اگر دعا رو میخوندم و پیدا نمیشد هم بازم مقصر رو دعا نمیدونستم...چون دعا نه تنها نمیتونه تاثیر مثبت بذاره که حتی تاثیر منفی هم نمیتونه بزاره ....دعا هیچ تاثیری نمیتونه بزاره.....الان تبر رو دوش دعای بزرگ هست....
تا اونجاییکه یادم باشه روانشناسی، این حرفت به ضرر صنف خودتونه...... ازما گفتن بود......
دعا یجور مشاوره ست بله درسته اگه دعا رو اجابت کننده بدونیم میشه بت در غیر اینصورت فقط یه مجسمه ست......
بله وقتی نیاز باشه یکی دستم رو بگیره ،کسی هست که دستم رو بگیره و آرومم کنه...دستی که میتونم گرماش رو حس کنم...
عجبااااااا .... فکر نمیکردم شما نیاز هم داشته باشه گذشته ازین یه نفرم باشه که ارومت کنه!!!!!!!!!
به قیافت نمیاد به کسی نیاز داشته باشی...........نه من این حرفتو نشنیده میگیرم
جالبه ..با این حساب خدا افرادی رو مثل بیل گیتس که تا حالا به ملیونها آدم از طریق بنیاد بیل و میلندا کمک مالی کردن و جونشون رو نجات دادن رو دوست نداره....به خاطر همین هم هست که کاملا بی نیاز هست...اونوقت افرادی که تو زندگیشون از مرحله دعا پا اونطرفتر نزاشتن رو دوست داره و هر روز یه بلایی براشون نازل میکنه که بیشتر صداش کنن.....خوبه .....
شما مگه همین 2 نمونه رو تو این دنیا به این وسعت دیدین؟؟؟؟؟؟ نمونه های دیگم هست و هر کدومشون هم حساب و کتاب خودشونو دارن مثقال ذره اعمال همه به حساب میاد همین پستای مارو هم خدا به حساب میاره
دعا بحثی جدا از اینه که چه کسی چه داراییهایی داره........
اونوقت رو میارم به روش شما و سعی میکنم یه چیزی رو تو ذهنم بسازم و باهاش آروم بشم....البته شاید اون موقع هم اینکار رو نکردم..ولی فعلا نقد رو نمیزارم نسیه رو بگیرم
نقدت چیه؟ بگو ما هم بدونیم
[ من فقط نظرم رو گفتم...[/size][/quote]
نظر خنثی نبید یجور مخالفت و اعتراض و توهین به اعتقادات دیگران بید
پرانتز باز اما در مورد مرگ.....اگر در جریان باشید یکی از مهمترین دلایل سالخوردگی و مرگ کوتا شدن طول telomere در هر بار تقسیم سلول هست....با تحقیقاتی که تو این زمینه انجام شده ،از همین الان میشه سن تقریبی مرگ انسانها رو تخمین زد و همین باعث امیدورای در دانشمندان شده که عمر رو افزایش بدن...تو تحقیقات آزمایشگاهی عمر رو تا 120 سال هم میشه افزایش داد....و این به دانشمندا نوید عمر جاودانه رو میده.....پرانتز بسته
نکته تستی قضیه اینجاست که خیلی هم امیدوار نباشین که مرگ انتظارتون رو میکشه...یا دیگران رو به کشتن بدین تا بتونیین بعدا مجازاتشون کنین....کلا گفتم که امیدواری کاذب نداشته باشین...
ساعت 10:10 امروز ینی چن ساعت پیش یه گارگر جوون 20 و چن ساله از بالای یه ساختمون افتاد پایین و مغزش روی زمین پخش شد و مرد دلیلشم افتادن کلاهش از سرش بود دست کشیده بود که کلاهشو بگیره.....
نظرتون چیه دراین مورد؟واسه مردن فقط باید تلیمور کوتاه بشه........نه.......وقت مرگ که رسید هر چی باشه کوتاه میشه و مرگ بوجود میاد........گاهی تلیمور گاهی دست گاهی پا........
الان شما احتمالهای بینیاز بودن بیل گیتس رو گفتی حالا بزار من احتمال های مجتاج بودن افرادی که دعا میکنن و دعاشون برآورده نمیشه رو بگم:
1)شاید بیل گیتس راست میگه و خدایی و جود نداره2)این دعا ها کاملا الکی هست و کلا اونطرف خط هیشکی نیست که بهش گوش کنه3)شاید یه عده از رو ناچاری و اینکه نمیخوان به خودشون زحمت بدن و تو زندگی مبارزه کنن و نیازهاشون رو برطرف کنن این دعا ها رو میخونن4)شاید یه عده که فکر کردن میشه به این روش مردم رو راضی نگه داشت که با وضع موجود کنار بیان و حقشون رو نخوان بدست بیارن ،این دعا ها رو ساختن
بیل گیتس ادم خوبیه چون قدرت بیان حقیقت رو داره پس به خدا نزدیکه چون خدا هم یه حقیقته
بیل گیتس و روزنامه فروش رو تو گوگل سرچ کنید میفهمید چیو میگم
کسی که محبت بنده ی خدا رو نادیده نگیره مسلما محبت پروردگارشو هم فراموش نمیکنه
پی سی جان تا همین جا وقت کردم نظراتتو بخونم
یه نصیحت میکنم اما شما نادیده بگیر
تعادلت رو از نظر ما از دست دادی اما شاید واقعیت اونطوری نباشه که ما میبینیم شاید اونجوری که تو خدا رو درک کردی ما درکش نکردیم و یه پله بالاتر از ما باشی
واسه همین اگه بالاتری که حتما همینطور هم هست بدان همین بالا بودنت باعث شده حرفاتو نفهمیم بقول گفتی در حد سواد ما حرف بزن
موفق باشی
بعدا وقت داشتم نظارت دیگتم نقل قول میکنم
اصلا من بیکارم فقط بیام نظرات جنابعالیو بخونم
موفق باشیم