گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

darya63

New member
سامممممم عليك ....حال شوما احوال شوما؟
عاغا ديشب نتم قط شد امروز ظهر وصليده شد...خوب ديشب ١٠ ساعت خوندم چون درگير كارت و از اين مسايل بودم ....
باسيلوسسسسس اي جانم باسيل اي جانم .....گريه نكن كه اشكات بدجور خرابم ميكنه....اشكاي ريزه ريزه كه از چشات ميريزه....اخه دختر باسيلوس چرا ميكني گريه؟!
اخه ارشد گريه داره!!! قبولي تو وزارت بهداشت گريه داره؟! كنكور ب اين راحتي كجا ديدي اخه؟! وزارت ب اين منظمي و نانازي و قانونمندتر از اين وزارت اخه ديدي؟! پَ غصه چرا؟! ااااا!!! ايننننننن همه ظرفيت و قبولي داره اخه غصه چرا!؟ از هر ٣ نفر ٤ نفر قبولي داره اخه غصه داره؟! كنكورت اقتاده ي ماه جلوتر اخه گريه داره؟! استرس داري و داري هلاك ميشي اخه گريه داره؟! چرا با خودت اين كارو ميكني نكن اينكارو عاغا نكن!!! اسوده باشيد كه همگي قبوليم.....وزارت بهداشت هر روز بهتر از ديروز دينگ دينگ....
اورین به پدیده خلاق و با ذوق خودم.عالی گفتی

biosta

Well-known member
بچه ها من مریضم؟چرا 2دقیقه استرس دارم به صورت متصل بعد یه ربع منقطعه!!!
اصلا انگار 21ساله خودمو نشناختم:smilies:
میگم من صبح تا شب دارم به عصر آزمون فکر میکنم حالا آخر یه بلایی سرم میاد کوفتم میشه:smiliess (15):ولی به ذوقش می ارزه:sarma:

با اجازه
مکانیسم مغز برای کمتر کردن خطر آینده ( اضطراب ) تصویر سازی ذهنی از آنچه که قرار هست در آینده اتفاق بیفتد هست .
یا به عبارتی احتمالات ممکن را می سنجد تا که اگر در آن اتفاق قرار بگیرد بداند چگونه عمل کند
حال که این مطلب رو گفتم مناسب می بینم که به دوستان داوطلب بگویم :
چشمان خود را ببندید و خود را در جلسه امتحان تصور کنید ( به طور مثبت به موضوع نگاه کنید ) و این که از کدام درس می خواهید شروع کنید و بعد به کدام درس و...
آنچه که می خواهید در جلسه انجام دهید را برای خود مرور کنید مطمئنا" موثر هست چرا که وقتی در محیط جلسه قرار بگیرید مغز قبلا" برای خودش این مراحل را گذرانده پس نگرانی و استرس کمتری دارد .

padideh

New member
واي بچه ها چقدر زمان زود ميگذره!!!! اصلا متوجه نميشم كي شب ميشه كي روز ميشه!!! سرمو بلند ميكنم ميبينم چندساعت از عصر گذشته !!! واي خدايااااااا من دلم ميخواس يه هفته ديگه وقت داشتم ،.....اين چ وضشه اخه......من امروز ١٢ ساعت خوندم.
بچه ها يعني ازمونمون چجوريه؟ سخته يا اسون؟ من ي مشكل خيلي وحشتناكي دارم اونم اين هست ك ب محض ديدن اولين سوال سخت از درس تغذيه ام ، ب شدت استرس ميگيرم و اعتماد ب نفسم رو كاملا از دست ميدم و نميتونم مسلط بشم دقيقا ! خدايا چ كار كنم ؟ اگرم بخوام خودمو كنترل كنم و برم سوال ٢ و ٣ و اونم سخت باشه ديگه كلا سنكوپ ميكنم! با اين حال بعد از يه تايم مشخص مثلا ١٠ مين بعدش استرسم كمتر ميشه و مسلط تر ميشم .اما مشكل من با همين زماني هست كه تو استرسم از دست ميدم و واقعا ديگه خون ب مغزم نميرسه و فشارم ميوفته! خدا كنه سوالارو الكي نپيچونن ،و يه چيزي در حد نرمال باشه ....خدايا خودت ب ما رحم كن

scarlet

New member
salam bacheha jon, manam mikham ye hafte dige emtehan bashe, aslan nemifahmam chetor dare migzare:smiliess (2):,
alan dir vaghte ,farda beheshon migam aghab bendazan emtehano, onaham migan, chashshshshm,
eyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy khodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa komak

emroz 14 saat:shocked:

bacillus.bs

New member
از ساعت ٤:٣٠ تا حالا بيدارم ولي نمي تونم بخونم
فقط دارم دور خودم ميچرخم
الانم يه اهنگ گذاشتم يكم اروم بشم         
49lpmxx.gif

bacillus.bs

New member
بچه ها شما همه ي شهرا را انتخاب كرديد؟
براتون دوري و نزديكي مهم نيست؟

یاسمن

New member
از بس این وزارت بهداشت تاریخ هاشو این ور اون ور می کنه من روزهارو قاطی کردم ، دیروز از صبح تا عصر فکر می کردم سه شنبه ست ! عصری تازه مامانم گفت دوشنبه ست ، انقدر خوشحال شدم که نگو ، انگاری 10 سال به عمرم اضافه شده بود !!!

این وزارت فقط بلده اصل امتحان رو جلو بکشه ، بقیه ی موارد همه رو عقب میندازه ، چی میشه یه بارم بیان بگن آزمونتون مثلا یه هفته دیگه ست هان ؟

parnia

New member
واقعا دوس دارین امتحان ی هفته دیگه باشه؟؟:smiliess (15): من که دیگه لحظه شماری میکنم.....دوس دارم زودتر تموم شه.....:wacsmiley:

Tarsa

New member
بیوستا میدونی مغز من دیگه فوق پیشرفته شده تا حالا دوبار تو خواب کنکور دادم یعنی سوالارو بیدارم میکرد یکی همون موقع میگفتم حیف شد...
بچه ها به نظرم اینقدر روزای آخر به خودتون فشار نیارید یه ذره بزارید خستگی بگیره ذهن:4d564ad6:

بانو

New member
دیروز ۱۱ ساعت
یکم استرس بیوشیمی گرفتم با اینکه قبلا ریز خونده بودمش الان نرسیدم دورش کنم کامل دیگه هم وقت ندارم :sadsmiley:

saharraj

New member
از بس این وزارت بهداشت تاریخ هاشو این ور اون ور می کنه من روزهارو قاطی کردم ، دیروز از صبح تا عصر فکر می کردم سه شنبه ست ! عصری تازه مامانم گفت دوشنبه ست ، انقدر خوشحال شدم که نگو ، انگاری 10 سال به عمرم اضافه شده بود !!!

این وزارت فقط بلده اصل امتحان رو جلو بکشه ، بقیه ی موارد همه رو عقب میندازه ، چی میشه یه بارم بیان بگن آزمونتون مثلا یه هفته دیگه ست هان ؟

چه جالب! خوبه حالا تو اینطوری فکرمیکردی. ! منکه دیروز همش فکرمیکردم یکشنبه است بعدش فهمیدم که دوشنبه بوده!!:14:

گلاب

New member
حالا منو داشته باشین که از همون شنبه فکر میکنم 1 روز مونده به 5شنبه... به قول آقای همسایه تو کلاه قرمزی: داغغغغغونما. لِهِ لِه :25r30wi: :25r30wi:

asal 92

New member
پديده چشمك مامان عسل اشل هماتو اسكارلت بانو دريا و ..... كه يادم نيست
پس شماها كجاييد
اين جا را خالي نزاريد
نيايد اين جا من استرسم ميزنه بالا هاااااا

جانم عزیزم اینجام
باورکن اصلا ساعت نمیبینم زمان باسرعت نور میگذره ومن هم باهمون سرعت درحال مرورم:smilies-azardl (181
انتخاب شهر وکارتو خبر ندارم مهندس جان همه روردیف کرده :(40):
توهم به جای دور خودت چرخیدن وموسیقی گوش دادن برو زود بدرس که این روزا سرنوشت سازه :p7977cujr38iyymsu8:
بعدش باهم موسیقی بندری میذاریم:smiliess (8):

asal 92

New member
خدایا یادمان باش
یارمان باش
جهان تاریکی محض است میترسم
کنارمان باش
:sad:

darya63

New member
سلام دوستای خوبم دیروز 9:15
از 11 شب تا 3 کشتم خودمو تا خوابم برد.گلبم داره میاد تو دهنم.
عاقااااااااااااا منم یه هفته دیگه میخوام واقعا همون یه هفته بسمه.اخه نرسیدم نکته هامو و مرور کنم.
اما از یه طرف میگم ول کن زودتر بروامتحانتو بده راحت شی.
عاقاااااااااااااااا حال و روزم داغانه
اخه چرا نباید از جوونیمون چیزی بفهمیم .گذشتا اما حیف این دهه شصتیا چقدر سوختن و دارن میسازن

darya63

New member
بچه ها شما همه ي شهرا را انتخاب كرديد؟
براتون دوري و نزديكي مهم نيست؟

سلام باسیلوس جون
من از جانب اشل جون برات پیام دارم .اولا سلام گرم رسوند و دلش برا شماها تنگ شده و بنده خدا نتش مشکل داره و نمیتونه بیاد
اما با گوشیش هوای انجمن و داره
خلاصه گفتم نا تو این روزا استرست کمتر شه:tsimuzpzwoap1t9y3o7
بعدشم من هنوز انتخاب شهر نکردم ولی همه جاهارو میزنم.همه بین الملل هارو هم میزنم حتی شده برم تو دل القاعده میرم تا فقط درس بخونم:1dco2x0p1lilzhfpg1t
همچین عاشقی هستم من!

sara67

New member
من دیگه دارم بالا میارم... جونم رسیده به لبم... دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه... ظاهرم آرومه ها ولی اون تو غوغاییه. میدونم فقط در صورتی خوب میشم که کنکور رو داده باشم..

دیروز خواب میدیدم کنکور تموم شده من نشستم همین جوری به سوالا خیره شدم. بعد یدفه به خودم میگم دیوونه تموم شدا... بلند شو برو زندگی کن.. انقدر خوب بوووووود :dadad4:

am-ml

New member
سلام به همه قهرمانای تلاش و سخت کوشی

تا همینجاش هم همتون برنده ایین ،چون مهم تلاش در جهت هدف هست ،حالا هر کسی به فراخور شخصیت و موقعیت خودش...
امیدوارم توی این ماراتون و تو این کیلومترهای آخر (سخت ترین و مهم ترین قسمت) همتون موفق باشین...

یادمون باشه ما وظیفه داشتیم تلاش کنیم ،نتیجه با خداست.

خدا هیچ تلاشی رو بی نتیجه نمیگذاره

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا