بله ترجمه می کنم تا 20 مهر بعد باید به چه آدرسی بفرستم؟آیا شما ترجمه صفحات را از ابتدای 191تاانتهای 197 انجام میدهید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟منتظر جوابتان هستم
سلام از صفحه215 از متن 15 تا صفحه 221 تا سر متن20.آیا انجام میدهید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سلام منم شرکت میکنم لطفاصفحاتم رومشخص کنین متشکر
سلام از صفحه221 از متن 20 تا صفحه 226 تا سر متن25.آیا انجام میدهید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با سلام و احترام من مي خواستم در اين طرح شركت كنم
ممنون ميشم به من هم ترجمه بدهيد
سلام ایران خانم من تازه به این سایت اومدم من کتاب لزگی روندارم درضمن میخوام درفوق هم شرکت کنم وهمچنین این کتاب رو هم به همراه شما ترجمه کنم لطفامراراهنمایی کنید
سلام . سارا خانم متن اصلی همراه با ترجمه صفحات172-166 به ایمیل شما فرستاده شد ،امیدوارم اصرارمن به ترجمه لغت به لغت سهولت درک متن را از آن نگرفته باشد.
ممنون می شوم در صورت امکان فایل ترجمه لغات را نیز داشته باشم. متشکرم:bunnyearsmiley:
سلام من هر چی گشتم سوالات زبان رو ندیدم لطفا مرا راهنمایی کنید
سلام . سارا خانم متن اصلی همراه با ترجمه صفحات172-166 به ایمیل شما فرستاده شد ،امیدوارم اصرارمن به ترجمه لغت به لغت سهولت درک متن را از آن نگرفته باشد.
ممنون می شوم در صورت امکان فایل ترجمه لغات را نیز داشته باشم. متشکرم:bunnyearsmiley: