گزارش روزانه>>> مطالعه گروهی تمامی رشته ها در آزمون ارشد94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

pegahhhh

New member
سلام دوستان کسی برا سلولی ملکولی لودیش چکیده خوبی سراغ نداره؟؟؟؟

fateme5

New member
سلام دوستان!
منم اومدم تا همه با هم بخونیم و نتیجه خوب بگیریم انشااالله:smilies-azardl (113

برا آمارزیستی میخونم. تا الان خیلی شل و ول خوندم ولی از امروز شروع اصلیه انشاءالله!
بکوب میریم تا کنکور... اصلا هم دبر نیست!
فقط گزارش بدین ها!
بسم الله...

farshad25

New member
سلام دوستان عزیز
منم اومدم
واسه مدیریت توانبخشی اماده میشم
تاحالا هم بد نخوندم ولی از این به بعد عمیق و مداوم
بسم الله...:auizz3ffy9vla57584x

farshad25

New member
سلااااام ملت خوبین ؟؟؟������ بچه ها ی سوال دارم رشته من به اینا گرایش داره ولی نمدونم کدوم خوبه ینی بازار کار و ... داره میشه راهنمایی کنین؟ کدوم از اینا رو پیشنهاد میکنین؟ اگه بشه اولویت بندی کنین براااام مرسی، راستی ترم پنجم میخام از الان بخونممممم✌✊

اپیدمیولوژی- آموزش بهداشت - حشره شناسی پزشکی -آمار زیستی- اقتصاد بهداشت - رفاه اجتماعی - علوم تغذیه - علوم بهداشتی در تغذیه - فیزیولوژی - کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی- مدارک پزشکی - مدیریت خدمات بهداشتی درمانی - مدیریت توانبخشی - مهندسی پزشکی - نانو تکنولوژی پزشکی-آموزش پزشکی - بیوتکنولوژی پزشکی و سم شناسی- ارزیابی فناوری سلامت.

مدیریت توانبخشی و مدیریت خدمات درمانی رو ترجیح میدم البته هرکس یه سلیقه ای داره . علاقه شرط اوله

asalmasal

New member
بچه ها ما کی می فهمیم تعداد سوالات و اینکه ایا سوالات من میکروب با بقیه هم گروهیام یکیه؟

love virology

New member
بچه ها حس میکنم هرچی خوندم یادم رفته / اعصابم ریخته بهم / امیدوارم همگان پیروز باشند

fateme5

New member
بچه ها حس میکنم هرچی خوندم یادم رفته / اعصابم ریخته بهم / امیدوارم همگان پیروز باشند

نه اعصابت خرد نباشه! فکر کنم همه مون کم و بیش همچین حسی داریم! شاید چون هنوز خیلی عمیق نخوندیم!
منم مطالب یکی دو ماه پیش کمی یادم رفته ولی فکر نمیکنم جای نگرانی باشه!:whistle:

farshad25

New member

بچه ها این یه تجربیه شخصیه
منم همچین حسی رو داشتم ولی جالب اینکه اگه یه کتابیو الان بخونی و یک ماه بعد دوباره شروع کنی حدود 30درصد یادت میاد ولی اگه ماه سوم هم دوباره بخونی خیلی جالبه این 30درصد به حدود 80 میرسه {البته به شرطی که عمیق و از روی علاقه باشه}

یعنی واسه تثبیت یک مبحث{یا کتاب یا فصل یا هرچی} حدود 3ماه زمان لازم داره{البته بستگی به تعداد منابع و کتاب و... داره}

بعد از اون هم تستهای تخصصی و عمقی رو کارکنید با مرور مبحث

vahid28

New member
انشالا علوم قبول‌بشم و به اما و اگر بهداشت نخورم
تیر خلاص به کنکور رو همین اول کار بزنم:)

pegahhhh

New member
سلام دوستان...چه عجب اینجا یه کم از سوت و کوری بیرون اومد،،،، دیگه حوصله ام سر رفته بود از بس میومدم و کسی نبود،،، بچه ها یه کم از شیوه درس خوندنتون بگید،، مثلآ نکته بردای میکنید یا فقط کتاب رو میخونید؟؟؟یا برا درساتون یک منبع میخونید یا چنتا منبع؟؟؟از کی تست کار میکنید؟؟؟؟ واسه زبان چی میخونید؟؟؟

fateme5

New member
سلام. آره چه خوبه که همه با هم ایم. آدم انگیزه میگیره

من یه سررسید مخصوص نکته برداری دارم. یه کتاب رو که میخونم، نکاتی که قبلا بلد نبودم و تازه یادش میگیرم رو توش مینویسم. بعد یکی دو هفته که میخوام اون کتابو مرور کنم، یه نگاه به سررسیدم میندازم و همه چی یادم میاد:a2d3:

به نظر من اگه یه منبع کامل رو خوب بخونیم بهتر از اینه که چند تا منبع بخونیم و هی از این منبع بریم سراغ اون یکی منبع!

