یک مشکل............... یک راه حل................یک خلاقیت

marzi ba

Well-known member
من مشکلم اینه که میرم طرف کتابای روانشناسی 2 صفحه نخونده پرتشون میکنم اون ور به نظر شما شی کنم؟؟؟؟؟

arshad246

New member
من مشکلم اینه که میرم طرف کتابای روانشناسی 2 صفحه نخونده پرتشون میکنم اون ور به نظر شما شی کنم؟؟؟؟؟
من که لذت میبرم از خوندنشون
مخصوصا کودک درون رو دوس داشتم کلی چیز ازش یاد گرفت دادا

حسان

Well-known member
مشکل من اینه اگه خابم بیاد زود نخابم،دیگه خابم نمیبره!!یعنی یه جورایی خابم تمدید میشه
با این مشکل شده که طول یک ماه در هر شبانه روز فقط 3 ساعت بخابم!!کسی راه حل داره؟این که بگید همون موقع بخاب درسته عما خب لابد چیزی هست که نمیذاره اون موقع بخابم!!!

به نظر من باید یه ساعت دقیق برا خوابتون بذارین... اولش سخته اما کم کم فیزیولوژی بدنتون عادت میکنه...

حسان

Well-known member
شما کتابها و دفتر و کاغذها ی باطله که هرسال جمع میشه چیکار میکنین؟
میریزین سطل آشغال؟

من کاغذ ها یی که یه روش نوشته شده رو نگه میدارم .. از پشتش به عنوان پیش نویس استفاده میکنم..
الان که دیگه کتاب دفتر ندارم که دیگه لازمم نشه.. اما دوران محصلی میدادمشون به بچه های فامیل که سال پایین تره من بودن... کتاب دفترام حکم کتاب گام به گام داشت
براشون:thumbsupsmileyanim:

mj1919

New member

مشکل رو عنوان فرمودید،

راه حل پیشنهادی من:
نروید سمت کتابهای روانشناسی!

حسان

Well-known member
ای بابا!!من که تمام زندگیم خاطرس!!!دوسشون دارم

منم خصوصا از دبیرستان خیلی خاطره دارم.... حتی بعضی از برگه های امتحانیم رو نگه داشتم.... نوشته های دبیرام روشون خیلی بهم انرژی مثبت میده..... یادش بخیر:sad:

حسان

Well-known member
شما کتابها و دفتر و کاغذها ی باطله که هرسال جمع میشه چیکار میکنین؟
میریزین سطل آشغال؟

البته قدیما که جوون تر بودم حوصله کارای هنری بیشتر داشتم.. کاغذ های باطله رو خیس میکردم بعد که خورد میشد یه کم چشب چوب بهش اضافه میکردم یه خمیری میشد برای ماکت سازی و روی گلدون استفاده میکردم.... حتی یادمه یه دفعه باهاش یه پا مبلی درست کردم ... این خمیر بعد این که خشک میشه خیلی سبک میشه (ویژگی +) ... بعد که خشک شد روش یه اسپری رنگی خصوصا طلایی بزنین کارتون خیلی خشگل میشه...:smilies-azardl (113

حسان

Well-known member
صب کن برم کتابای روانشناسی رو که خوندم باز یه سرچ بزنم!!
راستی چرا میشه بعضی رشته ها مث روانشناسی رو واس سرگرمی یا کلا یاد گرفتن خوند!!

واسه این که روانشناسی چیزی جدای از زندگی عادیمون نیست....و اونو برای همه جای زندگیمون لازمش داریم...این روانشناسیه که به ما میگه موقع ناراحتی ، خوشحالی، خشم و...یکی از اعضای خانوداه یا اجتماع چه طور برخورد کنیم که بهترین نتیجه و کمترین ضرر رو داشته باشیم...
حالا شیوه یاد گرفتنش هم دو جوره یکی موروثی یکی اصولی
موروثیه همون شیوه های تربیتی مادر و پدرامونه که همیشه بد نیست اما یه جاهایی که نقص داره رو متوجه نمیشیم...
اصولیه هم که تئوریش میشه کتاب هایی که میخونیم.. عملیش هم که میشه خود زندگی

البته یه نکته دیگه رو هم بگم.... من تا حالا کتاب روانشناسی آکادمیک نخوندم همون کتاب هایی مثل راز موفقیت و در شاهراه موفقیت لاک پشت نباشید و... رو خوندم...کتاب های دانشگاهی روانشناسی کلی نظریه داره برام حکم دیازپام دارن اونا...

آخرین ویرایش:

حسان

Well-known member
جه جوري بيشتر بخونيم

سلام بر شما.... این سوال در حوزه ی این تاپیک نیست.. اما به خاطر ورودتون به تاپیک نظر خودمو میگم...
اول : تعیین هدف
دوم: برنامه ریزی
سوم: عمل به برنامه

اون اولی رو اگه درست واصولی تعیین بشه انرژی بقیه مراحل رو تامین میکنه...:a2d3:

mexin

Well-known member
اگه اینا که تو عنوان کردی مشکل بحساب میاد کاشکی ما از این مشکلات زیاد داشتیم ولی یه جای دیگه فقر و بیکاری و گرونی و.... که مشکلات غول آسا شدن ازبین میرفت! حسان جون تو اومدی مشکلات شخصی خودتو که هیچی هم بنظر خیلی جزیی هستن باهاش درگیری عزیز من؟!:33:

حسان

Well-known member
برای این مشکل کسی راهکاری نداشت؟؟؟

و اما یه مشکل دیگه اینه که وقتی پارکینگ و تازه تمیز و جارو میکنم.. ماشین که میاد با چرخ هاش کلی خاک و گل میاره تو پارکینگ... ایا چیزی هست که قبل ورود ماشین به پارکینگ.. گل لای چرخ هارو بگیره؟

ایزو

New member
اگه اینا که تو عنوان کردی مشکل بحساب میاد کاشکی ما از این مشکلات زیاد داشتیم ولی یه جای دیگه فقر و بیکاری و گرونی و.... که مشکلات غول آسا شدن ازبین میرفت! حسان جون تو اومدی مشکلات شخصی خودتو که هیچی هم بنظر خیلی جزیی هستن باهاش درگیری عزیز من؟!:33:

سلام
نه به نظر من قصد باز کردن این تاپیک این نبوده
مفهومش این نیست که مثلا مشکلات من یا شخص باز کننده تاپیک ایناس
بالاخره همه این مسائلی رو که شما فرمودین به نحوی باهاش درگیر هستن
بنا شده مشکلاتی که به نظر بی اهمیت و کوچیک میان تو این تاپیک مطرح بشن و راه حل براشون بدن بچه ها
اون تاژیک قبلی هم بچه ها تقریبا یه چنین برداشتی داشتن که بعد جناب حسان لطف کردن و اسم اونو تغییر دادن و یه تاپیک جدید باز کردن دیگه

بالا