گزارش روزانه>>> مطالعه گروهی تمامی رشته ها در آزمون ارشد94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

lidalida

New member
سلام.میشه منم باشمابخونم؟.تاشایداینطوری حداقل انگیزم بیشتربشه :(((

mw.ashel

New member
1419702726582509.jpg

atefe omrani

New member
:ad54ad:
منم دستم بالاست
از صبح گزارش میدم
امروز مهمون داشتیم نخوندم
همه گزارش بدن
واسه علوم هرکی ثبت نام کرده بخونه،هیچوقت دیر نیست
م.فق باشین:riz304::4d564ad6:

pegahhhh

New member
سلام دوستان خوبم..من نتم ریخته بود به هم...خیلی هم خوبه که تعدادمون بیشتر بشه...فقط لطفا رشته هاتونم بگید

pegahhhh

New member
سلام کجااااااااایید شماهاااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پس گزارش چی شد؟؟؟:65d6a5d6s:

nbiology

New member
منم تازه می خوام برای بهداشت شروع کنم بیوتکنو اما اکثرا میگن برای رشته های تاپ دیره چون رقابت شدیده و داوطلب زیاده ...ولی به هم روحیه بدیم اینجا از نخووندن که بهتره تازه ما دختر ها سر بازی نداریم که نشد سال دیگه فکر کنم اکثرا هم دخترید پسرها مثل ما استرس نمی گیرن خوش به حالشون .کسی بیو تک هست اگه هم نیست درسهای مشترک بیو شیمی .باکتری .سلولی مولکولی و زبان هست با این رشته .همگی موفق باشید به نظرم گزارش هفتگی کاربردی تره

pegahhhh

New member
سلام دوست عزیز،،، اصلآ هم دیر نیست بشین یه برنامه واسه خودت بریز و خودتو موظف به انجامش کن،،، من پارسال 2 ماه خوندم ولی به نظر خودم رتبه ام به نسبت خوب شد،،، با اینکه من زیست شناسی هستم و واسه انگل کنکور دادم،،، پس با انرژی و توکل به خدا شروع کن،،، از همین الانم تا روز کنکور بگو که من حتمآ قبولم اصلآ هم به سال بعد فکر نکن چون مطمئنم اگه این مدت رو محکم و پیوسته بخونی حتمآ قبولی

pegahhhh

New member
درسته که من پارسال قبول نشدم چون محدودیت مسافت داشتم،،،ولی کارم برا امسال راحت تر شد

atefe omrani

New member
سلام
من امروز خوب خوندم
من برا فیزیک پزشکی میخ.نم
دوستای گلم دیر نیست،بخونید و بخونید :)

hanas68

New member
بچه ها ی خبر جدی، امسال در وزارت بهداشت میتوانیم در دو رشته همزمان امتحان بدهیم.... منبع خبرsanjeshp.ir

henri

New member
سلام منابع دقیقا کی اعلام شد ؟؟؟من نت نداشتم امرو دیدم

hanas68

New member
منم امروز دیدم، تا ۲۱ باید صبر کنیمو ببینیم چی میشه

pegahhhh

New member
سلام عزیزان ببخشید که من این مدت نبودم نت نداشتم،،،، اوضاع احوال؟؟؟؟؟

سلااااام ملت خوبین ؟؟؟������ بچه ها ی سوال دارم رشته من به اینا گرایش داره ولی نمدونم کدوم خوبه ینی بازار کار و ... داره میشه راهنمایی کنین؟ کدوم از اینا رو پیشنهاد میکنین؟ اگه بشه اولویت بندی کنین براااام مرسی، راستی ترم پنجم میخام از الان بخونممممم✌✊

اپیدمیولوژی- آموزش بهداشت - حشره شناسی پزشکی -آمار زیستی- اقتصاد بهداشت - رفاه اجتماعی - علوم تغذیه - علوم بهداشتی در تغذیه - فیزیولوژی - کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی- مدارک پزشکی - مدیریت خدمات بهداشتی درمانی - مدیریت توانبخشی - مهندسی پزشکی - نانو تکنولوژی پزشکی-آموزش پزشکی - بیوتکنولوژی پزشکی و سم شناسی- ارزیابی فناوری سلامت.

ROJO

New member
پگاه جان هیچوقت انتظار نداشته باش کسی از اینجا هلت بده واسه درس خوندن! دنبال انگیزه ی درس خوندن واقعی تو محیط واقعی باش ن مجازی

میدونید درصد افرادی ک از تغییرات منابع ناراحتند و نگرانند خیلی کمتر از اونیه ک شما تو این سایت میبینید? اینجا اپیدمی شده در حالیکه رقیبای شما در ارامش دارن درس میخونن شما میاین اینجا و موضوع براتون بزرگ میشه و اینکه میبینید دیگران چقدر درگیر میکنن خودشونو با این جریان فقط پالس منفی میفرسته بسمت شما بازده شما رو کم میکنه
بعد تنها کسی ک ضرر کرده و از کورس رقابت خارج شده شما میشید، یکم فکر کنید. ارزشش رو داره?!...:bunnyearsmiley:

The Guy

Well-known member
پگاه جان هیچوقت انتظار نداشته باش کسی از اینجا هلت بده واسه درس خوندن! دنبال انگیزه ی درس خوندن واقعی تو محیط واقعی باش ن مجازی

میدونید درصد افرادی ک از تغییرات منابع ناراحتند و نگرانند خیلی کمتر از اونیه ک شما تو این سایت میبینید? اینجا اپیدمی شده در حالیکه رقیبای شما در ارامش دارن درس میخونن شما میاین اینجا و موضوع براتون بزرگ میشه و اینکه میبینید دیگران چقدر درگیر میکنن خودشونو با این جریان فقط پالس منفی میفرسته بسمت شما بازده شما رو کم میکنه
بعد تنها کسی ک ضرر کرده و از کورس رقابت خارج شده شما میشید، یکم فکر کنید. ارزشش رو داره?!...:bunnyearsmiley:

دقیقا"!
اینجا بعضی حرفا که تماما" انرژی منفی و اظطراب آور هستن بارها و بارها زده میشن
یه سری تغییرات کوچیک الکی تبدیل به مشکلات بزرگ میشن
و به قول شما اپیدمی میشن و...

pegahhhh

New member
بله درسته دوست عزیز،،، ولی من از اینکه میام اینجا قصدم بیشتر این هست که از هم انرژی مثبت بگیریم و همگام با هم بخونیم و از اینکه ببینیم دوستانی هم مثل خودمون دارن میخونن این باعث انرژی میشه،،، ولی متاسفانه مثل اینکه دوستان اینطوری نیستن،،،،

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا