یک مشکل............... یک راه حل................یک خلاقیت

mikhak s

New member
چرا به سوالو صد بار همتون جواب دادید؟ اونم یه جواب تکراری:33::wacsmiley:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: crazy

mikhak s

New member
ممنون میخک پیشنهاد جالبیه اما شیوه ی طاحیش هم مهمه... به نظرت کابینت ساز ها میتونن درش بیارن... هم شکیل هم کارآمد؟

راستی شما هم مشکلات این چنینی و راه حل هاش رو بگو... شاید مشکل ما هم باشه...

آره میشه ،توی کابینت ها تنها فضایی که اشغال میشه کف کابینت هست (براساس ارتفاع ظرف ها فضای بالای اون بلا استفاده است.)

برای هر وسیله ای یه کابینت اختصاص داده بشه و براساس ظروف نوع چیده مانو آویزون شدنش فرق میکنه

bioelectric

Active member
یه مشکل دیگه..... بوی بد حشره کش هاست.. نمیشه آیا حشره کش ها خاصیت کشندگیشو داشته باشه اما بوی خوش تو فضا پخش کنه؟:33:

همانطور که میدونید ما الان حشره کشهایی داریم که بدون بو هستند و دیگه بوی بدشون کسی را اذیت نمیکنه ، اما از نظر من استفاده از این حشره کش ها میتونه باعث ایجاد بیماریهایی در افراد(به خصوص کودکان و افراد دارای بیماریهای تنفسی) بشه...چرا که استشمام مواد سمی و قرار گرفتن این مواد در مجاری تنفسی مسلما سلامتی افراد را تهدید میکنه...
پس زمانی که حشره کش بوی بدی داشته باشه ، ما برای این که این بو را استشمام نکنیم یه مدتی به جاهای دیگه ساختمان میریم ولی اگه حشره کش بدون بو باشه یا بوی خوبی داشته باشه ، ذرات سمی وارد مجاری تنفسی ما میشه و به این صورت در دراز مدت میتونه رو سلامتی ما تاثیر بزاره...

بنابراین اجازه بدیم این حشره کش ها بوی بد خودشون را داشه باشند!

arshad246

New member
یه مشکل دیگه..... بوی بد حشره کش هاست.. نمیشه آیا حشره کش ها خاصیت کشندگیشو داشته باشه اما بوی خوش تو فضا پخش کنه؟:33:
بسته به نوع حشره کش هستش
عما الان حشره کش های هستش که بی بو یا خوش بو هستن!!
بعضی مواد رو حتی اگه خودشون بی بو باشن باز یه ماده میزنن که بودار بشن بخاطر خطری که دارن و اینکه هشدار باشه!!مثلا گاز شهری بی بو هستش عما مرکاپتان بهش اضافه میکنن که بد بو هستش این واس هشدار نشت هستش،توجه میفرمایین؟

آخرین ویرایش:

حسان

Well-known member
ممنون از همه که جواب دادین... اما یه سوال؟ ایا شما ها هیچ کدوم با مشکلی روبه رو نشدین.... چرا کسی مشکل خودش و راهکار خودش رو نمیده؟:33:

حسان

Well-known member
بسته به نوع حشره کش هستش
عما الان حشره کش های هستش که بی بو یا خوش بو هستن!!
بعضی مواد رو حتی اگه خودشون بی بو باشن باز یه ماده میزنن که بودار بشن بخاطر خطری که دارن و اینکه هشدار باشه!!مثلا گاز شهری بی بو هستش عما مرکاپتان بهش اضافه میکنن که بد بو هستش این واس هشدار نشت هستش،توجه میفرمایین؟

ممنون....گاز شهری رو نمیدونستم

حسان

Well-known member
و اما یه مشکل دیگه اینه که وقتی پارکینگ و تازه تمیز و جارو میکنم.. ماشین که میاد با چرخ هاش کلی خاک و گل میاره تو پارکینگ... ایا چیزی هست که قبل ورود ماشین به پارکینگ.. گل لای چرخ هارو بگیره؟:33:

حسان

Well-known member
یه مشکل دیگه.... اسپری هایی که مایعشون مونده هنو اما گازشون تموم میشه چیکارشون کنیم؟؟؟ چه زوری میشه از بقیه اسپری هم استفاده کرد؟؟

منتظر 67

New member
من یه چیز بگم...
حرارت برای مهر اثرش کوتاه مدته .من امتحان کردم.اولش رنگ مهر درست میشه و ادم شاد میشه از اینکه مهرش تمیز شده اما خیلی زود به حالت اول برمیگرده ........

در مورد کابینت هم اگه هر کابینت رو مخصوص یه چیزی قرار بدی و اون ظروفی که بیشتر استفاده میشه رو جلو بزاری و بقیه ظروف رو عقبتر خیلی بهتر میشه
منم این مشکل رو داشتم.بعضی ظروف رو که خیلی کم ازشون استفاده میشد یا استفاده ایی نداشت رو کلا جمع کردم.هممون تو کابینتها ازاین دسته ظروف داریم............
بقیه رو به ترتیب استفده چیدم.الان خیلی بهتر شده

arshad246

New member
ممنون از همه که جواب دادین... اما یه سوال؟ ایا شما ها هیچ کدوم با مشکلی روبه رو نشدین.... چرا کسی مشکل خودش و راهکار خودش رو نمیده؟:33:
مشکل من اینه اگه خابم بیاد زود نخابم،دیگه خابم نمیبره!!یعنی یه جورایی خابم تمدید میشه
با این مشکل شده که طول یک ماه در هر شبانه روز فقط 3 ساعت بخابم!!کسی راه حل داره؟این که بگید همون موقع بخاب درسته عما خب لابد چیزی هست که نمیذاره اون موقع بخابم!!!

bioshimi93

New member
مشکل من اینه اگه خابم بیاد زود نخابم،دیگه خابم نمیبره!!یعنی یه جورایی خابم تمدید میشه
با این مشکل شده که طول یک ماه در هر شبانه روز فقط 3 ساعت بخابم!!کسی راه حل داره؟این که بگید همون موقع بخاب درسته عما خب لابد چیزی هست که نمیذاره اون موقع بخابم!!!

خب این مشکل همه هستش وقتی خیلی خوابت میاد یکی سر و صدا کنه یا هر مشکل دیگه ای پیش بیاد دیگه خوابت می پره حالا دیگه هم خسته ای هم اینکه نمی تونی بخوابی
برای حل این مشکل قبل خواب1 لیوان شیر یا دوغ میل کنید شاید زودتر بخوابین همینطور مطالعه خیلی کمک می کنه من خودم هر وقت درس بخونم زود خوابم می گیره.

arshad246

New member
خب این مشکل همه هستش وقتی خیلی خوابت میاد یکی سر و صدا کنه یا هر مشکل دیگه ای پیش بیاد دیگه خوابت می پره حالا دیگه هم خسته ای هم اینکه نمی تونی بخوابی
برای حل این مشکل قبل خواب1 لیوان شیر یا دوغ میل کنید شاید زودتر بخوابین همینطور مطالعه خیلی کمک می کنه من خودم هر وقت درس بخونم زود خوابم می گیره.
مرسی از راه حلتون
امتحان کردم قبلا،هرچند بد لبنیات هستم

bioshimi93

New member
شما کتابها و دفتر و کاغذها ی باطله که هرسال جمع میشه چیکار میکنین؟
میریزین سطل آشغال؟

ایزو

New member
شما کتابها و دفتر و کاغذها ی باطله که هرسال جمع میشه چیکار میکنین؟
میریزین سطل آشغال؟

توی سطل آشغال ریختن کار درستی نیست به نظرم
یا به جناب بازیافت تحویل میدیم!!!:painting:
یا به نمکی که هر از گاهی میاد تو محله:motat:

منتظر 67

New member
منم جمع میکنم...هفته ای یه بار مامور محترم جمع اوری زباله های بازیافتی میاد.................البته اگه صدای ماشین رو بشنوما...................به ایشون تحویل میدم کل پلاستیکا و کاغذها و.......

بالا