گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mamai86

New member
آره منم یکی دو روز رفتم کتابخونه . اونم واسه علوم پزشکی که همه ی بچه هاش دکترا و تخصص می خونن. آدم به قول تو جو گیر میشه ولی چون دوره وقت میبره رفت و آمد .
میگم اینجا هم اکتیوی همیشه هستی نگو آیپد میبری با خودت :))

آره. اکتیو به نظر میرسم ..(اینا همه ش شایعه س :4d564ad6:) . من باورم نمیشه دارم روزی 12 ساعت درس میخونم. هی خودمو بشگون میگیرم ببینم خواب نیستم

mamai86

New member
تو این 2 ماه برنامتون چیه بچه هااااااااااااااا؟می خوایند ساعتشو بیشتر کنید؟؟؟؟؟؟؟؟

راستش باسیلوس جان! بچه ها قرار بود تا جائی که می تونن بخونن. از 50 صفحه تا حداکثر 100 صفحه در روز. شما چیکار می کنی؟

یاسمن

New member
آره. اکتیو به نظر میرسم ..(اینا همه ش شایعه س :4d564ad6:) . من باورم نمیشه دارم روزی 12 ساعت درس میخونم. هی خودمو بشگون میگیرم ببینم خواب نیستم

باریکلا . من فوقش 10 ساعت می خونم . خیلی خسته میشم . مخصوصا سر زبان . این لزگی پدر آدمو در میاره :13:

mamai86

New member
من تا آخر فروردین تا حدودی جمع و جورش می کنم . اردیبهشت ایشالا مرور خردادم فقط تست می زتم . البته اگه بشه

من تست و شروع کردم. از روزی 2 ساعت شروع کردم.
1 ساعت تست البته+ 1 ساعت هم بررسی نکته برداری

من خرداد مرور می کنم.چون تو همین بررسی یا کلی مرور میشه مطالب. دارم فعلا خودمو عادت میدم که 3 ساعت پشت سر هم رو صندلی پشت میز مداوم بشینم .چون من مشکلم اینه تو جلسه خستگی نشستن اونجوری، نمیذاره تمرکز کنم رو پاسخ. برا همین امسال میخوام اونم رفع کنم

یاسمن

New member
من تست و شروع کردم. از روزی 2 ساعت شروع کردم.
1 ساعت تست البته+ 1 ساعت هم بررسی نکته برداری

من خرداد مرور می کنم.چون تو همین بررسی یا کلی مرور میشه مطالب. دارم فعلا خودمو عادت میدم که 3 ساعت پشت سر هم رو صندلی پشت میز مداوم بشینم .چون من مشکلم اینه تو جلسه خستگی نشستن اونجوری، نمیذاره تمرکز کنم رو پاسخ. برا همین امسال میخوام اونم رفع کنم

آره منم الان هر درسی می خونم تستشو می زنم ولی خرداد میخوام با روش شبیه سازی کنکور تست بزنم . فقط تست سالهای گذشته و مرور اشکالات . البته حجم درسها زیاده شاید مرورم تا وسطای خرداد طول بکشه

mamai86

New member
من تا الان 11 ساعت خوندم
ازین 11 ساعت 1 ساعت و نیم زبان خوندم.:ad54ad:
چشام خیلی خسته ست

sokout

New member
من تا الان 11 ساعت خوندم
ازین 11 ساعت 1 ساعت و نیم زبان خوندم.:ad54ad:
چشام خیلی خسته ست
سلام خسته نباشی
من امروز سرکار بودم
بعد رفتم کتابخونه 3 ساعت خوندم
ولی ایشالا فردا سعی میکنم به 10 برسم
چقده عقبم

bacillus.bs

New member
بچه ها شماها تا حالا چند اه شده که می خونید؟قبلا تا حالا تست زدید؟ازمون سال پیش شرکت کردید؟رتبتون چند شده؟

sokout

New member
سلام
من تا الان 8 ساعت خوندم
برم بقیه اشو بخونم
امیدوارم امروز رکورد بزنم

mamai86

New member
سلام
من تا الان 8 ساعت خوندم
برم بقیه اشو بخونم
امیدوارم امروز رکورد بزنم
منم تا الان 6 ساعت خوندم + 1 ساعت زبان انگلیسی
الان هم دستم دارم میخونم. سکوت جون! داری خوب میخونیااا..آفرین و 1000 باریکللا بر تو

mamai86

New member
بیاین بگین شما امروز چیکار کردین؟؟ آمنه..لیلا..بقیه دوستان

ملیسا

New member
سلام بچه ها خوشحالم که دارین تلاش میکنین .منم چند روزه به 10ساعت رسوندم دارم میخونم .ببخشد دیگه کم میام من سایت برا همین نمیرسم گزارشو بدم .ولی با کمک خدا دارم میخونم .امیدوارم همتون موفق باشینو نتیجه خوب بگیرین:28:

mamai86

New member
سلام بچه ها خوشحالم که دارین تلاش میکنین .منم چند روزه به 10ساعت رسوندم دارم میخونم .ببخشد دیگه کم میام من سایت برا همین نمیرسم گزارشو بدم .ولی با کمک خدا دارم میخونم .امیدوارم همتون موفق باشینو نتیجه خوب بگیرین:28:

وااای سلام ملیسا.جدی؟ آفرین به تو

گاهی سر بزن ..اینجا بهم انگیزه میدیم.خوبه در کل. ایشالله موفق باشی

bacillus.bs

New member
من مشکلم صبح زود هست چه جوری شماها صبح زود بیدار میشی و تا اخر وقت می خونید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برنامه های تی وی را نگاه می کنید؟یا کلا قطع کردید؟

katii

New member
سلااام
آفرين دوستان من 2روزه كه خوب نخوندم :sadsmiley:
الان حس رقابت در من برافروخته شده ميرم تلاشمو مضاعف كنم :smiliess (3):
منتظر خبراي خوبم باشين:smiliess (1):

leila00

New member
ﺳﻼ ﻡ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻯ ﮔﻞ ﻭ ﺩﺭﺱ ﺧﻮﻥ ﺁﻓﺮﻳﻦ ﺑﻪ ﻫﻤﮕﻰ ﺷﻤﺎ ....ﻣﻨﻢ ﺭﻭﺯﺍﻧﻪ 6ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺍﺭﻡ ﻣﻰﺧﻮﻧﻢ ﻭﻟﻰ ﺩﻳﺮﻭﺯ ﻳﻪ ﺭﻭﺯ ﮐﺎﺭﻯ ﺧﻴﻠﻰ ﺑﺪ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﻓﻘﻂ ﺗﻮﻧﺴﺘﻢ2ﺳﺎﻋﺖ ﺑﺨﻮﻧﻢ ....ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻫﻢ ﺯﻳﺴﺖ ﻣﺠﺪ ﻭ ﮔﻴﺎﻫﻰ ﻭ ﻟﺰﮔﻰ ﻭ 504ﻭ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﻧﺼﻒ ﺭﻭﺯ ﻭﻗﺖ ﺩﺍﺭﻡ ..ﺁﻓﺮﻳﻦ ﺑﻪ ﺷﻤﺎﻫﺎ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﻳﺪ ﺍﺯ ﻭﻗﺘﺘﻮﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﻰﮐﻨﻴﺪ..

sokout

New member
من مشکلم صبح زود هست چه جوری شماها صبح زود بیدار میشی و تا اخر وقت می خونید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برنامه های تی وی را نگاه می کنید؟یا کلا قطع کردید؟
اولش سخته
من میرم کتابخونه
تو خونه اصلا نمیتونم درس بخونم

negar91

New member
سلام دوس جونا :thanks:
من با اینکه قید ارشدو زدم اما به اینجا سر میزنم و خوشحال میشم که دارین خوب پیش میرین امیدوارم موفق باشین و خبر قبولیتونو زود زود بشنوم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا