یک مشکل............... یک راه حل................یک خلاقیت

حسان

Well-known member
سلام...
بچه ها تو این تاپیک بیاین یه سری مشکلات که اذیتتون میکنه رو بگین... بعد با کمک هم براش راهکار پیدا کنیم .. مشکلاتی که ملموس باشه.. چند تا مثال بگم تا بهتر بدونین چی باید بگین....

مشکلاتی مثل مثال های پایین رو بیاین بگین...

منتظر حضورتون هستم...

آخرین ویرایش:

حسان

Well-known member
مثلا من موندن تو گرما برا تاکسی اذیتم میکنه.... کاش یه چی بود تا میشد بفهمیم آیا اون نزدیکی تاکسی هست آیا و اگر هست ایا جای خالی داره؟؟

حسان

Well-known member
یا مثلا طراحی فضای کابینت آشپزخونه ها به نظرم خوب نیست چون برا برداشتن یه ظرف گاهی مجبور میشی کل کابینت روبریزی بیرون... باید یه طرح جدید بذارن براش...

حسان

Well-known member
یه مشکل دیگه ای که منو اذیت میکنه.... اون کتاب های لاغر بود که در شیرازشون اسم کتاب نوشته نمیشه و موقعی که تو کتابخونه میچیدم برای اینکه بفهمم چیه مجبور میشدم کل کتاب رو بیارم بیرون... برای حل این مشکل یه سری لیبل کوچیک درست کردم و روش اسم کتابو نویسنده رو نوشتم و صفحه اول کتاب رو پانچ کردم اونو با نخ بهش وصل کردم... مشکل رو حل کردم:motat:

mikhak s

New member
حسان این تکراری نیست؟ مثل همین تاپیک رو که باز کرده بودی اون چی شد؟

حسان

Well-known member
یه مشکل دیگه دیگه اینه که آیا را ه حل دیگه ای غیر از شستن برای رفع تافت مو هست؟؟؟ خداییش یه وقت هایی از عروسی بر میگردم اینقده خستم حال حموم ندارم...

حسان

Well-known member
حسان این تکراری نیست؟ مثل همین تاپیک رو که باز کرده بودی اون چی شد؟

میخک اون تاپیک به یه سمت دیگه رفت... همه حرف های بچه ها اون جا هم قشنگ بود.... گذاشتم با همون عنوان بچه ها نظر بذارن .. هر چی اذیتشون میکنه رو برن تو اون

http://olumpezeshki.ir/forum/thread8429-5.html#post274837

حسان

Well-known member
یه مشکل دیگه.... وقتی یه مدت از مهر نماز استفاده میکنی روش کدر میشه ..... را حل بدین؟

حسان

Well-known member
یه مشکل دیگه..... بوی بد حشره کش هاست.. نمیشه آیا حشره کش ها خاصیت کشندگیشو داشته باشه اما بوی خوش تو فضا پخش کنه؟:33:

mikhak s

New member
یا مثلا طراحی فضای کابینت آشپزخونه ها به نظرم خوب نیست چون برا برداشتن یه ظرف گاهی مجبور میشی کل کابینت روبریزی بیرون... باید یه طرح جدید بذارن براش...

به نظرم همه ظرفا توی کابینت آویزون بشن دیگه مشکلی پیش نمیاد:whistle:

حسان

Well-known member
به نظرم همه ظرفا توی کابینت آویزون بشن دیگه مشکلی پیش نمیاد:whistle:

ممنون میخک پیشنهاد جالبیه اما شیوه ی طاحیش هم مهمه... به نظرت کابینت ساز ها میتونن درش بیارن... هم شکیل هم کارآمد؟

راستی شما هم مشکلات این چنینی و راه حل هاش رو بگو... شاید مشکل ما هم باشه...

biosta

Well-known member
بیشتر از این که مشکل ما ندانستن باشد عمل نکردن به دانسته هایمان هست

ایزو

New member
یه مشکل دیگه.... وقتی یه مدت از مهر نماز استفاده میکنی روش کدر میشه ..... را حل بدین؟

سلام
مهر را اگر روی حرارت بگیرید اون کدری از بین میره اما متاسفانه همین باعث پیچیده شده بوی نامطبوعی میشه و حتی خود مهر هم بو میگیره و ممکنه موقع نماز آدم رو اذیت کنه!!!(همین میشه بره تو تاپیک چیزایی که آدمو اذیت میکنه!!!!))
اما راه حل بهتر به نظرم سمباده کشیدن روی مهر هستش
چون مهر از گل هست راحت سمباده میخوره و اون کدری ازبین میره

ایزو

New member
in moshkel ba hararat hale
va boye badi nemide
va niyazi be tarashidan ham nadare

من خودم رو حرارت گرفتم و از بویی که ایجاد شد اصلا خوشم نیومد... بقیه رو نمیدونم
خودمونیم دیگه این کدری مربوط به چربی های روی پیشانی هست دیگه
با سمباده هم که بزنید تراشیدن محسوب نمیشه فقط اون لایه اضافه را بر میداره
و لازمه اینو هم بگم که اگه با استفاده از حرارت کاملا از بین نره و بلکه بدتر هم بشه برای نماز اشکال ایجاد میکنه
موفق باشید

ایزو

New member

من خانم نیستم اما به نظرم اگر هرچیزی جای مخصوص داشته باشه و ظرف ها توی کابینت ها مرتب چیده بشه نمیگم صددر صد اما درصد زیادی از مشکل رو حل میکنه
مثلا قابلمه ها بشقابا و لیوانا همه رو یه جا رو سر هم نریزیم
و تازه وسایلی هم هست که میشه از اونها به عنوان کمکی استفاده کرد مثل جالیوانی و.... اینجوری جای اینا رو به ظروف دیگه توی کابینت اختصاص میشه داد

MAHSABANOO

New member
یه مشکل دیگه دیگه اینه که آیا را ه حل دیگه ای غیر از شستن برای رفع تافت مو هست؟؟؟ خداییش یه وقت هایی از عروسی بر میگردم اینقده خستم حال حموم ندارم...

ببین راهی برا رفع تافت نیست ولی میتونی شونش کنی اونوقت تافتش اثرشو از دست میده موهات حالات معمولی به خودش میگیره تا یه روز کار سازه

بالا