گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mamai86

New member
امروز من 2 ساعت بهداشت مادر و کودک و 1 ساعت و نیم متن زبان خوندم+ 5 ساعت از بارداری زایمان و بیماری های زنان خوندم.

mamai86

New member
سلام.من امروز تونستم 6 ساعت درس بخونم+ 1 ساعت زبان
امروز سرماخوردگی نذاشت به برنامه م برسم. روزای آینده جبران می کنم:14:.
بچه ها شما چیکارا کردین؟ آمنه..ملیسا..لیلا..ندا...کجایین؟؟
:ad54ad:

katii

New member
سلام
امروز 8 ص قارچ +12 ص پروتو + 40 لغت و 5ص از مهارت سوم لزگي رو خوندم
تقريبا خوب بود
انشاالله هر روز بهتر ميشم
مشكلم اينجاست كه صبح خواب ميمونم:smiliess (2):

leila00

New member
ﺳﻼ ﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻯ ﮔﻠﻢ....ﻣﻦ ﺍﻣﺮﻭﺯ 8 ﺳﺎﻋﺖ ﺧﻮﻧﺪﻡ ﭼﻮﻥ ﺟﻤﻌﻪ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺧﻮﻧﻪ ﺑﻮﺩﻡ ..1 ﺩﺭﺱ 504...50 ﺻﻔﺤﻪ ﺯﻳﺴﺖ ..10 ﺻﻔﺤﻪ ﺯﻳﺴﺖ ﮔﻴﺎﻫﻰ..ﻳﮏ ﻣﺘﻦ ﺍﺯ ﻟﺰﮔﻰ ﮐﻪ ﺧﻴﻠﻰ ﺳﺨﺖ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺗﻨﻈﻴﻢ ﻓﻠﺶ ﮐﺎﺭﺗﻬﺎﻯ ﻟﺮﮔﻰ ﺭﻭﻯ ﮔﻮﺷﻴﻢ ﻭ
.ﻣﺮﻭﺭ ﮐﻠﻤﺎﺕ 504 ...ﺍﻳﺸﺎ..ﻣﺎﻣﺎﻳﻰ ﻋﺰﻳﺰﻡ ﺯﻭﺩ ﺧﻮﺏ ﺑﺸﻰ ﻭﻟﻰ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻣﻦ ﺧﻴﻠﻰ ﻋﻘﺐ ﻫﺴﺘﻢ ﺍﻣﻴﺪﻭﺍﺭﻡ ﺑﻪ ﻳﻪ ﺟﺎﻳﻰ ﻣﻔﻴﺪ ﺧﻮﺩﻡ ﺭﺍ ﺑﺮﺳﻮﻧﻢ ..ﻫﻤﮕﻰ ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﻴﻢ...

katii

New member
سلام دوستاي نازنينم
از وقتي باهاتون آشنا شدم انگيزه ام بيشتر شده
:smiliess (3):من عصرا ميتونم بيام سايت آخه شبا بايد زبان بخونم وقتم ميره
ديروز 8ص قارچ خوندم و دوره كردم +6ص ايمونو + مهارت سوم لغات لزگي
راستي واسه دوره بايد چي كار كنم؟ چطوري دوره كنم كه يادم نره؟ ميشه كمكم كنييييييييييييين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:sadsmiley:

mamai86

New member
سلام دوستاي نازنينم
از وقتي باهاتون آشنا شدم انگيزه ام بيشتر شده
:smiliess (3):من عصرا ميتونم بيام سايت آخه شبا بايد زبان بخونم وقتم ميره
ديروز 8ص قارچ خوندم و دوره كردم +6ص ايمونو + مهارت سوم لغات لزگي
راستي واسه دوره بايد چي كار كنم؟ چطوري دوره كنم كه يادم نره؟ ميشه كمكم كنييييييييييييين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:sadsmiley:

به آدرس زیر سر بزن کتی جون
جواب ادمین راجب مرور خیلی جالبه:4d564ad6:

http://olumpezeshki.ir/forum/thread1787.html

آخرین ویرایش:

mamai86

New member
بچه ها..من از امروز دیگه تو خونه درس نمی خونم.
میرم یه کتابخونه ی عمومی(سالن مطالعه). همین امروز فقط 8 ساعت اونجا خوندم.بعدش برگشتم خونه..2 ساعت خوندم.الانم تا موقع خواب 2 ساعت دیگه می خونم
سالن مطالعه خیلی خوبه برا درس خوندن

leila00

New member
ﺍﻓﺮﻳﻦ ﺑﻪ ﻣﺎﻣﺎﻳﻰ ﻧﺎﺯﻧﻴﻦ ..ﻣﻦ ﺍﻣﺮﻭﺯ 6ﺳﺎﻋﺖ ﺧﻮﻧﺪﻡ ﻭﻟﻰ ﺯﺑﺎﻥ ﺧﻴﻠﻰ ﻭﻗﺘﻢ ﺭﺍ ﻣﻰﮔﻴﺮﻩ ...3 ﺳﺎﻋﺖ ﺯﻳﺴﺖ 1ﺳﺎﻋﺖ ﮔﻴﺎﻫﻰ 2ﺳﺎﻋﺖ ﺯﺑﺎﻥ ﻟﺰﮔﻰ ﻭ 504..ﻫﻤﮕﻰ ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﻴﻢ ...

