گزارش هفتگی مطالعه گروهی داوطلبان ارشد رشته پرستاری کلیه گرایش ها

سلام راستش این تاپیکی هست که جناب ادمین به همه ی گروه ها پیشنهاد دادن ما انجمن پرستاری داریم کلوپ زیر مجموعه ی انجمنه

حالا چرا غریبگی می کنید بیاید همینجا دور هم خوشحال میشیم قدمتون روی چشم حضور شما رو به دیده منت می نگریم نظراتتون برای همه ما محترمه خواهش می کنم بیاید اینجا

کلوپ بیشتر گرایش پرستاری داره مثه موضاعات نیدل و محاسبه ی دارو و انجمن بیشتر گرایش ارشد و دکتری همونطور که جناب ادمین پیشنهاد دادن منم برای همین این تاپیک رو گذاشتم

حالا فرقی نمی کنه هر جا راحت هستید

18.png

پرستاری86

New member
سلام به دوستان
برای روان drs حجتی کافی هست
زبان لزگی خودش خیلی کامل هست و به نظر من اگه از الان شروع کنی و کلماتشو حفظ کنی 9 ماه دیگه تمومش میکنین.
کتاب تست فقط سال های گذشته بزنین چون همینا خودش زمان خیلی زیاد میبره و همیشه درصدی از سوالا داخل کنکور میاد
من کتاب تست اسدی نوقابی پیشنهاد میکنم فکر کنم انتشار اندیشه رفیع باشه.
پیغام خصوصی برام بزارین تا جایی که شد کمکتون میکنمم
همگی موفق باشید.:ad54ad::ad54ad:

آخرین ویرایش:

ghedis

New member
دوستان خوشحال میشم بیاین تو همپا
تا با همفکری شروع خوبی داشته باشیم

kd1366

New member
من دپرسم. تا دیروز رفتم کتاب جامع پرستاری ویژه+ 2 جلد کتاب ویژه تلان + نمونه سوالاتش+ کتاب ویژه ذولفقاری+درسنامه داخلی جراحی میترا ذولفقاری رو تهیه کردم اما امروز فهمیدم نمیتونم به دلیل قانون جدید شرکت کنم.
این همه پول دادم، تازه علاقه مند هم بودم. فعلا واقعا دپرسم
منابع آموزش پرستاری هم هیچی ندارم به جز چند جلد برونر سودارث. برای آموزش باید برونرها رو کامل بخونم یا درسنامه کفایت میکنه؟ یه درسنامه از انتشارات بشری هست که درسنامه جامع داخلی جراحی اسمشه و حدود 1100 صفحه هستش. اون کفایت میکنه یا...؟

نگاه

New member
مهربون جان کار خوبی کردی تاپیک خیلی خوبیه. من نمیگم اینجا نباشیم همه بریم اونجا!! میخوام از هر دو تا استفاده خوبی بکنیم. دوست دارم همه یه جا باشیم از هم جدا نباشیم تا بهتر از تجربیات و نظرات همدیگه استفاده کنیم. و همینطور از قبول شده ها دعوت کنیم که به بهمون سر بزنن و راهنمایی کنند. چون احتمال زیاد خیلی از سوالاتمون ممکنه یکی باشه...

حالا این نظر من بود و به شخص شما نگفتم عزیزم. خواستم بچه ها نظرشون رو بگن. تا با هم متحد باشیم و دو گروه نشیم..
grouphugg.gif

نگاه

New member
من دپرسم. تا دیروز رفتم کتاب جامع پرستاری ویژه+ 2 جلد کتاب ویژه تلان + نمونه سوالاتش+ کتاب ویژه ذولفقاری+درسنامه داخلی جراحی میترا ذولفقاری رو تهیه کردم اما امروز فهمیدم نمیتونم به دلیل قانون جدید شرکت کنم.
این همه پول دادم، تازه علاقه مند هم بودم. فعلا واقعا دپرسم
منابع آموزش پرستاری هم هیچی ندارم به جز چند جلد برونر سودارث. برای آموزش باید برونرها رو کامل بخونم یا درسنامه کفایت میکنه؟ یه درسنامه از انتشارات بشری هست که درسنامه جامع داخلی جراحی اسمشه و حدود 1100 صفحه هستش. اون کفایت میکنه یا...؟
سلام. منظورتون قانون طرحه؟الان طرحین؟ اگه بیشتر از یکسال از طرحتون نگذشته باشه و یا تا 31 شهریور 92 تموم بشه میتونید شرکت کنید.

استادمون میگفت درسنامه به تنهایی کفایت نمیکنه.. کتاب تکست و در کنارش درسنامه خوبه و اینطوری بهتر درک میکنی.. میدونی که الان سوالات مفهومی شده..

kd1366

New member
نه الان تقریبا 4 ماهی فارغ تحصیل شدم

آخرین ویرایش:

ariya21

New member
سلام به دوستان
برای روان drs حجتی کافی هست
زبان لزگی خودش خیلی کامل هست و به نظر من اگه از الان شروع کنی و کلماتشو حفظ کنی 9 ماه دیگه تمومش میکنین.
کتاب تست فقط سال های گذشته بزنین چون همینا خودش زمان خیلی زیاد میبره و همیشه درصدی از سوالا داخل کنکور میاد
من کتاب تست اسدی نوقابی پیشنهاد میکنم فکر کنم انتشار اندیشه رفیع باشه.
پیغام خصوصی برام بزارین تا جایی که شد کمکتون میکنمم
همگی موفق باشید.:ad54ad::ad54ad:

دوست من امیرلزگی شاید برای منو تو که بیس زبانمون خوبه کافی باشه ولی برای خیلیا کافی نیست لغاتش محدوده تازه اینا کلی وقت دارنا روزی یه ساعت هم زبان بخونن

ariya21

New member

سلام. منظورتون قانون طرحه؟الان طرحین؟ اگه بیشتر از یکسال از طرحتون نگذشته باشه و یا تا 31 شهریور 92 تموم بشه میتونید شرکت کنید.

استادمون میگفت درسنامه به تنهایی کفایت نمیکنه.. کتاب تکست و در کنارش درسنامه خوبه و اینطوری بهتر درک میکنی.. میدونی که الان سوالات مفهومی شده..

من دو تا درس نامه داشتم بعد کنکور جواب هیچ سوالیو توشون پیدا نکردم

به نظرم برونرو یه دورم بخونی ارزشش از درسنامه بیشتره

S

smko.boukan

Guest
بچه ها اگه میخواین بخونینو شاغل باشین جور نمیشه
تا قبول شدم یه فکر داشتم الان که قبول شدم هزار تا فکر دارم
اصلأ خوشحال نیستم

kd1366

New member
برای کودکان ونگ بخونم یا drs حامد مرتضوی؟
نوزادان لیفر خوبه؟
چرا درصدهای بهداشت اکثر دوستان پایینه؟ برای بهداشت چه کتابی از نظرتون مناسبه ؟

S

smko.boukan

Guest
همش کشکه
الکی خودمونو زحمت میدیم

kd1366

New member
بچه ها اگه میخواین بخونینو شاغل باشین جور نمیشه
تا قبول شدم یه فکر داشتم الان که قبول شدم هزار تا فکر دارم
اصلأ خوشحال نیستم
باز خوبه شما 4 روز در هفته کلاس داری. دوست من آناتومی تربیت مدرس قبول شده. براشون از شنبه تا پنجشنبه کلاس گذاشتن!!!

S

smko.boukan

Guest
نگاه جان الان تو فکر برنامه هام هستم
از 26م برنامه گذاشتن
منم شیفت دارم
از طرف دیگه 4 روز کلاس گذاشتن
از همین اوایل پایان نامه رو شروع کردنو رفتو آمدو .......................................................

منظورتون چیه؟ :33::33::smilies:

S

smko.boukan

Guest
دوست من این دوست شما حتمأ شاغل نیستن
اگه هم باشن همون تهرانن!
میتونن برنامه شونو جور کنن
باز خوبه شما 4 روز در هفته کلاس داری. دوست من آناتومی تربیت مدرس قبول شده. براشون از شنبه تا پنجشنبه کلاس گذاشتن!!!

kd1366

New member
دوست من این دوست شما حتمأ شاغل نیستن
اگه هم باشن همون تهرانن!
میتونن برنامه شونو جور کنن
نه بخاطر برنامش الان کار نمیکنه
واقعا برنامه بدی هستش.
من خودم فارغ تحصیل گرگانم. بچه های ارشد گرگان 3 روز اول هفته فقط کلاس داشتن. که هم به کارشون میرسیدن و هم به درساشون

حالا دوستان در مورد منابع کودکان و نوازدان امکان داره کمکم کنید. چند پست بالاتر دادم

S

smko.boukan

Guest
کودکان همون ونگ عالیه جلدش قرمزه مترجماشو یادم نیست
نوزادان به نظر من یه nvp بخونی تست هم کار کنی حتمأ بالای 80 خواهی زد
نه بخاطر برنامش الان کار نمیکنه
واقعا برنامه بدی هستش.
من خودم فارغ تحصیل گرگانم. بچه های ارشد گرگان 3 روز اول هفته فقط کلاس داشتن. که هم به کارشون میرسیدن و هم به درساشون

حالا دوستان در مورد منابع کودکان و نوازدان امکان داره کمکم کنید. چند پست بالاتر دادم

بالا