گزارش روزانه>>> مطالعه گروهی تمامی رشته ها در آزمون ارشد93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mahsa khanum

New member
سلام گل گاوزبون و اسطخودوس دم کنید و نوشجان کنید که ضد استرس هستش.

بچه ها من گل گاو زبان خوردم دو روزه بدجور تو فضام اصن دیگه هیجی واسم مهم نیست ..میخوام برگردم حالت اولم...خ بیخیالم کرده:65d6a5d6s:
یکمم خواب میاره واسه آدم...
دوستمون راس میگه مونده ب بدن هر کس که چطور متابولیزه میکنه اگه تا حالا تجربشو نداشتید امتحان نکنید

pashmak

New member
خخ عزیزم دوست منم جنشینگ خورد اینجوری شد
بچه هااینا همش تلقین کاذبه اگه عادت ندارید نخورید
گاهیی یه لیوان اب سرد و نفس عمیق و تفکر مثبت کافیه
همگی موفق باشیم

biosta

Well-known member
چون سوال پرسید بودید این پست را گذاشتم
احتمالا" خیلی از شما می دانید این مطالب را

نمره از روی درصد ها بدست می آید پس هر چه درصدها بالاتر نمره بالاتر می شود و به طبع رتبه پایین تر می گردد.
برای رشته ی آمارزیستی جمعا" 300 نمره وجود دارد نفر اول کنکور معمولا" نمره ی 180 می آورد و آخرین نمره قبولی هم حدود 105 است
از این مطلب می توان فهمید که حتی نفر اول کنکور هم به همه ی سوالات جواب نمی دهد
نفر اول کنکور متوسط به 60 درصد سوالات درست جواب می دهد
( بعد از بی تاثیر کردن جواب های غلط )
بنابرین انتظار غیر واقعی از خودتان نداشته باشید و با برنامه برای 160 دقیقه ی جلسه در کنکور حاضر شوید .

در رشته ی آمارزیستی ظرفیت پذیرش اگر 120 نفر باشد حدودا" چنین ایت که
بین نمره ی 180 تا 150 ، رتبه های 1 تا 20 قرار می گیرند پس یک سوال تاثیر چندانی در رتبه ندارد فشردگی کم هست
بین نمره ی 150 تا 100 رتبه های 20 تا 120 قرار می گیرند
پس یک سوال تاثیر زیادی در رتبه ندارد فشردگی زیاد هست
این مورد برای رشته های دیگر هم کم و بیش صادقه
که از رتبه های حدود 30 به بعد هر سوال تاثیر زیادی در رتبه می گذارد در حالی که برای رتبه های زیر 30 هر سوال رتبه را زیاد تغییر نمی دهد . چون رقابت از حدود رتبه 30 به بعد بیشتر و بیشتر می شود .

وضعیت نفر اول که بالاترین نمره را دارد مشخص می شود و بعد جهت بررسی قبولی یا عدم قبولی نفرات بعدی اقدام می شود
دو داوطلب را در نظر بگیرید که رتبه های 100 و 101 آورده اند و ظرفیت مابقی شهر ها پر شده و شهر a فقط یک نفر ظرفیت باقی مانده دارد
داوطلب رتبه ی 100 شهر a را در آخرین انتخابش گذاشته
داوطلب رتبه ی 101 شهر a را در اولین انتخابش گذاشته
داوطلب رتبه 100 در شهر a قبول می شود چرا که رتبه ای بهتره آورده و ترتیب انتخاب ها تاثیری در قبولی نخواهد داشت .
حال که این توضیحات را گفتم لازم بگم ، معدل هم در کنکور وزارت بهداشت تاثیری محسوس در رتبه ندارد
به عبارتی مطمینم حداکثر سه تا رتبه را تغییر می دهد .
به عنوان یک مثال واقعی به این مورد اشاره می کنم که
سال 91 رتبه ی ارشد من با نمره 134 /57 شد
داوطلبی دیگر هم دقیقا" با همین نمره 134 رتبه ی 56 شد
وقتی نمرات داوطلبان با یکدیگر برابر باشد معدل ترتیب داوطلبانی که نمرات برابر دارند را می چیند .

آخرین ویرایش:

Genetic1400

New member
امتحانای ترم من شروع شد
خوب درس بخونید
ایشالا همتون نتیجه ای که میخواید بگیرید

Genetic1400

New member

بچه ها من گل گاو زبان خوردم دو روزه بدجور تو فضام اصن دیگه هیجی واسم مهم نیست ..میخوام برگردم حالت اولم...خ بیخیالم کرده:65d6a5d6s:
دوستمون راس میگه مونده ب بدن هر کس که چطور متابولیزه میکنه اگه تا حالا تجربشو نداشتید امتحان نکنید

خوش بحالتون من که شب 2 میخوابم تا 6 اونم 5و6بار میپرم از خواب
وقتی هم بیدارم ضربان قلب و معده درد آرامشو ازم میگیره
ایشالا موفق باشید.

