سلام دوستاي نازنينم
از وقتي باهاتون آشنا شدم انگيزه ام بيشتر شده
:smiliess (3):من عصرا ميتونم بيام سايت آخه شبا بايد زبان بخونم وقتم ميره
ديروز 8ص قارچ خوندم و دوره كردم +6ص ايمونو + مهارت سوم لغات لزگي
راستي واسه دوره بايد چي كار كنم؟ چطوري دوره كنم كه يادم نره؟ ميشه كمكم كنييييييييييييين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:sadsmiley:
سلام بچه ها
من اصلا دیگه حوصله درس خوندن ندارم :13: خیلی مغزم خسته اس واقعا نمیکشم :1dco2x0p1lilzhfpg1t شیطونه میگه بی خیال کنکور امسال بشم
سلام بچه ها
من اصلا دیگه حوصله درس خوندن ندارم :13: خیلی مغزم خسته اس واقعا نمیکشم :1dco2x0p1lilzhfpg1t شیطونه میگه بی خیال کنکور امسال بشم
سلام بچه ها
بچه ها من الان سالن مطالعه کتابخونه عمومی ام. شب میام گزارش میدم چیا خوندم فعلا تا ۷ اینجام
:4d564ad6:
واااای تو چقدر اکتیوی . آدم ذوق می کنه . ایشالا که نتیجه ی خیلی خوبی از این همه انرژیت بگیری :*
من نمی تونم تو کتابخونه درس بخونم اصندوست داشتم برم کتابخونه ولی تو خونه بازدهم بیشتره
راستش تو خونه حواسم پرت میشد. مشاورم بهم گفت برم کتابخونه عمومی.از کله سحر میرم تا 7 عصر
خیلی باحاله.می بینی همه در حال خوندن هستن جو گیر میشی بیشتر میخونی. من آی پد میبرم اونجا هم وسط درس به انجمن سر میزنم(کلا معتاد شدم باید خودمو ببندم به تخت)
تو خوبه که خونه خووب میخونی یاسمن.هر کی یه جوره دیگه. من این کتابخونه سر کوچه مونه به خاطر این میتونم برم
تو این 2 ماه برنامتون چیه بچه هااااااااااااااا؟می خوایند ساعتشو بیشتر کنید؟؟؟؟؟؟؟؟