saharandishe
New member
504 رو دارم تموم میکنم. حالا کتاب جدید تافل رو بگیرم یا رضازاده؟
من راجع به کتاب جدیدتافل چیزی نشنیدم!میشه توضیح بدین منظورتون ازکتاب جدیدچی هست؟تفاوت محسوسی باقلبی هاداره یعنی؟
حتی اگه نرسیدین الانم درک مطلب کار کنین توی کنکور کنار نذارین خیلی وقتا توی کنکور یکی از درک مطلبا فوق العاده آسونه و به مراتب از سوالات لغات آسونتره و به راحتی میتونین 4 تا سوال درک مطلبو جواب بدین.......حتمن نگاهی به درک مطلبا داشته باشین.:riz277:بچه ها من با زبان مشکل دارم. راهنمایی کنید پلیز !
درک مطلب برام خیلی وقت گیر و سخته. الان 504 تا حدود درس 30 شو خوندم. درک مطلب کلا قصد ندارم تمرین کنم.
من تو کنکور حدود 25 30 درصد زبان بزنم خعلی راضیم! حالا میخوام اینکارو بکنم:
میخوام سر جلسه کنکور، زبان رو قشنگ قاچ کنم: درک مطلب ها رو کلا بذارم کنار و فقط روی تست های لغات وقت بذارم.
به نظرتون کار خوبیه؟
حتی اگه نرسیدین الانم درک مطلب کار کنین توی کنکور کنار نذارین خیلی وقتا توی کنکور یکی از درک مطلبا فوق العاده آسونه و به مراتب از سوالات لغات آسونتره و به راحتی میتونین 4 تا سوال درک مطلبو جواب بدین.......حتمن نگاهی به درک مطلبا داشته باشین.:riz277:
بچه ها من با زبان مشکل دارم. راهنمایی کنید پلیز !
درک مطلب برام خیلی وقت گیر و سخته. الان 504 تا حدود درس 30 شو خوندم. درک مطلب کلا قصد ندارم تمرین کنم.
من تو کنکور حدود 25 30 درصد زبان بزنم خعلی راضیم! حالا میخوام اینکارو بکنم:
میخوام سر جلسه کنکور، زبان رو قشنگ قاچ کنم: درک مطلب ها رو کلا بذارم کنار و فقط روی تست های لغات وقت بذارم.
به نظرتون کار خوبیه؟
خیر دوست عزیز کتابی که من از رضاضاده دارم فقط مخصوص ارشد گروه های پزشکیه
زبان عمومی ویژه کارشناسی ارشد گروه پزشکی تالیف: رضازاده انتشارات:جهاد دانشگاهی {واحد علوم پزشکی تهران}
شامل:
Developing Reading Skills به همراه ترجمه دروس
مجموعه اشکالات متداول در زبان انگلیسی
ترجمه لغات و اصطلاحات Essential words for TOEFL
مجموعه تستهای کتاب Essential words for TOEFL
مجموعه لغتهای پرتکرار وزارت بهداشت و ...