negar91

New member
سلام بچه ها
من اصلا دیگه حوصله درس خوندن ندارم :13: خیلی مغزم خسته اس واقعا نمیکشم :1dco2x0p1lilzhfpg1t شیطونه میگه بی خیال کنکور امسال بشم

mamai86

New member
سلام بچه ها
من اصلا دیگه حوصله درس خوندن ندارم :13: خیلی مغزم خسته اس واقعا نمیکشم :1dco2x0p1lilzhfpg1t شیطونه میگه بی خیال کنکور امسال بشم

اوا..اینکه طبیعیه..یکی دو روز نخون استراحت کن با انرژی دوباره بسم الله بگو شروع کن
یه سخن معروف از یکی ازین آدمای معروف هستش که میگه: آدمی وقتی دست از تلاش بر میدارد که اغلب چند قدم تا موفقیت نمانده است.
خستگی طبیعیه عزیزم

mamai86

New member
بچه ها من الان سالن مطالعه کتابخونه عمومی ام. شب میام گزارش میدم چیا خوندم فعلا تا ۷ اینجام
:4d564ad6:

آخرین ویرایش:

mamai86

New member
سلام بچه ها

have-faith-you-can-do-it-by-theloushe.jpg

یاسمن

New member
سلام بچه ها

نگار جون منم مثل توام . نمی دونم چرا زود خسته میشم . خدایی حجم درسها هم زیاده دیگه . مخصوصا تغذیه . اونم واسه من که هیچی ازش بارم نیست . باز خوبه شما رشته ی خودته یه چیزایی پایه داری
ولی نمی تونم درسو بذارم کنار . می خوام لااقل تو این مدت باقیمونده تا جایی که میشه بخونم که بعدا نگم کاش می خوندم
توکل به خدا . ایشالا که موفق بشیم . برات آرزوی موفقیت دارم دوست جون :-*

یاسمن

New member
بچه ها من الان سالن مطالعه کتابخونه عمومی ام. شب میام گزارش میدم چیا خوندم فعلا تا ۷ اینجام
:4d564ad6:

واااای تو چقدر اکتیوی . آدم ذوق می کنه . ایشالا که نتیجه ی خیلی خوبی از این همه انرژیت بگیری :*
من نمی تونم تو کتابخونه درس بخونم اصن :( دوست داشتم برم کتابخونه ولی تو خونه بازدهم بیشتره

mamai86

New member
واااای تو چقدر اکتیوی . آدم ذوق می کنه . ایشالا که نتیجه ی خیلی خوبی از این همه انرژیت بگیری :*
من نمی تونم تو کتابخونه درس بخونم اصن :( دوست داشتم برم کتابخونه ولی تو خونه بازدهم بیشتره

راستش تو خونه حواسم پرت میشد. مشاورم بهم گفت برم کتابخونه عمومی.از کله سحر میرم تا 7 عصر
خیلی باحاله.می بینی همه در حال خوندن هستن جو گیر میشی بیشتر میخونی. من آی پد میبرم اونجا هم وسط درس به انجمن سر میزنم(کلا معتاد شدم باید خودمو ببندم به تخت)
تو خوبه که خونه خووب میخونی یاسمن.هر کی یه جوره دیگه. من این کتابخونه سر کوچه مونه به خاطر این میتونم برم

bacillus.bs

New member
تو این 2 ماه برنامتون چیه بچه هااااااااااااااا؟می خوایند ساعتشو بیشتر کنید؟؟؟؟؟؟؟؟

یاسمن

New member
راستش تو خونه حواسم پرت میشد. مشاورم بهم گفت برم کتابخونه عمومی.از کله سحر میرم تا 7 عصر
خیلی باحاله.می بینی همه در حال خوندن هستن جو گیر میشی بیشتر میخونی. من آی پد میبرم اونجا هم وسط درس به انجمن سر میزنم(کلا معتاد شدم باید خودمو ببندم به تخت)
تو خوبه که خونه خووب میخونی یاسمن.هر کی یه جوره دیگه. من این کتابخونه سر کوچه مونه به خاطر این میتونم برم

آره منم یکی دو روز رفتم کتابخونه . اونم واسه علوم پزشکی که همه ی بچه هاش دکترا و تخصص می خونن. آدم به قول تو جو گیر میشه ولی چون دوره وقت میبره رفت و آمد .
میگم اینجا هم اکتیوی همیشه هستی نگو آیپد میبری با خودت :))

یاسمن

New member
تو این 2 ماه برنامتون چیه بچه هااااااااااااااا؟می خوایند ساعتشو بیشتر کنید؟؟؟؟؟؟؟؟

من تا آخر فروردین تا حدودی جمع و جورش می کنم . اردیبهشت ایشالا مرور خردادم فقط تست می زتم . البته اگه بشه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا