ممنون میخک پیشنهاد جالبیه اما شیوه ی طاحیش هم مهمه... به نظرت کابینت ساز ها میتونن درش بیارن... هم شکیل هم کارآمد؟
راستی شما هم مشکلات این چنینی و راه حل هاش رو بگو... شاید مشکل ما هم باشه...
مهر رو میشه رو موکت کشید که سیاهیش ازبین برهیه مشکل دیگه.... وقتی یه مدت از مهر نماز استفاده میکنی روش کدر میشه ..... را حل بدین؟
یه مشکل دیگه..... بوی بد حشره کش هاست.. نمیشه آیا حشره کش ها خاصیت کشندگیشو داشته باشه اما بوی خوش تو فضا پخش کنه؟:33:
بسته به نوع حشره کش هستشیه مشکل دیگه..... بوی بد حشره کش هاست.. نمیشه آیا حشره کش ها خاصیت کشندگیشو داشته باشه اما بوی خوش تو فضا پخش کنه؟:33:
بسته به نوع حشره کش هستش
عما الان حشره کش های هستش که بی بو یا خوش بو هستن!!
بعضی مواد رو حتی اگه خودشون بی بو باشن باز یه ماده میزنن که بودار بشن بخاطر خطری که دارن و اینکه هشدار باشه!!مثلا گاز شهری بی بو هستش عما مرکاپتان بهش اضافه میکنن که بد بو هستش این واس هشدار نشت هستش،توجه میفرمایین؟
یه مشکل دیگه.... وقتی یه مدت از مهر نماز استفاده میکنی روش کدر میشه ..... را حل بدین؟
مشکل من اینه اگه خابم بیاد زود نخابم،دیگه خابم نمیبره!!یعنی یه جورایی خابم تمدید میشهممنون از همه که جواب دادین... اما یه سوال؟ ایا شما ها هیچ کدوم با مشکلی روبه رو نشدین.... چرا کسی مشکل خودش و راهکار خودش رو نمیده؟:33:
مشکل من اینه اگه خابم بیاد زود نخابم،دیگه خابم نمیبره!!یعنی یه جورایی خابم تمدید میشه
با این مشکل شده که طول یک ماه در هر شبانه روز فقط 3 ساعت بخابم!!کسی راه حل داره؟این که بگید همون موقع بخاب درسته عما خب لابد چیزی هست که نمیذاره اون موقع بخابم!!!
مرسی از راه حلتونخب این مشکل همه هستش وقتی خیلی خوابت میاد یکی سر و صدا کنه یا هر مشکل دیگه ای پیش بیاد دیگه خوابت می پره حالا دیگه هم خسته ای هم اینکه نمی تونی بخوابی
برای حل این مشکل قبل خواب1 لیوان شیر یا دوغ میل کنید شاید زودتر بخوابین همینطور مطالعه خیلی کمک می کنه من خودم هر وقت درس بخونم زود خوابم می گیره.
مرسی از راه حلتون
امتحان کردم قبلا،هرچند بد لبنیات هستم
شما کتابها و دفتر و کاغذها ی باطله که هرسال جمع میشه چیکار میکنین؟
میریزین سطل آشغال؟
شما کتابها و دفتر و کاغذها ی باطله که هرسال جمع میشه چیکار میکنین؟
میریزین سطل آشغال؟