گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

negar91

New member
RBC اصلا قابل قبول نیست:eek:t0837h0nn8zfqu8ult تو به ما قول داده بودی کمتر از 5 ساعت نخونی میسپارمت به لیلی:smilies-azardl (12)
لیلی جریمه RBC با توه من دارم میرم تهران چندتا کتاب بگیرم چند روزی نیستم وای به حالت کم کاری کنی ( آدرستو ندادیا :p)
بچه ها همتون بدرسیدا اگه برگردم و کسی نخونده باشه...:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

negar91

New member
توجه توجه:4d564ad6:

اگه از این به بعد کسی درس نخونه بار اول تذکر میگیره بار دوم جریمه میشه که توی هیچ تاپیکی نره اما بار بعد باید واسه همه بچه های گروه شارژ موبایل بخره
حالا کی جرات داره درس نخونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:smiliess (11):
و اگه تکرار بشه با عرض شرمندگی از گروه اخراج میشه
وای چقد خشنم:smilies-azardl (12)

bacillus.bs

New member
من با این حال خرابم :smiliess (9):از شما تنبلا بیشتر خوندم هر چند همش منگ می زدم:wacsmiley::1dco2x0p1lilzhfpg1t

fafajoon

New member
:28:سلام نگار میشه واسه درس تغذیه راهنماییم کنی که چطور شروع کنم و هر روز چقدر بخونم؟ ممنون میشم
راستی واسه بیوشمی از چکیده بیوشمی پاسالار بخونم کافیه؟
فیزیولوژی هم از چکیده گایتون ترجمه نیاورانی می خونم چطوره؟
زبان هم 1100و 504و تافل
به نظرت برنامه ام خوبه؟ از همه ی زحماتی که واسه تموم بچه ها میکشی ازت ممنونم موفق باشی
اکه برات ممکنه همین الان جوابم رو بده بازم مر30

آخرین ویرایش:

fafajoon

New member
:bunnyearsmiley:نگار من منتظر جوابتم تورو خدا جوابمو بده دوس جون

negar91

New member
خواهش عجیجم
واسه بیوشیمی راستش نمیدونم پاسالار کافیه یا نه فعلا یه تاپیک واسش گداشتم ببینیم نظر بقیه چیه اما واسه فیزیو کتاب چکیده خوبه اما اگه وقت داری بهتره کتابای دیگه مثل 2e رو بخونی آخه چکیده زیادی خلاصه اس و واسه مواقعی که وقت کمه عالیه
تغذیه باید هروز توی برنامت باشه حتما تست هم واسش بزن از انرژی شروع کن بعدش درشت مغذی بعدش ریز مغذی و بعد تغذیه دوران . رژیم درمانی رو بزار آخر بخون چون فراره. واسه تغذیه خلاصه برداری هم بکن چون توی ماه آجر خیلی به دردت میخوره
زبان امیر لزگی و رضازاده رو سعی کن حتما بخونی من خودم دیگه 504 رو نمیخونم به جاش تافلو میخونم و بعدش میرم سراغ لزگی

fafajoon

New member
نگار راستی اگه میشه یه کتاب تست توپ واسه تغذیه بهم معرفی کن و لطفا نویسنده 2eرو هم بهم بگو آخه تا حالا به گوشم نخورده ممنون

negar91

New member
کتاب تست تغذیه iqb خوبه چون واسه هر فصل تست داره . نویسنده 2E چند نفرن اما زیر نظر دکتر علی روحانیه. کتابای 2E درس تغذیه و بیوشیمی هم داره من نخوندمشون اما دوستام که خوندن میگن خوبه

taraneh s

New member
نگار جون حسابی خوش بگذرون بعد که اومدی دوباره باید بخونی.خوش بگذره عزیزم:ad54ad:

nazanin91

New member
سلام .واسه یه روز درس خوندن چند ساعت واسه ناهار و شام وقت میذارین؟

xavi

New member
سلام دوستان
میشه منم عضو گروه بشم؟
البته من دیگه تلاشمو گذاشتم واسه دانشگاه ازاد
حالا با این وجود منم میشه بیام اینجا یا نه؟:riz304:

