AWWA
New member
دوباره بحثه اينجا؟؟؟
حيف كه وقت اضافي زياد ندارم:smilies-azardl (181
چرا وقت نداری مهنا جون:dadad4:؟ خیلی خوب میشه تو هم نظراتو بگی.
دوباره بحثه اينجا؟؟؟
حيف كه وقت اضافي زياد ندارم:smilies-azardl (181
جقدر شما سرت شلوغه.یعنس نیم ساعت هم وقت اضافی نداری؟ بابا وقت شناس.
بحث رو این نیست که این مجازات غیرانسانی صحیح هست یا نه؟که میشه تو یه تایپیک جداگانه تناسب گناه با مجازات در قران رو بحث کرد.بحثی که اینجا هست روی این هست که آدم با خوندن مجازات غیر انسانی طبیعتا نباید پاروم بشه......مگر افراد دارای بیماری مازوخیزم که از آزار دیگران لذت میبرن
وقتی یکی میاد خون مردمو تو شیشه میکنه، وقتی کسی با آبروی یه عده بازی میکنه، وقتی یکی نتیجه یه عمر زحمت مردمو ورمیداره در میره، و............، اونوقت مجازاتش غیر انسانیه؟؟!!
چرا وقت نداری مهنا جون:dadad4:؟ خیلی خوب میشه تو هم نظراتو بگی.
آخه مشكل اينه ك نيم ساعت كمه
يادتون نيس؟؟؟
تا ساعت سه شب چهار نفري داشتيم با هم بحث ميكرديم؟؟؟
آخرشم ك هركي رو نظر خودش موندh34r-smiley:
ستایش جون شک نکن که من با شمام. این اس ام اسم فقط برا خنده گفتم. شما احتمالا" تمام پستا رو نخوندی،pcrم طرف خودمونه.
میدونم عزیزم اونم برای شوخی گفتم آخه خودم اصفهانیم !!!
اصلا نميدونم بحث سر چيه اخه...
اجازه بدين اول اين 15 صفحه رو بخونم بين آنتراكتام ميام:ad54ad:
بحث رو این نیست که این مجازات غیرانسانی صحیح هست یا نه؟که میشه تو یه تایپیک جداگانه تناسب گناه با مجازات در قران رو بحث کرد.بحثی که اینجا هست روی این هست که آدم با خوندن مجازات غیر انسانی طبیعتا نباید پاروم بشه......مگر افراد دارای بیماری مازوخیزم که از آزار دیگران لذت میبرن
ببین دوست من . دنیا همینی نیست که ما می بینیم . این دنیای مادی یه ماورایی هم داره . چیزی که از درک و حواس پنج گانه ی ما جداست .
خدا کسی رو شکنجه نمیکنه بلکه اون نفس اعمال انسانه که باعث شکنجه اش می شه . بابا شما خودت دانشجویی حتما دین و زندگی خوندی ! اعمال و پاداش و مجازاتشون 3 دسته دارن که این اعمال دنیوی ما و پاداش یا مجازات اخرویمون چیزی نیست که خدا بخواد تعیین کنه یا خدا بخواد شکنجه کنه بلکه اون نفس عمل خودمونه که دریافتش می کنیم . اعمال زشت هم به صورت شکنجه ها و آتیش های سخت خودشونو نشون میدن
.
خدا کسی رو شکنجه نمیکنه بلکه اون نفس اعمال انسانه که باعث شکنجه اش می شه .
من به شخصه وقتی تو قرآن می خونم که ظالما دیر یا زود به سزای کاراشون میرسن،احساس امنیت و آرامش میکنم. از طرفیم حساب کار میاد دستم که اون طرفا نچرخم.
حتی در صورتی که در نظر بگیریم که این عذاب نتیجه ی اعمالی باشه که انسان انجام داده باز هم این مورد هست که چه کسی این عذابها رو نتیجه ی این اعمال مقرر کرده؟مگه کسی جز خدا تعیین کرده که نتیجه ی مجازات یه عمل مثلا آتش باشه.مپر کسی جز خدا نعیین کرده که در جهنم به هر کس آب جوش بخورانند؟مپر کسی جر خدا تعیین کرده که سرب داغ به کسی بچشونن؟
بازم میگم بحث روی این موارد نیست که این عذاب ها به چه دلیل هست.قضیه اینجاست که طبیعتا کسی با خوندن و متصور شدن اینکه شخصی رو در آتیش میسوزونن و یا آب چرکین در دهانش میریزن یا غلاده به گردنش میزنن نباید آروم بشه
حتی در صورتی که در نظر بگیریم که این عذاب نتیجه ی اعمالی باشه که انسان انجام داده باز هم این مورد هست که چه کسی این عذابها رو نتیجه ی این اعمال مقرر کرده؟مگه کسی جز خدا تعیین کرده که نتیجه ی مجازات یه عمل مثلا آتش باشه.مپر کسی جز خدا نعیین کرده که در جهنم به هر کس آب جوش بخورانند؟مپر کسی جر خدا تعیین کرده که سرب داغ به کسی بچشونن؟
بازم میگم بحث روی این موارد نیست که این عذاب ها به چه دلیل هست.قضیه اینجاست که طبیعتا کسی با خوندن و متصور شدن اینکه شخصی رو در آتیش میسوزونن و یا آب چرکین در دهانش میریزن یا غلاده به گردنش میزنن نباید آروم بشه