روزهای پایانی تابستانو سپری میکنیم انگار همین دیروز بود که کلی برنامه برای درس خوندن ریختیم چقد تلاش کردیم !یه سال گذشت !
تو این یه سال دوستایی پیدا کردم که تو مهربانی تک بودن یارم بودن
قبل اینکه بیام اینجا همیشه مخالف دنیای مجازی بودم ولی فهمیدم تو دنیای مجازی هم کسایی هستن که باعث پیشرفتت میشن کسایی که باهات هستن و دستتو تو سختیها میگیرن مثل شماها ....
تو لحظاتی که طعم تلخ شکست کنکورو چشیدم شماها تنهام نذاشتید با وجود اینکه خودتون شاد بودید چه اینجا چه تو پیام خصوصی .
واقعا میشه این همه مهربونی رو فراموش کرد ؟
بعضی هاتون برام مرهمی بودید که تو هیچ داروخونه ای پیدا نمیشه اینو واقعا میگم .
امروز اومدم بگم که منم بین الملل ثبت نام کردم ووارد راهی برای رسیدن به یه تجربه دیگه شدم .
اومدم بگم که هیچوقت خوبیهاتونو فراموش نمیکنم .
دوستون دارم وبرای همتون آرزوی بهترینارو دارم .امیدوارم روزی برسه که آزمون دکترا قبول شید ودر تمامی مسیرهای زندگی موفق باشید کنکور فقط جزیی از اونه.
اما اونایی که امسال میخان دوباره شرکت کنن بدونید فرصت مثل اکسیژن در دسترس همگان هستش پس این باور غلط رو که شانس فقط یه بار در خونه آدمو میزنه از فایل های ذهنمان پاک کنیم اگر در راه رسیدن به هدفمان به مشکلی برخورد کردیم به این باور برسیم که حتما راه دیگری هم وجود داره .
بسم الله بگویید وبا توکل به خدا دوباره شروع کنید یقین داشته باشید تلاش و پشتکار حتما جواب میده و خداوند مهربون حتما دستتونو خواهد فشرد.
برای همتون دستی رو به آسمان دارم
عاشق همیشگیتون عسل.