انشاالله خیره
امیدوارم فردا بیاید خبر قبولی تهران رو بدید پس
ایشاله
من خودمو اینجوری راضی کردم که خدا خواسته از طریق رشته بیوتک به هدفم برسم و امیدوارمم همینجوری بشه :rolleyessmileyanim:
انشاالله خیره
امیدوارم فردا بیاید خبر قبولی تهران رو بدید پس
من کجام شبیه خانم هستش:smiliess (11):
گرایش محیطشو نزدم دوس ندارم زیادی از رشتم( علوم آزمایشگاهی ) فاصله بگیرم!
فک کردم خانمید. همون پژوهشگاه رو میاری. شیرینی منو رد کن بیاد.
نمیدونم والا همینطوری.
همون غیر محیطی رو میاری. احتمالش خیلی بالاس. ساکن تهرانی؟
ایشاله
من خودمو اینجوری راضی کردم که خدا خواسته از طریق رشته بیوتک به هدفم برسم و امیدوارمم همینجوری بشه :rolleyessmileyanim:
الان نه اما مجبورم از اول مهر بیام تهران زندگی کنم
منظورم اینه که اگر قراره خوابگاهی بشی و پژوهشگاه دانشجو بشی یه مقدار سخت میشه واست.
منظورم اینه که اگر قراره خوابگاهی بشی و پژوهشگاه دانشجو بشی یه مقدار سخت میشه واست.
واسه چی سخته ؟!!!
احتمالا خونه بگیرم
- - - Updated - - -
واسه چی سخته ؟!!!
احتمالا خونه بگیرم
بی حکمت نبوده بعدا متوجه میشی میگی ایول.:riz277:
این رشته های بیوتک و مشابه فقط یه ذهن خلاق میخواد و یه اراده. اینطوری باشه بارتو بستی.
خونه بگیری بهتره سعی کن همون نزدیکی بگیری. موقعیت جغرافیاییش خوب نیست. یعنی اگر خودت ماشین نداشته باشی مجبوری بری ایستگاه مترو ورداورد بعد با سرویس خودش بیای پژوهشگاه. متروهای اونجا هم روی مخ آدمه. فروشگاه و مغازه و ... هم تا چشم کار میکنه اونورا نیست.
اره مظمئنم که یه حکمتی توش بوده و اتفاقا خیلی خوشحالم که میتونم با پایه ای که از هماتو دارم اونو با بیوتک ترکیب کنم و برنامه هامو اجرایی کنم:smilies-azardl (181 البته حالا اصلا کو تا قبولی
جدی ؟!! چه بد 50): پ باید یه فکر اساسی بکنم
اگه قبول نشم همتونو میکشم7977cujr38iyymsu8:
از اساتیدی که روی فاکتورهای انعقادی کار میکنن من یکی میشناسم. استاد خیلی زیاد داره زمینه های پژوهشیش هم خیلی زیاده.
- - - Updated - - -
آره متاسفانه.
t0837h0nn8zfqu8ultt0837h0nn8zfqu8ultt0837h0nn8zfqu8ult
چه خوب من میترسیدم همش در مورد میکروب حرف بزنن!!
شما خودتون کجا درس میخونید؟
- - - Updated - - -
نزن خب استرس دارم :smiliess (12):