باطله اگه باشه میرزیم اب رودخونه ا ببره!!اخه اسما مبارکه توشون هستشما کتابها و دفتر و کاغذها ی باطله که هرسال جمع میشه چیکار میکنین؟
میریزین سطل آشغال؟
باطله اگه باشه میرزیم اب رودخونه ا ببره!!اخه اسما مبارکه توشون هستشما کتابها و دفتر و کاغذها ی باطله که هرسال جمع میشه چیکار میکنین؟
میریزین سطل آشغال؟
راستی از بعضی از انواع کاغذ باطله میشه برای پاک کردن شیشه استفاده کردشما کتابها و دفتر و کاغذها ی باطله که هرسال جمع میشه چیکار میکنین؟
میریزین سطل آشغال؟
باطله اگه باشه میرزیم اب رودخونه ا ببره!!اخه اسما مبارکه توشون هست
ای بابا!!من که تمام زندگیم خاطرس!!!دوسشون دارممن بعضی کتابا رو نگه میدارم بعضی از کتابای دبیرستانم رو نگه داشتم انقد صفا میده وقتی که بازشون میکنم کلی خاطره جلو چشم آدم رژه میره
کی گفته بده؟گوششو بده دست منمگه بد کل زندگی خاطره باشه همین خاطره های خوب و بد که زندگی رو میسازه
من بعضی کتابا رو نگه میدارم بعضی از کتابای دبیرستانم رو نگه داشتم انقد صفا میده وقتی که بازشون میکنم کلی خاطره جلو چشم آدم رژه میره
عاقا راس میگن حالم جای خوبیه ولی پذیرایی رو میشه انجام داد!!پذیرایی هم خوبه میشه انجام داد چه اشکالی داره
پس مشکل شما اینه که با نگه داشتن خاطره مشکل داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دستتو دراز کن بکشش بیرونحالا یه راه حلم به من بدید چی کنیم بعضی رو که تو گذشته گیر کردن بیرون بکشیمون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا یه راه حلم به من بدید چی کنیم بعضی رو که تو گذشته گیر کردن بیرون بکشیمون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره خب اینم خودش یه مشکله دیگه
واقعا هم بزرگه!!
چون ذهن آدمو مختل میکنه
صب کن برم کتابای روانشناسی رو که خوندم باز یه سرچ بزنم!!اگه نیومد چی کنم دستم کنده شد مون اونجا چی کنم خودم هم باید برم گذشته دستمو بیارم امکان داره خودم هم گیر کنم تو گذشته
شما میخوای بکشیش بیرون؟؟
تا خودش نخواد نمیشه
اما میتونی توجهشو به یه فعالیت جدید و جذاب جلب کنی
باید بدونی چی تو گذشته هست که اینقدر محو اون شده
باید اون رو حل کرد...
ولی خودش باید بخواد
صب کن برم کتابای روانشناسی رو که خوندم باز یه سرچ بزنم!!
راستی چرا میشه بعضی رشته ها مث روانشناسی رو واس سرگرمی یا کلا یاد گرفتن خوند!!