کلوب بچه های ژنتیک و سلولی مولکولی

Sara.Cell

New member
سلام دوستان

امسال کدام یک قصد شرکت در ازمون ارشد وزارت علوم را دارید؟
موافقید یک تاپیک مطالعه گروهی درست کنیم؟

برای میکروب کاربردی چه کتابی می خونید؟
و برای مجموعه زیست چی می خونید؟
کسی ج ز و ه مربوط به مجموعه زیست که برای م و س س ه های مختلف هست را دیده؟

آخرین ویرایش:

SNA

New member
slm.vase reshte hayi mesle janin o genetic o imuno motmaenam k mojavez dare,motmaen nistam ama ba ehtemale 90 darsad bayad mojavez dashte bashe:thumbsupsmileyanim:

ghazalenutr

New member
دکترای حرفه ای تغذیه

slm.vase reshte hayi mesle janin o genetic o imuno motmaenam k mojavez dare,motmaen nistam ama ba ehtemale 90 darsad bayad mojavez dashte bashe:thumbsupsmileyanim:
سلام ببخشید بی اجازه وارد شدم
یه وبلاگ ایجاد شده برای حمایت از تغذیه ایها و تبدیل شدنش به دکترای حرفه ای لطفا بهش سر بزنین و نظر بدین؟ مرسی
اسم وبلاگ(مجمع حامیان دکترای حرفه ای تغذیه بالینی)
آدرس:مجمع حامیان دکترای حرفه ای تغذیه بالینی

پیشاپیش ممنون از نظراتتون

mina_m

New member
سلام دوستان.توروخدا یکی به من بگه برای ارشد سلولی چه منابعی رو مطالعه کنم.کممممک...

parhey

New member
سلام دوستای گلم
من تازه عضوشدم
کسایی که رشتشون برای کارشناسی زیست سلولی مولکولی هستش درطول دوره تحصیلشون کتاب هزاره سوم و ایمری رو میخونن؟

love virology

New member
بچه ها من میخوام پایه سلولی خودمو یکم قوی کنم ارشد درس سلولی نمیاد یرام یه کتاب ساده و روان که یکم پایه قوی بشم سپاس

taksetareh

New member
ما این ترم زنتیک داریم استادمون خودش کتاب داره اما گفت امری رو بخرید پا به پای درس بخونید خوبه

e.a

New member
سلام بچه ها.من به تازگی فارغ التحصیل شدم رشتم سلولی ملکولی هستش به رشتمم علاقه دارم میخوام همین طورکه واسه ارشددرس میخونم درکنارش اگه بشه واسه تجربه وکسب یادگیری تویه ازمایشگاه مشغول به کاربشم به نظرتون بایدچجوری وازکجاشروع کنم میشه راهنماییم کنید؟

e.a

New member
سلام بچه ها.من به تازگی فارغ التحصیل شدم رشتم سلولی ملکولی هستش به رشتمم علاقه دارم میخوام همین طورکه واسه ارشددرس میخونم درکنارش اگه بشه واسه تجربه وکسب یادگیری تویه ازمایشگاه مشغول به کاربشم به نظرتون بایدچجوری وازکجاشروع کنم میشه راهنماییم کنید؟

Maryam.A

Well-known member
سلام بچه ها دیدید دانشگاه آزاد داره دانشجو برا رشتمونو بدون کنکور میگیره؟
این خیلی افتضاحه:p7977cujr38iyymsu8:

mandy

New member
سلام بچه ها دیدید دانشگاه آزاد داره دانشجو برا رشتمونو بدون کنکور میگیره؟
این خیلی افتضاحه:p7977cujr38iyymsu8:
والا مریم جون ماها که با کنکورقبول شدیم تعداد ورودی ها 100 به بالا بود !!!!!!!پس حالا فهمیدم چرا تو دانشگاهمون هر چی دستشوییه خراب میکنن جاش ک ل ا س میسازن بنده خداها !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ا

love virology

New member
دروود راستی امسال چقدر ظرفیت های سلولی بردن بالا با این همه خروجی چه میکنن اصلا با لیسانس سلولی مگه کاری هم میشه کرررررد واقعا یکم فکر نمیکننااااااااااااا

love virology

New member

کجا میخوای کار کنی با لیسانس اخه طبی که نمیتونیم بعدش مگه چندتا از سلولی داریم تو این کشور دوستم با لیسانس رفته بود از ژنتیک دکتره گفت برو بیرون تو یه پی سی ار معمولیو نمیدونی چیه بعد میخوای بیای اینجا به نظر من فعلا به فکر ارشدت باش و وقتی ارشد قبول شدی در حین تحصیل برو تکنیک های مولکولی رو یاد بگیر این رشته اصلا کسی باش اشنا نیست واقعا چی بگم

delnavaz

New member
همه جای دنیا برا رشته های علوم پایه الخصوص بیولوژی ارش قائلند اما ایران خیر... فقط میتونی ارشدتو بگیری وارد دانشگاههای علمی کاربردی بشی اگرم خوب بودی وارد هیئت علمی

همه ی گرایش های زیست شناسی همینه چه ژنتیک چه سلولی چه و چه ......:13:

farzanee20

New member
با این چیزایی که شما گفتید من دیگه انگیزه ای برایه ادامه تحصیل و گرفتن مدرک لیسانسم ندارم.........:sadsmiley:

Maryam.A

Well-known member
با این چیزایی که شما گفتید من دیگه انگیزه ای برایه ادامه تحصیل و گرفتن مدرک لیسانسم ندارم.........:sadsmiley:

دیگه نه در این حد
اتفاقأ انگیزه ایجاد میشه لیسانس که اعتبارش کمه بذاری کنار بری سراغ ارشد و دکترا

omid9030

New member
کجا میخوای کار کنی با لیسانس اخه طبی که نمیتونیم بعدش مگه چندتا از سلولی داریم تو این کشور دوستم با لیسانس رفته بود از ژنتیک دکتره گفت برو بیرون تو یه پی سی ار معمولیو نمیدونی چیه بعد میخوای بیای اینجا به نظر من فعلا به فکر ارشدت باش و وقتی ارشد قبول شدی در حین تحصیل برو تکنیک های مولکولی رو یاد بگیر این رشته اصلا کسی باش اشنا نیست واقعا چی بگم
نه عزيز من
ميتونم بگم حرفتون رو قبول ندارم؟:smiliess (4)::
تازه همون بچه هاي علوم ازمايشگاهي هم به ازمايش هاي طبي و.. وارد نيستن اخه خودشون بهم گفتن
مطمئن باش همه كسايي كه فارغ تحصيل ميشن روش كاررو بلد نيستن وبايد دستور كار رو بخونن
تازه اكثر ازمايش هاي تشخيص طبي رو بچه هاي سلولي مولكولي رو تو از فيزيولو‍‍ژي خوندن ..ما كه اينجوري بوديم
ميدوني من برگه ازمايش هاي اقواممون رو خودم تفسير ميكنم
بچه هاي بيولوژي نبايد خودشون رو دست كم بگيرن

love virology

New member
نه عزيز من
ميتونم بگم حرفتون رو قبول ندارم؟:smiliess (4)::
تازه همون بچه هاي علوم ازمايشگاهي هم به ازمايش هاي طبي و.. وارد نيستن اخه خودشون بهم گفتن
مطمئن باش همه كسايي كه فارغ تحصيل ميشن روش كاررو بلد نيستن وبايد دستور كار رو بخونن
تازه اكثر ازمايش هاي تشخيص طبي رو بچه هاي سلولي مولكولي رو تو از فيزيولو‍‍ژي خوندن ..ما كه اينجوري بوديم
ميدوني من برگه ازمايش هاي اقواممون رو خودم تفسير ميكنم
بچه هاي بيولوژي نبايد خودشون رو دست كم بگيرن[/QU

دروود بر شما خوب شرایط شما اینجوریه ولی من نمونه زنده شو دیدم وقتی میبینم اصلا اجازه ورود به ازمایشگاه نمیدن چی بگم به نظر من با مدارک بالاتر بریم ازمایشگاه خیلی بهتره دوست گرامی لیسانس گرفتن راهی برای ورود به ارشد اگر کسی میخاد درس بخونه ولی نظر من لیسانس دیگه جذابیتی نداره پس واقعا اگر وارد این رشته ها شدیم باید به مقاطع بالاتر فکر کنیم و در ضمن آزمایشگاه های ما طبی نیست ما علوم پایه هستیم

بالا