هرکس یه نظری داره...بنظر من برای رسیدن به بعضی چیزا باید از بعضی چیزا زد...مسافت و دوری از خانواده چیزیه ک من برای بهتر شدن و پیشرفتم انتخاب کردم و مسافت های بسیار دورتر راهم انتخاب خواهم کرد...
و اینکه میگن مسافت اولویت اولتون باشه رو من اصلا قبول ندارم...چیزی که میخاین در آینده بشین رو الویت قرار بدین...چون نهایتا این خودتونید ک میمونید. پس اینکه میخواین چی بشین رو الویت قراربدین.
همان طور که پیام های قبلی گفتم هر داوطلب بهتر هست با توجه به در نظر گرفتن تمامی شرایط از جمله
خانوادگی روانی و
سطح گروه آموزشی و
سطح دانشگاه به انتخاب اولویت هایش بپردازد
خیلی خیلی زیاد بودند و خواهند بود داوطلبانی که از ترتیب انتخاب هایشان راضی نبودند اما دیگر نتایج آمده و کاری نمیتوان کرد
امیدارم با مثالهایی بتوانم منظورم رو برسانم .
داوطلبی که شیراز بهش نزدیک هست ( مثل کرمان ) به نظرم اولویت با شیراز هست تا دانشگاه های تهران
چرا که شیراز وقتی مسافت هم در نظر گرفته شود بر تهران اولویت پیدا می کند( در نظر گرفتن تمام شرایط با هم )
مطلب واقعی این که برای رشته ی امارزیستی پارسال( سال 91 ) رتبه های 1-7-13-20 که مشهدی بودند مشهد را انتخاب اولشان انتخاب کردند
در حالی که در همان سال 91 رتبه ی 18 از شهر مشهد دوره ی ارشد در بهشتی قبول شد
نه وی ( به علت نبودن در شهر خودش ) زیاد ضرر کرده چون دانشگاه سطح بالایی قبول شده که درس خواندن در آن دانشگاه به بالا رفتن سطح دانش دانشجو کمک می کند
و نه آنهایی که مشهد درس می خوانند انتخاب نادرستی داشتند چرا که هم در شهر خودشان درس می خوانند و هم در گروه آمارزیستی مشهد هستند که کلا" از 18 فارغ التحصیلی ارشد آمارزیستی که آن گروه تا الان داشته 16 نفر در دوره ی دکتری تخصصی درس می خوانند و نشان از کیفیت بالای آموزش در این گروه دارد با آن که در تهران نیست
پس نهایتا" در شهرستان ها هم احتمالا" گروه های آموزشی قوی و خوبی پیدا می شوند که از نظر مسافت بهتان نزدیک باشند ( پیدایشان کنید )
وقتی چنین هست انتخاب دانشگاه های تهران یا بهشتی یا تربیت مدرس برای انتخاب های اول داوطلب کنکور ارشد می تواند احتمالا" اولویت نداشته باشد
مثالی دیگر این که با آن که خود دانشگاه همدان سطحی به اندازه تهران و بهشتی مسلما" ندارد اما گروه آمارزیستی همدان بسیار بسیار قوی هست
و به نظرم اشتباه هست که یک همدانی در رشته ی آمارزیستی به جای این که همدان را انتخاب اولش قرار دهد دانشگاه های دیگر را بزند .