کتاب لزگی را با هم تمومش کنیم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

عالیه

New member
سلام ایران خانم من تازه به این سایت اومدم من کتاب لزگی روندارم درضمن میخوام درفوق هم شرکت کنم وهمچنین این کتاب رو هم به همراه شما ترجمه کنم لطفامراراهنمایی کنید

عالیه

New member
من چابهار زندگی می کنم ورشته میکروبیولوژی رو خیلی دوست داشتم ولی چون تو شهرمون این رشته رو نداریم وشوهرم هم اجازه نمی ده برم شهر دیگه مجبور شدم زیست دریاروانتخاب کنم ولی هنوز نمیدونم چطور رشته ای هست وایا به درد من می خوره یانه

iran khanom

Member
سلام ایران خانم من تازه به این سایت اومدم من کتاب لزگی روندارم درضمن میخوام درفوق هم شرکت کنم وهمچنین این کتاب رو هم به همراه شما ترجمه کنم لطفامراراهنمایی کنید

لطفا یکی از آزمونها را از سایت دانلود کنید و ترجمه کنید.لطفا فقط سال و نوبت آزمون را بگویید که قبلا برداشته نشده باشد.مرسی

بارلی

New member
سلام . سارا خانم متن اصلی همراه با ترجمه صفحات172-166 به ایمیل شما فرستاده شد ،امیدوارم اصرارمن به ترجمه لغت به لغت سهولت درک متن را از آن نگرفته باشد.
ممنون می شوم در صورت امکان فایل ترجمه لغات را نیز داشته باشم. متشکرم:bunnyearsmiley:

iran khanom

Member
سلام . سارا خانم متن اصلی همراه با ترجمه صفحات172-166 به ایمیل شما فرستاده شد ،امیدوارم اصرارمن به ترجمه لغت به لغت سهولت درک متن را از آن نگرفته باشد.
ممنون می شوم در صورت امکان فایل ترجمه لغات را نیز داشته باشم. متشکرم:bunnyearsmiley:

ممنونم از زحمتاتون فایل ها همگی 21 مهر برای شما ارسال خواهد شد تا جایی که بچه ها ترجمه کرده اند.مرسی

majede

New member
سلام سارا جون یاایران خانم من ترجمه ی متن رو سند کردم بهتون اگه بازم کاری بود در خدمتیم...

iran khanom

Member

ممنوم از زحماتتون

ساحل

New member
منم کتاب لزگی رو ندارم امروز رفتم از کتابخونه امانت گرفتم و از فردا ترجمه رو شروع می کنم، ببخشید اگه تحویل ترجمه یه کم دیر میشه

tabestan

New member
سلام من تازه به جمعتون امدم و برای ارشد 92 شروع کردم .شما تا کجا لرزگی رو ترجمه کردین؟ چه جوری میتونم از ترجمه هاتون استفاده کنم؟منم هستم:ad54ad:

majede

New member
سلام ایران خانم قبلا گفتم ترجمه صبح89-88پنجشنبه روبراتون سندکردم ولی آدرس میلم فرق میکنه ...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا