اصلا حالم خوب نیست مادرم حالش بده باید چند روزی درسو بزارم کنار/ هرکه در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند/
امیدوارم همگان سرزنده باشید
ایشالله مادرتون زودتر سلامتیشونو بدست میارن نگران نباشید
براتون ارزوی موفقیت دارم
اصلا حالم خوب نیست مادرم حالش بده باید چند روزی درسو بزارم کنار/ هرکه در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند/
سلام دوستان حالتون خوبه؟ ببخشید قصدم مداخله در درس خوندن تون نیست.من پارسال پرستاری ویژه قبول شدم دانشگاه اردبیل.اونجا ویژه از نیمسال دوم دانشجو میگیره.من 18 بهمن ترم یکم شروع میشه.منم زمانی که مثل شما بودم خیلی استرس داشتم همش فکر میکردم همه خیلی خوندن و من کم خوندم.این افکار منفی مانع درس خوندن شد تا اینکه از فروردین این افکار رو کنار گذاشتم چسبیدم به درس .و تونستم قبول بشم.الان که دانشجو شدم خیلی خوشحالم.خیلی حس خوبیه. انشاالله سال دیگه نصیب همه شماها در هر رشته ای هستید بشه.توکل به خدا و پشتکار زیاد مساوی هست با موفقیت شما:4d564ad6::riz304:
دوستان کمتر از 4ماه به ازمون ارشد مونده
نباید استرس داشته باشیم
اگه کسی تا الانم نخونده و تازه شروع میکنه هیییچ اشکالی نداره
فقط برنامه ریزی {بخصوص} بلندمدت واسه این 4ماه یادتون نره
از زدن تست هم غافل نشید خصوصا ماه اخر
به امید موفقیت هممون خدا قوت :auizz3ffy9vla57584x
ای وای نکنه من تاریخ آزمون رو اشتباه فهمیدم؟
مگه آزمون ارشد وزارت بهداشت اواخر خرداد نیست؟
خب بیشتر از 4ماه دیگه وقت داریم!!
یعنی من اشتباه میکنم؟؟؟؟؟
فاطمه جان امسال 31 اردیبهشت و 1 خرداد ازمونه
خدارو سپاس حال مادرم بهتر شد کمی / بکم از فشار استرس اومدم بیرون خدارو سپاس /
مادرم . کاش میشد من از این دایره پرواز کنم . مثل آن شبنم یخ بسته گل های سپید در تو. تبخیر شم ...
اوه مای گاد!!!!!!:smiliess (15)::smiliess (15)::smiliess (15):
الان زمان برگزاری آزمون رو خوندم!!
باورم نمیشه! یکمااااااااااه اومده جلو؟؟؟!!!
خدا خیرتون بده چه پست خوبی گذاشته بودید! وگرنه من مثل بیسواد اصلا دفترچه رو نمیخوندم و برای اول تیر برنامه ریزی کرده بودم!!!
ممنووووووووون:riz304:
با توجه به اینکه اینجانب غافلگیر شده و تازه فهمیده ام که کنکور یک ماه به جلو تشریف آورده اند،:5:
ابتدا استرس به بنده دست داد و سپس من هم به او دست دادم! و دست و پایم را گم نمودم!
اما خیلی زود دست و پایم را پیدا کردم:1dco2x0p1lilzhfpg1t و برنامه ریزی خویش را اصلاح بنمودمی!
انشاءالله با برنامه ی جدید به استقبال کنکور خواهم رفت و اگر بازهم استرس به من دست بدهد، بنده دیگر به او دست نخواهم داد!:motat:
به امید موفقیت همه ی دوستان