گزارش روزانه>>> مطالعه گروهی تمامی رشته ها در آزمون ارشد94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mahsa aln

New member
اصلا حالم خوب نیست مادرم حالش بده باید چند روزی درسو بزارم کنار/ هرکه در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند/

امیدوارم همگان سرزنده باشید

ایشالله مادرتون زودتر سلامتیشونو بدست میارن نگران نباشید
براتون ارزوی موفقیت دارم

fateme5

New member
سلام دوستان حالتون خوبه؟ ببخشید قصدم مداخله در درس خوندن تون نیست.من پارسال پرستاری ویژه قبول شدم دانشگاه اردبیل.اونجا ویژه از نیمسال دوم دانشجو میگیره.من 18 بهمن ترم یکم شروع میشه.منم زمانی که مثل شما بودم خیلی استرس داشتم همش فکر میکردم همه خیلی خوندن و من کم خوندم.این افکار منفی مانع درس خوندن شد تا اینکه از فروردین این افکار رو کنار گذاشتم چسبیدم به درس .و تونستم قبول بشم.الان که دانشجو شدم خیلی خوشحالم.خیلی حس خوبیه. انشاالله سال دیگه نصیب همه شماها در هر رشته ای هستید بشه.توکل به خدا و پشتکار زیاد مساوی هست با موفقیت شما:4d564ad6::riz304:

سلام ممول جان. تبریک میگم قبولیتو! پس تو پریدی دیگه! ایشالا موفق باشی:riz304:
ممنون از راهنماییهات

fateme5

New member
اصلا حالم خوب نیست مادرم حالش بده باید چند روزی درسو بزارم کنار/ هرکه در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند/

امیدوارم همگان سرزنده باشید

نگران نباش عزیزم... انشاءالله مادرت زودتر خوب میشه و تو هم مشکلاتو به راحتی سپری میکنی...
ما هر کدوممون یه جور مشکلی داریم ولی که چی؟ نباید کم بیاریم! باید جلوی مشکلات بایستیم! تمام قد!
نگران نباش! به موفقیتت فکر کن!

soma94

New member
دوستان از حرف هاتون خیلی انرژی گرفتم مخصوصا از ملول .برای همه گی آرزوی موفقیت دارم.

ممول

New member
ممنون فاطمه جون انشاالله سال دیگه اسم همتون تو لیست قبولی ها باشه تو انجمن برا شما جشن بگیریم

ممول

New member
:4d564ad6::a2d3:یه سری نوشته های مثبت رو رو برگه های رنگی کوچولو بنویسید و روی در یخچال روی کمد اتاقتون یا هر جایی که هر روز زیاد میبینید بچسبانید بعد ببینید به مرور چه انرژیی میگیرید من این کار رو کردم خیلی موثر بود .من حتی این نوشته ها رو رو در دستشویی هم چسبونده بودم:thumbsupsmileyanim:

pegahhhh

New member
سلام دوستان،، امیدوارم روز به روز از هم انرژی بیشتری بگیریم،،، ممول جان ممنووووووووووون خیلی انرژی دادی،،، بهت تبربک میگم و امیدوارم همیشه موفق باشی،،، فاطمه جان کتاب essential words منظورمه

farshad25

New member
دوستان کمتر از 4ماه به ازمون ارشد مونده
نباید استرس داشته باشیم
اگه کسی تا الانم نخونده و تازه شروع میکنه هیییچ اشکالی نداره
فقط برنامه ریزی {بخصوص} بلندمدت واسه این 4ماه یادتون نره
از زدن تست هم غافل نشید خصوصا ماه اخر
به امید موفقیت هممون خدا قوت :auizz3ffy9vla57584x

ممول

New member
:4d564ad6:سلام دوستان خسته نباشید.اوضاع احوال خوبه؟با درسها چی میکنید؟تعطیلات عید یادتان نره.از همین الان برا اون روزا برنامه ریزی کنید و یادتان نره کسی تو این آزمون موفق میشه که از اون روزها استفاده بهینه کنه.

fateme5

New member
دوستان کمتر از 4ماه به ازمون ارشد مونده
نباید استرس داشته باشیم
اگه کسی تا الانم نخونده و تازه شروع میکنه هیییچ اشکالی نداره
فقط برنامه ریزی {بخصوص} بلندمدت واسه این 4ماه یادتون نره
از زدن تست هم غافل نشید خصوصا ماه اخر
به امید موفقیت هممون خدا قوت :auizz3ffy9vla57584x

ای وای نکنه من تاریخ آزمون رو اشتباه فهمیدم؟
مگه آزمون ارشد وزارت بهداشت اواخر خرداد نیست؟
خب بیشتر از 4ماه دیگه وقت داریم!!
یعنی من اشتباه میکنم؟؟؟؟؟

farshad25

New member
ای وای نکنه من تاریخ آزمون رو اشتباه فهمیدم؟
مگه آزمون ارشد وزارت بهداشت اواخر خرداد نیست؟
خب بیشتر از 4ماه دیگه وقت داریم!!
یعنی من اشتباه میکنم؟؟؟؟؟

فاطمه جان امسال 31 اردیبهشت و 1 خرداد ازمونه

fateme5

New member
فاطمه جان امسال 31 اردیبهشت و 1 خرداد ازمونه

اوه مای گاد!!!!!!:smiliess (15)::smiliess (15)::smiliess (15):
الان زمان برگزاری آزمون رو خوندم!!

باورم نمیشه! یکمااااااااااه اومده جلو؟؟؟!!!

خدا خیرتون بده چه پست خوبی گذاشته بودید! وگرنه من مثل بیسواد اصلا دفترچه رو نمیخوندم و برای اول تیر برنامه ریزی کرده بودم!!!
ممنووووووووون:riz304:

love virology

New member
خدارو سپاس حال مادرم بهتر شد کمی / بکم از فشار استرس اومدم بیرون خدارو سپاس /

مادرم . کاش میشد من از این دایره پرواز کنم . مثل آن شبنم یخ بسته گل های سپید در تو. تبخیر شم ...

farshad25

New member
خدارو سپاس حال مادرم بهتر شد کمی / بکم از فشار استرس اومدم بیرون خدارو سپاس /

مادرم . کاش میشد من از این دایره پرواز کنم . مثل آن شبنم یخ بسته گل های سپید در تو. تبخیر شم ...

انشاالله حال مادر بهتر هم خواهد شد ... توکل به خدا

farshad25

New member
اوه مای گاد!!!!!!:smiliess (15)::smiliess (15)::smiliess (15):
الان زمان برگزاری آزمون رو خوندم!!

باورم نمیشه! یکمااااااااااه اومده جلو؟؟؟!!!

خدا خیرتون بده چه پست خوبی گذاشته بودید! وگرنه من مثل بیسواد اصلا دفترچه رو نمیخوندم و برای اول تیر برنامه ریزی کرده بودم!!!
ممنووووووووون:riz304:

قابلی نداشت!
شانس اوردید من عاشق دفترچه خوندنم!!!

ماتاتا

New member
سلام منم دارم برای ارشدپرستاری ویژه میخونم.دوستان گلم امیدوارم همگی قبول شیم.:4d564ad6:التماس دعا

fateme5

New member
با توجه به اینکه اینجانب غافلگیر شده و تازه فهمیده ام که کنکور یک ماه به جلو تشریف آورده اند،:5:
ابتدا استرس به بنده دست داد و سپس من هم به او دست دادم! و دست و پایم را گم نمودم!
اما خیلی زود دست و پایم را پیدا کردم:1dco2x0p1lilzhfpg1t و برنامه ریزی خویش را اصلاح بنمودمی!
انشاءالله با برنامه ی جدید به استقبال کنکور خواهم رفت و اگر بازهم استرس به من دست بدهد، بنده دیگر به او دست نخواهم داد!:motat:

به امید موفقیت همه ی دوستان

Hamidvet

New member
با توجه به اینکه اینجانب غافلگیر شده و تازه فهمیده ام که کنکور یک ماه به جلو تشریف آورده اند،:5:
ابتدا استرس به بنده دست داد و سپس من هم به او دست دادم! و دست و پایم را گم نمودم!
اما خیلی زود دست و پایم را پیدا کردم:1dco2x0p1lilzhfpg1t و برنامه ریزی خویش را اصلاح بنمودمی!
انشاءالله با برنامه ی جدید به استقبال کنکور خواهم رفت و اگر بازهم استرس به من دست بدهد، بنده دیگر به او دست نخواهم داد!:motat:

به امید موفقیت همه ی دوستان

ان شاالله با برنامه جدید به استقبال کنکور برید :black_eyed:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepideeee
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا