سلام ببخشید بی اجازه وارد شدمslm.vase reshte hayi mesle janin o genetic o imuno motmaenam k mojavez dare,motmaen nistam ama ba ehtemale 90 darsad bayad mojavez dashte bashe:thumbsupsmileyanim:
والا مریم جون ماها که با کنکورقبول شدیم تعداد ورودی ها 100 به بالا بود !!!!!!!پس حالا فهمیدم چرا تو دانشگاهمون هر چی دستشوییه خراب میکنن جاش ک ل ا س میسازن بنده خداها !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اسلام بچه ها دیدید دانشگاه آزاد داره دانشجو برا رشتمونو بدون کنکور میگیره؟
این خیلی افتضاحه7977cujr38iyymsu8:
سلام بچه ها.من به تازگی فارغ التحصیل شدم رشتم سلولی ملکولی هستش به رشتمم علاقه دارم میخوام همین طورکه واسه ارشددرس میخونم درکنارش اگه بشه واسه تجربه وکسب یادگیری تویه ازمایشگاه مشغول به کاربشم به نظرتون بایدچجوری وازکجاشروع کنم میشه راهنماییم کنید؟
با این چیزایی که شما گفتید من دیگه انگیزه ای برایه ادامه تحصیل و گرفتن مدرک لیسانسم ندارم.........:sadsmiley:
نه عزيز منکجا میخوای کار کنی با لیسانس اخه طبی که نمیتونیم بعدش مگه چندتا از سلولی داریم تو این کشور دوستم با لیسانس رفته بود از ژنتیک دکتره گفت برو بیرون تو یه پی سی ار معمولیو نمیدونی چیه بعد میخوای بیای اینجا به نظر من فعلا به فکر ارشدت باش و وقتی ارشد قبول شدی در حین تحصیل برو تکنیک های مولکولی رو یاد بگیر این رشته اصلا کسی باش اشنا نیست واقعا چی بگم
نه عزيز من
ميتونم بگم حرفتون رو قبول ندارم؟:smiliess (4)::
تازه همون بچه هاي علوم ازمايشگاهي هم به ازمايش هاي طبي و.. وارد نيستن اخه خودشون بهم گفتن
مطمئن باش همه كسايي كه فارغ تحصيل ميشن روش كاررو بلد نيستن وبايد دستور كار رو بخونن
تازه اكثر ازمايش هاي تشخيص طبي رو بچه هاي سلولي مولكولي رو تو از فيزيولوژي خوندن ..ما كه اينجوري بوديم
ميدوني من برگه ازمايش هاي اقواممون رو خودم تفسير ميكنم
بچه هاي بيولوژي نبايد خودشون رو دست كم بگيرن[/QU
دروود بر شما خوب شرایط شما اینجوریه ولی من نمونه زنده شو دیدم وقتی میبینم اصلا اجازه ورود به ازمایشگاه نمیدن چی بگم به نظر من با مدارک بالاتر بریم ازمایشگاه خیلی بهتره دوست گرامی لیسانس گرفتن راهی برای ورود به ارشد اگر کسی میخاد درس بخونه ولی نظر من لیسانس دیگه جذابیتی نداره پس واقعا اگر وارد این رشته ها شدیم باید به مقاطع بالاتر فکر کنیم و در ضمن آزمایشگاه های ما طبی نیست ما علوم پایه هستیم