن به خوندن
و یه عده هم دو سه روزه شروع کردن و فعلا زبان میخونن و ایمنی....
اگر میخواین بیشتر در جریان قرار بگیرید چند تا صفحه آخری رو ببینید دستتون میاد
ورودتون رو به گروه تبریک می گم و امیدوارم موفق باشین : )

avishan

New member
salam dostam man vorodiye 90 hastam mikham arshade immuno bekhonam.be nazare shoma aval az che ketabi shoro konam ?konkor 94 ro omidi nadaram.talasham vase konkor 95 .lotfan komakam konin.aval che ketabio bekhonam?

biologisst

New member
بچه های جدید خوش اومدین :riz304: مقدمتان گل باران خخخخخخخخخخ
من ک زیست هنوز وسطای فصل 4 ام
ایمنی فصل 8
ی سوال شما تافلو چطور میخونید؟
فقط اون کلمات اولو میخونید؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به به...آفرین ....من یکم برنامه هام به هم خورده ....نتونستم برمس ایشالا مهر میرسم بهتون

من تافل رو با فلش کارت می خونم. بچه ها میگن با کتاب بهتره .
من توصیه میکنم درس به درس بخونی حالا نمیدونم اولش کلمه داره منظورت درس اولشه یا نه ولی اول بچسب به درسا بعدش دور دوم باز دقیق تر بخون این طور سرعتت بیش تره.

یه سوال زیست کتاب مهدوی خوب هست فقط من اونو ندارم لازمه تهیه اش کنم؟ خودم کتاب احمد مجد رو دارم دوستم گفته بود خوبه نظر شما چیه؟

biologisst

New member
salam dostam man vorodiye 90 hastam mikham arshade immuno bekhonam.be nazare shoma aval az che ketabi shoro konam ?konkor 94 ro omidi nadaram.talasham vase konkor 95 .lotfan komakam konin.aval che ketabio bekhonam?
سلام دوست گرامی
شما بهتره اول با زبان شروع کنید
اگر سطح زبانتون خوبه از تافل و لزگی شروع کنید وگرنه با 504 و تافل برید جلو
برای ایمنی هم کتاب ایمنی ابوالعباس بخونین بنظر بنده ترجمه دکتر فرید حسینی بهتره
زیست هم میتونین بخونین چه بهتر...این کتابشو دقیق نمی دونم فک کنم زیست مهدوی از بقیه بهتر باشه.
موفق باشی امیدتو از دست نده ایشالا 94 قبولی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا