گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

RBC!

New member
خانوم نگار خانوم به حول و قوه ی الهی من امروز 5 ساعت درس خوندم.. هورااااااااااا
greenstars.gif

ایمونو 2 ساعت
بیوشیمی + تست یک ساعت و نیم
زبان یک ساعت
کنترل کیفی نیم ساعت ( خووو اینم جزو درسام بود دیگه.. باید برای فردام آماده می کردم
hexer.gif
)

فردا هم سعی می کنم 5 ساعت بخونم
2vsj1nm.gif

RBC!

New member
چرا لایک هایی که برای دوستام میزنم رو نشون نمیده ؟
ugly_irre.gif

neda*

New member
سلام دوستان من هم برنامم را انجام دادم......امروز کارام زودتر تموم شد زودتر هم شروع کردم به خوندن و همه برنامم الان انجام شده آخ جوووووون امشب زود میخوابم .امروز 1ساعت زبان خوندم 2.5 ساعت بیو شیمی ...فردا 10لغت زبان 7ص بیوشیمی:riz513: فردا یکم زمانم کمتره :black_eyed:اما جبران میکنم.....بچه ها همین طوری ادامه بدید :thanks::rose:

neda*

New member
صبح ها چه ساعتی بیدار میشید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من معمولا 6.5 بیدار میشم و شب 11.5 تا 12.5 میخوابم ..البته تو این چند روز حسابی کمبود خواب پیدا کردم چون مجبور بودم شب بیدار بمونم برنامم رو کامل کنم روزای تعطیل هم معمولا 8 - 8.5 بیدار میشم

leiliyebidel

New member
منم هستمااااااااااااااااا! توپ_توپم...:4d564ad6:
مرسی نگار..وااااااای هفته ای یکی چی میشه..چ جایزه ی خوبییییی! :thumbsupsmileyanim:
برنامه ی امروزمو انجام دادم ولی 5 ساعت خوندم!قول دادم از فردا کمتر از 8 ساعت نخونم...پای قولمم هستم مردووووووووونه:a2d3:
من اگه روز قبلش خوب بخونم شبو وصل میکنم ب صب!!!!بعد هر وقت ک خوابم بیاد میخوابم!ولی اگه پنچر باشم 4 یا 5 میخوابم تااااااااا 12 فرداش!!!
با همه ی وجود امیدوارم همه موفق شید...بکوب بخونید..:smilies-azardl (181

آخرین ویرایش:

fafajoon

New member
سلام به همگی منم آماده ام توی این برنامه ریزی باشم فقگ من شبا از ساعت 9/30 به بعد میام بجه ها منم از برنامه هاتون باخبر کنید

neda*

New member
:ad54ad: سلام ........من برنامم را کامل انجام دادم فقط مونده مرور بیوشیمی که امروز خوندم که اونم میخونم بعد میخوابم ..........بچه ها از وقتهای مردتون استفاده کنید من دیروز تمام لغات زبانی که تا الان تو این چند روز خونده بودم روی mp3 ضبط کردم و 10 لغت امروز را هم ضبط کردم و اینطوری هر وقت که زمان بود و شرایط درس خوندن نبود مثل تو ماشین یا موقع های پیاده رویم اونها رو گوش کردم هم تمام لغات برام مرور شد :a2d3:و هم وقتی رسیدم خونه در عرض 10 دقیقه تونستم کل لغات رو یکبار دیگه خیلی راحت از روی کتاب بخونم و کامل به خاطر بسپارم :4d564ad6:فکر نکنم ضبط لغات هر روز بیشتر از 20 دقیقه طول بکشه تازه اینطوری یه مجموعه شنیداری از لغات هم برای خودتون درست میکنید.موفق باشید. برنامه فردای من 7 ص بیوشیمی 30 لغت زبان............:rose:

leiliyebidel

New member
سلااااااااااااام...
بچه ها من الآن تو فضام ب جون خودم...8 ساعتمو خوندم!اونم چییییییییییییی پشت هم!!!!!!!مخم پوکید دیگه!:1dco2x0p1lilzhfpg1tینی بیست دقیقه اش مونده بود دیگه نمیخواستم بخونماااااا!ولی ب خودم گفتم ی 10 تا لغت بخونی تموم میشه نمیمیری ک..
مطمئن بودم اگه همون بیست دقیقه میموند نگار مو تو سرم نمیذاشت!!!!ولی دیدی ک پای حرفم بودم نگار خانوم...تازه کلی ام حال داد بم!الآن شارژ _شارژم:4d564ad6:
از فردام اگه کمتر از 8 ساعت بخونم بیدل نیستم!
دخترا نگار راس میگه پس شما کجائید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا درس نمیخونید هاااااااااان؟مگه شما کنکوووووووووور نداااااااااااااارید؟؟؟؟؟
آخه من چی بگم ب شما؟؟؟:mad_majidonline:
نگار جون دیگه الآن بچه های پایه ی تغذیه ک خیییییلیییی زیاد شدن!با هم برید تو تاپیک تغذیه بدرسید...منم ک 4پایه ام ب جای پایه! میام هرشب بالاخره یکیو پیدا میکنم ک بش گزارش بدم دیگه...:25r30wi:
برنامه ی فردامم فقط مروووووووور چیزایی ک خوندمه!(خدا کنه یادم بیادا..)
جان ما درس بخووووووووووونییییییییید...

آخرین ویرایش:

fafajoon

New member
سلام بچه ها آیا لازمه واسه زبان کتاب 1100واژه رو هم بخونیم یا فقط تافل و 504 کافیه ؟

negar91

New member
لیلی من از ترس تو درس میخونم اگه بریم توی یه تاپیک دیگه نمیدرسما دیگه حالا ما را از اینجا بیرون میکنی:eek:t0837h0nn8zfqu8ult تاپیک خودمه هیچ جایی به جز این جا نمیرم:p7977cujr38iyymsu8:
در ضمن من اگه نباشم کی جریمتون کنه؟ هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دیگه از این فکرای پلید نکنید.
لولو خانم من به این انگیزه روزا درس میخونم که شب میام تو نخونده باشی و حالتو بگیرم:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
باسیل داری خیلی تنبلی میکنیا حواسم بت هست سرما خوردی که خوردی هنوز که زنده ای و باید بدرسی. اکی؟
فافا جون واسه زبان هر چی بخونی خوبه ضرر نمیکنی
سکوت چرا نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ نکنه نمیدرسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

marava

New member
سلام دوستان گلم من هم خوب دارم پيش ميرم هر روز سعي ميكنم با برنامه جلو برم .امروز 15 صفحه ايمني خوندم الان هم دارم ميرم زبان بخونم و اگه تونستم كه سعي ميكنم كمي ميكروب بخونم كوكوس هاي گرم مثبت.
موفق باشيد.

3am

New member
salam.man mikham az emroz b tor jdi shoro b dars khondan konam.chon tazeh karay defam tamom shodeh.mi2nam khili aghabam ama omidvaram.darzemn man az 6 sob ta 3 shab mitonam bkhonam.omidvaram btonam ro komak va 2ste shoma hesab konam. barnamam eneh harroz zaban mikhonam.ashegh fisio hastam rooze 100 safhe ham mitonam bkhonam vaseh bioshimi y jozveh 500 safeehee daram k age roze 50 safasho bkhonam kafeyh.ama baray dars taghziyh neyaz b rahnamaee shoma daram.mer30.

3am

New member
azizam.man jozveh sana ro daram.babat dishab sharmandeh dashtam y barnameh nasb mikardam badesh dc shodam .

RBC!

New member
من دیروز با کمال تاسف سه ساعت درس خوندم :|
دو ساعت ایمونولوژی و یه ساعت زبان

امروز هم فقط یک و نیم ساعت ایمونولوژی خوندم و الان از سر درد دارم می میرم :((

فردا قول میدم 8 ساعت درس بخونم.. جزئیات ساعت بندی رو فردا شب می نویسم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا