سلااااام ملت خوبین ؟؟؟������ بچه ها ی سوال دارم رشته من به اینا گرایش داره ولی نمدونم کدوم خوبه ینی بازار کار و ... داره میشه راهنمایی کنین؟ کدوم از اینا رو پیشنهاد میکنین؟ اگه بشه اولویت بندی کنین براااام مرسی، راستی ترم پنجم میخام از الان بخونممممم✌
اپیدمیولوژی- آموزش بهداشت - حشره شناسی پزشکی -آمار زیستی- اقتصاد بهداشت - رفاه اجتماعی - علوم تغذیه - علوم بهداشتی در تغذیه - فیزیولوژی - کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی- مدارک پزشکی - مدیریت خدمات بهداشتی درمانی - مدیریت توانبخشی - مهندسی پزشکی - نانو تکنولوژی پزشکی-آموزش پزشکی - بیوتکنولوژی پزشکی و سم شناسی- ارزیابی فناوری سلامت.
بچه ها حس میکنم هرچی خوندم یادم رفته / اعصابم ریخته بهم / امیدوارم همگان پیروز باشند
بچه ها حس میکنم هرچی خوندم یادم رفته / اعصابم ریخته بهم / امیدوارم همگان پیروز باشند
بچه ها این یه تجربیه شخصیه
منم همچین حسی رو داشتم ولی جالب اینکه اگه یه کتابیو الان بخونی و یک ماه بعد دوباره شروع کنی حدود 30درصد یادت میاد ولی اگه ماه سوم هم دوباره بخونی خیلی جالبه این 30درصد به حدود 80 میرسه {البته به شرطی که عمیق و از روی علاقه باشه}
یعنی واسه تثبیت یک مبحث{یا کتاب یا فصل یا هرچی} حدود 3ماه زمان لازم داره{البته بستگی به تعداد منابع و کتاب و... داره}
بعد از اون هم تستهای تخصصی و عمقی رو کارکنید با مرور مبحث
سلام دوستان...چه عجب اینجا یه کم از سوت و کوری بیرون اومد،،،، دیگه حوصله ام سر رفته بود از بس میومدم و کسی نبود،،، بچه ها یه کم از شیوه درس خوندنتون بگید،، مثلآ نکته بردای میکنید یا فقط کتاب رو میخونید؟؟؟یا برا درساتون یک منبع میخونید یا چنتا منبع؟؟؟از کی تست کار میکنید؟؟؟؟ واسه زبان چی میخونید؟؟؟
من برا رشته انگل شناسی پزشکی میخونم،،،البته تا الان زیاد تلاشی نکردم...ان شا الله از الان به بعد خدا کمکم کنه خوب بخونم...زبانمم فعلآ لغات ضروری رو میخونم