ضمنا فکر کنم دانشگاه تربیت مدرس یک مدرک صلاحیت تدریس یا چیزی تو این مایه ها هم میده درسته؟
زینبی New member 2015-09-01 #741 ضمنا فکر کنم دانشگاه تربیت مدرس یک مدرک صلاحیت تدریس یا چیزی تو این مایه ها هم میده درسته؟
love virology New member 2015-09-01 #742 فکر کنم جایی دیدم در مورد این که مدرکی میدن البته باید تاپ بود / تربیت روی مطالب پایه ایی خیلی وسواس داره
فکر کنم جایی دیدم در مورد این که مدرکی میدن البته باید تاپ بود / تربیت روی مطالب پایه ایی خیلی وسواس داره
alireza-ja New member 2015-09-01 #743 بله آخر دفترچه نوشته بود که در صورتی که چند واحد درس مربوطه پاس کنید این مدرک ارائه میشه. اسمش با خودشه دیگه بایدم اینجور باشه. خیلی پایه ای هستن.
بله آخر دفترچه نوشته بود که در صورتی که چند واحد درس مربوطه پاس کنید این مدرک ارائه میشه. اسمش با خودشه دیگه بایدم اینجور باشه. خیلی پایه ای هستن.
زینبی New member 2015-09-06 #745 سلام. بچه ها کسی از وزارت علوم هست که دانشگاه تهران ثبت نام اینترنتی کرده باشه؟ برای من مینویسه این تاریخ در محدود ثبت نام غیر حضوری دانشجو نیست!! اگه هر کس اطلاع داره ممنون میشم.
سلام. بچه ها کسی از وزارت علوم هست که دانشگاه تهران ثبت نام اینترنتی کرده باشه؟ برای من مینویسه این تاریخ در محدود ثبت نام غیر حضوری دانشجو نیست!! اگه هر کس اطلاع داره ممنون میشم.
mahsarasouli90 New member 2015-09-06 #747 roya. گفت: دوستان دانشگاه سراسري شرط معدل دارند براي ارشد؟؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... ن فک نکنم شرط معدل بزارن چون چیزی ننوشته تو دفترچه
roya. گفت: دوستان دانشگاه سراسري شرط معدل دارند براي ارشد؟؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... ن فک نکنم شرط معدل بزارن چون چیزی ننوشته تو دفترچه
bioshimi93 New member 2015-09-16 #749 zahra b گفت: منم بیوشیمی بهشتی قبول شدم خیلی خیلی خوشحالمم.. کلیک کنید تا باز شود... تبریککک استاد بیوشیمی بهشتی خیلی خوب هستن
zahra b گفت: منم بیوشیمی بهشتی قبول شدم خیلی خیلی خوشحالمم.. کلیک کنید تا باز شود... تبریککک استاد بیوشیمی بهشتی خیلی خوب هستن
M mehdi 1990 New member 2015-09-22 #750 slm kheyli khoshhal shodam,movafagh bashid.mishe darsada va rotbetono begid lotfan.....