- - - Updated - - -

ایشالا موفق باشید.

ROJO

New member
ایشالا موفق باشید.

فکر کردم فقط خودم اینجوریم ، من دیشب 11 خوابیدم 3:30 صب پا شدم ،واقعا خوابم کم شده البته بهتر
معده درد هم دارم و خیلیم گرسنه میشم، مامانم میگه این کنکور کی هس ورشکستمون کردی:riz481:

موفق باشید تو امتحاناتون و کنکور:thumbsupsmileyanim:

mahsa khanum

New member
بچه ها جون این روزای آخری چند ساعت میخوابید؟؟؟؟؟؟؟:33:
صبا کی بیدار میشید ؟شبا ساعت چند میخوابید؟حالا اونایی که فقط 4 ساعت میخوابن مگه میتونن 16 ساعت بخونن؟:smilies-azardl (181
ساعت خواب کم باشه میشه ساعت مطالعه مفیدو برد بالا(مثلا ب 15 رسید؟)؟؟؟؟:(40):کم منظورم در حد 5 ساعته

hidena

New member
بچه ها جون این روزای آخری چند ساعت میخوابید؟؟؟؟؟؟؟:33:
صبا کی بیدار میشید ؟شبا ساعت چند میخوابید؟حالا اونایی که فقط 4 ساعت میخوابن مگه میتونن 16 ساعت بخونن؟:smilies-azardl (181
ساعت خواب کم باشه میشه ساعت مطالعه مفیدو برد بالا(مثلا ب 15 رسید؟)؟؟؟؟:(40):کم منظورم در حد 5 ساعته
ا نم
خوش به حالتون که میتونید کم بخوابید، من که اصلا نمیتونم، شبا 8 ساعت میخوابم، تازه بعدازظهرا هم کم کم 2 ساعت میخوابم، فکرکنم تو بچه های کنکوری از همه بیشتر من بخوابم...

mahsa khanum

New member
ا نم
خوش به حالتون که میتونید کم بخوابید، من که اصلا نمیتونم، شبا 8 ساعت میخوابم، تازه بعدازظهرا هم کم کم 2 ساعت میخوابم، فکرکنم تو بچه های کنکوری از همه بیشتر من بخوابم...

هلنا جون من خودم خابلوترین عضو اینجام تا حالا یبار رکورد 9 ساعت خوندنو زدم اونم دیگه داشتم دار فانیو وداع میگفتم از بس فشار روم بود..خخخخ:sadsmiley:

bahramian0935

New member
اماده کنکور هستیدددددددددددددددددد؟استرس نداشته باشید خدا جواب تلاشتون را باقبولیتون میده

*somaye*

New member
بچه ها منم زیاد میخوابم که کلافم میکنه........
ولی کم خوابی تمرکزمو کم میکنه ....:dadad4:
همین شده بهانه زیاد خوابیدن !!!
ولی تا زمانی که خسته نشدی نباید بخوابی........:dadad4:

ROJO

New member
درس خوندن فعالیت فیزیکی نیست ک تنتون خسته بشه و چند ساعت خواب روزانه نیاز داشته باشید.

1.وقتی میخوابین ساعت بذارین دوستان

خواب ی سیستمی داره گاهی اگه چیزی باعث بیداریت نشه ممکنه شما 3 ساعت بعد از ظهر بخوابین ولی وقتی ساعتو میذارین واسه نیم ساعت تا 45 دقیقه بعد همون احساس نشاط بعد از سه ساعت خوابیدن رو دارید، این تجربه ی شخصیمه بعلاوه ی اینکه دیگه با ناراحتی هم بیدار نمیشید ک وای وقتمو از دست دادم پس انگیزه وانرژی هم دارید برای ادامه ی روز

2.تا وقتی واقعا خوابتون نگرفته نخوابید

چون نیم ساعتی ک قراره بخوابید باید از زمانی شرو بشه ک چشماتونو میبندید و دیگه زمانی نباید صرف تو رختخواب بودن قبل از خواب بشه

3.حتما از ویتامین ها و آهن تو برنامه غذاییتون استفاده کنید

biosta

Well-known member
من این روزها از مطالعه هم خسته میشم!!!!!

سلام بر دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی 93
خستگی در این روزها کم و بیش برای همه هست
به نتیجه فکر کنید حتما" در این صورت می توان این روزها را با استمرار و نظم و آرامش و انسجام بیشتری سپری کنید

biosta

Well-known member
سلام دوستان سوالاتی پرسیده بودند که شاید برای شما هم پاسخ مفید باشد

هر 160 دقیقه کنکور هر طرحی که می خواهید داشته باشید در کنکور های آزمایشی یا در منزل ، کتابخانه به طور رسمی و جدی پیاده اش کنید
این طوری بهتر می توانید در جلسه عملکرد داشته باشید
ضمن این که به نظرم هر از گاهی چشم های خود را ببندید و خود را در جلسه کنکور تصویر کنید و فرایند مورد نظرتان را در جلسه کنکور را مرور کنید
بهرحال به نظر می رسد که تصویر سازی برای جلسه کنکور باعث می شود وقتی که به جلسه کنکور می روید استرس و اضطراب کمتری داشته باشید چرا که مغز قبلا" خود را حتی به صورت مجازی در آن شرایط قرار داده و بهتر می تواند خود را با محیط وفق دهد:rose:
اطلاعات دوستان کنکوری به روزتر هست ایشان حتما" به سوالات درس تان جواب خواهند داد .

دوستان یک مطلب دیگر که یادم آمده این که به نشستن برای مدت طولانی در این جا خودتان را عادت دهید

در هنگام انتخاب ترتیب شهرها نکات مختلفی را باید در نظر گرفت و برایند تمام جنبه ها ترتیب انتخاب ها را رقم زند
مهمترین فاکتورها از نظر من بترتیب
1) مسافت
2) مسافت
3) مسافت
4) رتبه دانشگاه
5) علاقه شخصی
6) رتبه ی گروه آمارزیستی
تصمیم نهایی با خود شماست اما حتما" حتما"به نظرم بایستی نظرات اعضای خانواده را جویا شد .
توجه شود هر گروه آمارزیستی محاسن و معایب خودش را دارد
یک گروه محاسنش بیشتر از کمبود ها یش هست و بالعکس
مثلا" همین گروه آمارزیستی مشهد امکانات عالی برای دانشجویانش فراهم کرده و من واقعا" خدارا شکر می کنم که مشهد درس می خوانم
اما مشکل بزرگ گروه آمارزیستی مشهد با تمام محاسنی که دارد کمبود اساتید این گروه هست ، که دکترحبیب ا... ( مدیر گروه ) تمام تلاشش را برای رفاه و آرامش و کمک به دانشجویان انجام می دهد .
به امید این که در همان انتخاب اولتان قبول شوید

rojiin

New member
بعضی از رشته ها سهرسون دو دانشگاهی هست.مثلا انگل شناسی زاهدان.که مینوسن انگل زاهدان مشترک با زابل یا انگل شناسی زابل مشترک با زاهدان.کسی میدونه چه طوریه؟

bioshimi93

New member
آره مثل اراک-همدان
اینا کلاساش کدوم دانشگاه برگزار میشه؟

- - - Updated - - -

بچه ها روزی چندساعت درس میخونید؟من حس می کنم نمیتونم زیاد بخونم

pashmak

New member
بچه خا کسی میدونی
تو انتخاب شهر برای تغذیه کدوم شهرهع بهتره
در ضمن بنظرتون انتخاب شهر باید چه طوری انحام داد که احتمال قبولی بیشتر بشه
اصلن مهم هست ?

biosta

Well-known member
تو انتخاب شهر برای تغذیه کدوم شهرهع بهتره
در ضمن بنظرتون انتخاب شهر باید چه طوری انحام داد که احتمال قبولی بیشتر بشه
اصلن مهم هست ?
اغلب دانشگاه های برتر گروه ی آموزشی قوی دارند اما بعضی دانشگاه ها در شهرستان ها هستند که گروه های آموزشی قوی در حد بهشتی یا تربیت مدرس دارند
مثلا" علوم پزشکی همدان اصلا" در حد علوم پزشکی بهشتی و تربیت مدرس نیست اما گروه آموزشی آمارزیستی در دانشگاه علوم پزشکی همدان در حد دانشگاه های ذکر شده هست
بایستی از دانشجویان ارشد و دکتری رشته ی خودتان درباره ی گروه های آموزشی شان بپرسید

ترتیب انتخاب ها توی قبولی یا عدم آن تاثیری ندارد .
آنچه تاثیر دارد در قبولی یا عدم آن ، رتبه و دانشگاه هایی هست که انتخاب می کنید .

دو سال قبل همین مواقع من متوسط هفته ی 42 ساعت می خواندم
به نظرم مفید هفته ی 42 ساعت خوب باشه
در این دوران جمع بندی کمتر از 35 ساعت در هفته نشود و اگر هفته ای 49 ساعت مفید مطالعه کنید عالی هست .

آخرین ویرایش:

bahramian0935

New member
بچه ها براانتخاب شهر خوب فکرکنید اولویت علاقه و مسافت راه باشه.و سطح علمی دانشگاه.ارشد چون زیاد ندارید شایدمجورباشید بیشتررفت وامد داشته باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا