nastaran8
New member
من لوديش 2014 انتشارات انديشه رفيع رو مى خونم چندتا مترجم داره اسم يکيشون دکتر پاژنگ هستکدوم ترجمه لودیشو میخونی نسترن؟
من لوديش 2014 انتشارات انديشه رفيع رو مى خونم چندتا مترجم داره اسم يکيشون دکتر پاژنگ هستکدوم ترجمه لودیشو میخونی نسترن؟
سلام زيبا جون نمى دونم حق انتخاب با خودتونه ولى لوديش مباحثى داره که مهدوى نداره از مهدوى مى شه براى مرور استفاده کرد ولى نمى شه ريسک کرد و يه سال عمر رو گذاشت بعد سر جلسه ديد واىىى يه سرى سوالا رو اصلا بلد نيستيم من ريسک نمى کنم شايد سال ديگه طراحا يه جور ديگه سوال بدنبچه هامن چندروزپیش بارتبه 43امسال حرفیدم پرسیدم چیاخونده.گفتش زیست مهدوی خیلی خوبه میشه باهاش تستاروزد.گفت منم اول فکرمیگردم مودیش بخونم وخیلی نگران بودم و...ولی فقط دوسه فصل ازلودیش خونده بود.چندتافصل ازمهدوی رم نرسیده بودبخونه ها.زده بود68درصد.گفت اول مهدوی بخویداگروقت کردیدبعدش لودیش بخونید.
سلام به همه بروبچه هایی که که مثل خودم عاشق ایمونویید.من به امید خدا امسال تهران قبولم بچه ها مثل اب خوردن میشه قبول شد فقط کافیه که بخواید:thumbsupsmileyanim:
دوستان سلام...همگی خسته نباشین. چه اونایی که امسال توی کنکور شرکت کردن و به هر دلیلی سال دیگه قراره دوباره کنکوربدن، چه اونایی که کثل من سال آخرشونه و بعد از امتحان هامیخوان استارت یه کار جدی رو بزنن.... :bunnyearsmiley:
همگی اینجا اعلام حضور کنین تا ایشاللا با یه برنامه ریزی خوب واستفاده از تجربه های بقیه ی بچه ها که تو تاپیک http://olumpezeshki.ir/thread13424.html#post474949گفتن، دور هم شروع به خوندن کنیم و سال دیگه این موقع ورژن 2 تاپیک خوشگذرئنی رو بزنیم...:a2d3:
اینم اسامی دوستانی که تا الان اعلام حضور کردن:
nastaran8
bahar.zr93
Immunology94
Avid.93
f70i
afzalnia
Sahar_az
Gatsby
nikaaaa
Soroush Star
milan94
biologisst
somaye 21
شادو
Mr.Beneficence
negin ka
Nymphadora
dr.yousefi
immunable1
mahtab22
ziba1371
hosna69
Immunity
arshade90
90afshin
سلام به همه بروبچه هایی که که مثل خودم عاشق ایمونویید.من به امید خدا امسال تهران قبولم بچه ها مثل اب خوردن میشه قبول شد فقط کافیه که بخواید:thumbsupsmileyanim:
سلام بچه ها منم امادم شروع کنم البته تا الان یه مقداری خوندم دوس دارم برنامه شما رو ببینم تا حداقل ببینم کجای کارم ممنون
بچه های جدید خوش اومدین :riz304: مقدمتان گل باران خخخخخخخخخخ
من ک زیست هنوز وسطای فصل 4 ام
ایمنی فصل 8
ی سوال شما تافلو چطور میخونید؟
فقط اون کلمات اولو میخونید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست گرامیsalam dostam man vorodiye 90 hastam mikham arshade immuno bekhonam.be nazare shoma aval az che ketabi shoro konam ?konkor 94 ro omidi nadaram.talasham vase konkor 95 .lotfan komakam konin.aval che ketabio bekhonam?