alireza-ja
New member
فکر کنم تا چند روز آینده این تاپیک منفجر بشه:motat:
سلام ان شاالله گرایش سلولی دور و بر 100 چون تنه کم زدید. البته زیر 100 هم احتمالش زیاده.
برای بقیه گرایشهاهم 100 150.
فقط بخاطر تنه.
20 کمه.
البته این نظر منه.
خودتون کدوم گرایش رو ترجیح میدید؟
مرسی از شما که جواب دادین.من مشهد باید قبول بشم یا بیوتک یا بیوشیمی ولی میکروب دوست ندارم و سلولی هم مشهد امسال نمیگیره که خیلی بدشانسم
البته میدونم که بیوتک رتبم خوب نمیشه ولی پارسال با رتبه 270 روزانه بیوتک مشهد قبول شدن.
من پارسال با 557 شبانه بیوشیمی اراک قبول شدم البته روزانشو انتخاب نکردم.
بعد تکمیل ظرفیت زدم مالک اشتر تهران آوردم.شبانه.
بستگی داره منظورتون کجا باشه؟
یک خبر خوب برای شما:مرسی از شما که جواب دادین.من مشهد باید قبول بشم یا بیوتک یا بیوشیمی ولی میکروب دوست ندارم و سلولی هم مشهد امسال نمیگیره که خیلی بدشانسم
البته میدونم که بیوتک رتبم خوب نمیشه ولی پارسال با رتبه 270 روزانه بیوتک مشهد قبول شدن.
یک خبر خوب برای شما:
من دانشجوی فردوسی هستم شنیدم امسال مشهد سلولی میگیره.........
پس خوشحال باشین
دوست عزیز من میکروب و ویروس کلا نزدم یعنی صفر .....خواهش میکنم.
البته درصد میکروب و ویروستون رو ننوشتید و متاسفانه سلولی رو که امسال سخت داده بودن و شما عالی زدید واسه بیوتک ضریبی نداره ولی میتونید به درصد بیوشیمی و ژنتیکتون امیدوار باشید که رتبه بیوتکتون رو خوب کنه.
ولی بنظرم باز بیوتک مشهد قبول میشید
یک خبر خوب برای شما:
من دانشجوی فردوسی هستم شنیدم امسال مشهد سلولی میگیره.........
پس خوشحال باشین
واقعا جدی میگین؟؟؟ورودی چه سالی هستین؟اگه مشهد امسال بگیره که عالی میشه خیلی خوشحال شدم از خبرت
دوستان کسی رتبه بندی دانشگاه ها را در گرایش سلولی و زنتیک میدونه؟زنتیک تربیت مدرس از همه بهتره بعدش شهید بهشتی
من فقط همینا فهمیدم.برای سلولی هم نمیدونم
ردهبندی رشته زیست شناسی سلولی ومولکولی از نظر علمی
1)دانشگاه تهران
2)پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک(البته باتوجه به پژوهشگاه بودن بعضی آیتمهای دانشگاه راندارد به همین دلیل بعضیها آن را در رتبه بعدی میدانند)
3)دانشگاه فردوسی مشهد
4)اصفهان
5)شیراز
6)کرمانشاه
7)بابلسر