Rain bow

New member
سلام بچه ها
خوبید؟خوشحالم که این تاپیک رونق گرفته.من اخر پیچوندنم.یه مدت میرفتم کتابخونه ودرس میخوندم.خیلی نبود ولی بهتر از هیچی بود.الان مدت زیادیه درس رو گذاشتم کنار.امشب کل تاپیک رو خوندم وبگی نگی جوگیر شدم.من از اون دسته از ادمام که باید با چماق بالاسرم وایسن تا درس بخونم.امیدوارم باهم بتونیم درس بخونیم ومنم به راه راست هدایت شم.
ازشنبه تا4شنبه تاساعت 12(13)کلاس دارم.5شنبه ها هم بعداز ظهر از ساعت13تا18نیستم.ولی بقیه وقتم تقریبا خالیه.میخوام از فردا هم شروع کنم
بسم الله الرحمن الرحیم
درس1 تافل برای زبان.
کراوس دوره فصل1 تا اونجایی که رسیدم(اخه یکم زیاده)
بیوشیمی هم دوره فصل1

(درسته دوره اس ولی خیلی وقت پیش خوندم هیچی یادم نیست)
درضمن شاید نتونم هرشب بیام ولی هر وقت اومدم گزارش کامل میدم(سعی میکنم)

neda*

New member
:ad54ad:سلام به همه دوستان..........بچه ها این تاپیک چه رونقی گرفته خدا رو شکر ان شاالله همه بچه های اینجا قبولیهای ارشد امسالند:smilies-azardl (113.....امیدوارم این انگیزه تا روز امتحان با هممون باشه........میدونید بچه ها توی زندگی کارهای زیادی جز درس خوندن هم وجود داره که همه تو جایگاه خودشون مهمند اما اون کسی برنده است که بلد باشه برای کارهای زندگیش توی هر محدوده اولویت بندی کنه ....من فکر میکنم کسایی که عضو این تاپیک شدند حتما دغدغه درس خوندن و ادامه تحصیل دارند و از خوندن مطالب علمی توی رشته خودشون لذت میبرند پس حتما درس خوندن براشون جزو اولویتهاست پس یک بار برای همیشه تصمیم بگیریم که وقتی اولویت محدوده های زمانیمون رو تشخیص دادیم براشون تلاش کنیم و خستگی و تنبلی رو از خودمون دور کنیم به قولی خودمون رو گول نزنیم و نپیچونیم الان توی این 6 ماه برای مایی که تصمیم گرفتیم ادامه تحصیل بدیم درس خوندن اولویته پس تو این 6 ماه از کم خوابیدن کم گردش و مهمونی رفتن کم حرف زدن با تلفنو پای کامپیوتر و بازی و فیس بوک نشستن نترسید و وقتی دیدید کم کاری میکنید یا به قولی میخواید بپیچونیدیاد این بیافتید که دوست دارید بعد اومدن نتایج کنار این اولویتتون یه تیک بزرگ بزنید و برید سراغ اولویت بعدی ......ما هممون میتونیم فقط باید همت کنیم و خسته نشیم....بچه ها فقط 6 ماهه فکر کنید با زحمت تو این 6ماه میتونید تو زندگی از لحاظ جایگاه علمی اجتماعی و حتی مالی و ارضای شخصیتی چند پله بالا بریم.......بچه ها یه تصمیم جدی +همت=همه میتونیم :a2d3::thanks:

neda*

New member
من برنامه امروزم را کامل با مرور انجام دادم :4d564ad6:....برنامه فردام هم مثل امروز....30 لغت زبان و 7 ص بیوشیمی....میدونم کمه اما تا 25:riz513:

negin_f_k

New member
سلام دوستای درسخون گلم... خوبییین؟ خسته که نشدین؟؟؟ کم نیارین هااااااااا:smilies-azardl (181
من دیروز خیلی کم خونده بودم روم نشد بیام گزارش الکی بدم:riz513:
ولی امروز خیلی خوب خوندم:thumbsupsmileyanim: امیدوارم فردا بهتر از امروز باشه.... فردا 20 ص ژنتیک میخونم + 10 ص بیوشیمی + 15 ص سلولی
چرا از بچه های ژنتیک هیچ خبری نیس؟؟ کجاییییییییین ؟؟؟؟؟:New (6):

neda*

New member
نگین جان به نظرم زبان رو حتی شده 0.5 ساعت تو برنامه هر روزت بذاری بهتره..هر روز موفق تر از دیروز باشی:riz304:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا