economic
New member
سلام خیلی وقت نبودی
ظرفیت اقتصاد بهداشت 6 تا کم شده متاسفانه
تمام شهرا رو انتخاب می کنی؟؟؟؟؟؟؟
نه همه رو ی چندتایی رو میزنم؟
ولی هنوز انتخاب نکردم تو برنامه ت چیه؟
سلام خیلی وقت نبودی
ظرفیت اقتصاد بهداشت 6 تا کم شده متاسفانه
تمام شهرا رو انتخاب می کنی؟؟؟؟؟؟؟
اورین به پدیده خلاق و با ذوق خودم.عالی گفتیسامممممم عليك ....حال شوما احوال شوما؟
عاغا ديشب نتم قط شد امروز ظهر وصليده شد...خوب ديشب ١٠ ساعت خوندم چون درگير كارت و از اين مسايل بودم ....
باسيلوسسسسس اي جانم باسيل اي جانم .....گريه نكن كه اشكات بدجور خرابم ميكنه....اشكاي ريزه ريزه كه از چشات ميريزه....اخه دختر باسيلوس چرا ميكني گريه؟!
اخه ارشد گريه داره!!! قبولي تو وزارت بهداشت گريه داره؟! كنكور ب اين راحتي كجا ديدي اخه؟! وزارت ب اين منظمي و نانازي و قانونمندتر از اين وزارت اخه ديدي؟! پَ غصه چرا؟! ااااا!!! ايننننننن همه ظرفيت و قبولي داره اخه غصه چرا!؟ از هر ٣ نفر ٤ نفر قبولي داره اخه غصه داره؟! كنكورت اقتاده ي ماه جلوتر اخه گريه داره؟! استرس داري و داري هلاك ميشي اخه گريه داره؟! چرا با خودت اين كارو ميكني نكن اينكارو عاغا نكن!!! اسوده باشيد كه همگي قبوليم.....وزارت بهداشت هر روز بهتر از ديروز دينگ دينگ....
بچه ها من مریضم؟چرا 2دقیقه استرس دارم به صورت متصل بعد یه ربع منقطعه!!!
اصلا انگار 21ساله خودمو نشناختم:smilies:
میگم من صبح تا شب دارم به عصر آزمون فکر میکنم حالا آخر یه بلایی سرم میاد کوفتم میشه:smiliess (15):ولی به ذوقش می ارزه:sarma:
از بس این وزارت بهداشت تاریخ هاشو این ور اون ور می کنه من روزهارو قاطی کردم ، دیروز از صبح تا عصر فکر می کردم سه شنبه ست ! عصری تازه مامانم گفت دوشنبه ست ، انقدر خوشحال شدم که نگو ، انگاری 10 سال به عمرم اضافه شده بود !!!
این وزارت فقط بلده اصل امتحان رو جلو بکشه ، بقیه ی موارد همه رو عقب میندازه ، چی میشه یه بارم بیان بگن آزمونتون مثلا یه هفته دیگه ست هان ؟
پديده چشمك مامان عسل اشل هماتو اسكارلت بانو دريا و ..... كه يادم نيست
پس شماها كجاييد
اين جا را خالي نزاريد
نيايد اين جا من استرسم ميزنه بالا هاااااا
بچه ها شما همه ي شهرا را انتخاب كرديد؟
براتون دوري و نزديكي مهم نيست؟