من زبان رو از 504 شروع کردم. لزگی برای شروع خیلی برام سخت بود! 504 که تموم بشه میرم سراع لزگی و بعدشم تستهای کنکور.

بچه ها رشته هاتونوم بگید

farshad25

New member
سلام دوستان...چه عجب اینجا یه کم از سوت و کوری بیرون اومد،،،، دیگه حوصله ام سر رفته بود از بس میومدم و کسی نبود،،، بچه ها یه کم از شیوه درس خوندنتون بگید،، مثلآ نکته بردای میکنید یا فقط کتاب رو میخونید؟؟؟یا برا درساتون یک منبع میخونید یا چنتا منبع؟؟؟از کی تست کار میکنید؟؟؟؟ واسه زبان چی میخونید؟؟؟

من واسه مدیریت توانبخشی میخونم

من خودم کل کتابو میخونم بعد هر فصلو جمع بندی میکنم{ با نوشتن نکته ها}

منابعی که وزارت بهداشت اعلام کرده رو میخونم البته واسه مدیریت دوتا منبع زیادی هم میخونم { البته مجبورم باید خونده بشه}

فروردین و اردیبهشت هم تست کار میکنم و مرور

واسه زبان هم کتاب زبان عمومی ویژه ارشد پزشکی رضا رضازاده رو پیشنهاد میکنم

pegahhhh

New member
من برا رشته انگل شناسی پزشکی میخونم،،،البته تا الان زیاد تلاشی نکردم...ان شا الله از الان به بعد خدا کمکم کنه خوب بخونم...زبانمم فعلآ لغات ضروری رو میخونم

masoumeh90

New member
سلام
منم رشته روان شناسی ام
از هفدهم شروع میکنم به خوندن
گرچه عقبم اما امیدوارم از دوستان انرژی بگیریم با هم بخونیم
دوستان هر روز یه سر کوچولو بزنیم به تاپیک انرژی بگیریمممم

fateme5

New member
من برا رشته انگل شناسی پزشکی میخونم،،،البته تا الان زیاد تلاشی نکردم...ان شا الله از الان به بعد خدا کمکم کنه خوب بخونم...زبانمم فعلآ لغات ضروری رو میخونم

موفق باشی. منم شروع اصلیم رو تازه استارت زدم. بریم تا کنکور! :a2d3:
لغات ضروری منظورت کدوم کتابه؟

ممول

New member
سلام دوستان حالتون خوبه؟ ببخشید قصدم مداخله در درس خوندن تون نیست.من پارسال پرستاری ویژه قبول شدم دانشگاه اردبیل.اونجا ویژه از نیمسال دوم دانشجو میگیره.من 18 بهمن ترم یکم شروع میشه.منم زمانی که مثل شما بودم خیلی استرس داشتم همش فکر میکردم همه خیلی خوندن و من کم خوندم.این افکار منفی مانع درس خوندن شد تا اینکه از فروردین این افکار رو کنار گذاشتم چسبیدم به درس .و تونستم قبول بشم.الان که دانشجو شدم خیلی خوشحالم.خیلی حس خوبیه. انشاالله سال دیگه نصیب همه شماها در هر رشته ای هستید بشه.توکل به خدا و پشتکار زیاد مساوی هست با موفقیت شما:4d564ad6::riz304:

mahsa aln

New member
سلام دوستای خوبم خسته نباشید امیدوارم همگی سلامت و موفق باشید
یه سوالی داشتم ممنون میشم کمکم کنید رشته ی علوم تشریحی میخام شرکت کنم منبع سلولی برای این رشته کتاب لودیشه باتوجه به اینکه فقط از بخش سلولی برامون سوال طرح میشه به نظرتون باید کل فصول کتاب لودیش خونده بشه؟؟؟
چون خیلی زیاده....
ممنونم

love virology

New member
اصلا حالم خوب نیست مادرم حالش بده باید چند روزی درسو بزارم کنار/ هرکه در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند/

امیدوارم همگان سرزنده باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا