اقای bitoo
به نظرتون سوال 104 ارژینو سوکسینات درسته؟
ناراحت نباش ایشالا کارنامت که اومد یه رتبه ی خوب میاری....خب چرا زده ارژینو سوکسیناتتتتتتتتتتتتت؟؟؟
بخدا دو هفته ست از استرس درست نمیخابممممم چه غلطی کردم مجموعه رو دادم کاشکی همون زیست گیاهیمو میخوندم:13::13:::smiliess (2)::smiliess (2):
اههههههه چرا اخه ؟ ایشالا قبول میشین درصداتون هم خوبه... اشتباه پیش میاد...:rose:دیگه برام مهم نیست اصلا قبول نشم به درککککککککککککککککککککککککککککک
از ژنتیک متنفرممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
جریان چیه درک مگه سبک میکنه ایشالا شما هم قبول میشین...:rose:چقد این به درکت به دلم نشست خوشمان آمد بذا منم یکی بگم سبک شم به درککککککککککککککککککککککککککککک
چقد این به درکت به دلم نشست خوشمان آمد بذا منم یکی بگم سبک شم به درککککککککککککککککککککککککککککک
با قطعیت که نمیشه گفت ولی به نظرم بین 300 تا 500 ولی ایشالا از این بهتر میشه ... :riz304:دوستان کسی نیست حدودا بگه چه رتبه ای میارم؟!ممنون میشم.:sad:
واقعن!!!سیستم تخمین رتبه....بین 100 تا 250 رو برام تخمین زد.تا ببینیم چی میشه.با قطعیت که نمیشه گفت ولی به نظرم بین 300 تا 500 ولی ایشالا از این بهتر میشه ... :riz304:
امیدوارم از این هم بهتر بشه حتما سیستم تخمین رتبه ازمن دقیق تره به خصوص شما تو گرایش میکروب و سلولی رتبتون به نظرم بهتر باشه و اگه تنه رو کمی بهتر زده بودین خیلی خوب میشد بازم براتون ارزوی موفقیت دارم... :riz304:واقعن!!!سیستم تخمین رتبه....بین 100 تا 250 رو برام تخمین زد.تا ببینیم چی میشه.
ممنونم ازتون:ad54ad:
سلام دوستان.ممنون میشم حدود رتبه ی منم بگید.
زبان 53
تنه 20
ژنتیک 43
بیوشیمی 46
سلولی ملکولی 50
باکتری 35
ویروس 18
بیوفیزیک 13
خواهشن میگید کجا رو ممکنه قبول شم.:33:
بیوشیمی قبول میشید شبانه شانستون بالاست و روزانه هم ممکنه شهر های دور شانس داشته باشید... امیدوارم رتبتون از اونچه که فکر میکنید بهتر بشه... :rose:بچه ها
با رتبه حدودی بیوشیمی 500 میشه چیزی قبول شد؟؟