چی از همه بیشتر اذیتت میکنه؟

حسان

Well-known member
سلام
بچه ها تو این تاپیک هر موضوعی که اذیتتون میکنه رو بیاین بگین..

آخرین ویرایش:

لبخند

New member
واسه منتظرنموندن زیر آفتاب باید آژانس خبر کنید البته اگه ته جیبتون به اندازه کافی پول داشته باشین وگرنه باید همونطور زیر آفتاب چشم براه بمونید
برای چیدمان ظروف کابینت هم اگه کابینت ها زیاد باشه و ظرفهایی که از یک نوع هستند رو روی هم تو کابینت بذارید دیگه نیاز نیست کل ظرفای کابینت رو واسه برداشتن یه ظرف بیرون بریزید

21Tir

New member
من خود خواهی بعضی اطرافیانم اذیتم میکنه...:13:

حسان

Well-known member
واسه منتظرنموندن زیر آفتاب باید آژانس خبر کنید البته اگه ته جیبتون به اندازه کافی پول داشته باشین وگرنه باید همونطور زیر آفتاب چشم براه بمونید
برای چیدمان ظروف کابینت هم اگه کابینت ها زیاد باشه و ظرفهایی که از یک نوع هستند رو روی هم تو کابینت بذارید دیگه نیاز نیست کل ظرفای کابینت رو واسه برداشتن یه ظرف بیرون بریزید

ممنون اما دقیقا من هم بی پول هستم:sadsmiley: هم کابینتامون کمه:sad:....

ممنون از حضورت لبخند خانم اما نگفتی چی شما رو اذیت میکنه؟

mw.ashel

New member
چیزی که تو زندگی بیشتر از همه اذیتم کرده و ناراحتم این بوده که همیشه سعی کردم مهربون باشم و به افراد تا جایی که میتونم کمک کنم و اعتماد داشته باشم ولی هر بار با نامردی هایی که در حقم کردند یه زخمی تو دلم از خودشون به جا گذاشتند که دردش خیلی بیشتر از اونی هست که کسی بتونه درکش کنه ولی باز به مهربونی و کمک ادامه دادم ولی بازم ......:sad:

نمیدونم چرا همش اینجوری و این اتفاقات برای من میافته؟؟؟؟
:sad:

محسن ن ک

New member
نور افتاب اذیتم میکنه..اگر ریا نباشه یه عینک ریبون خریدم اما زیاد که میزارم دماغم درد میگیره

حسان

Well-known member
چیزی که تو زندگی بیشتر از همه اذیتم کرده و ناراحتم این بوده که همیشه سعی کردم مهربون باشم و به افراد تا جایی که میتونم کمک کنم و اعتماد داشته باشم ولی هر بار با نامردی هایی که در حقم کردند یه زخمی تو دلم از خودشون به جا گذاشتند که دردش خیلی بیشتر از اونی هست که کسی بتونه درکش کنه ولی باز به مهربونی و کمک ادامه دادم ولی بازم ......:sad:

زهرا خانم گرامی... در عوضش الان دیگه کلی تجربه داری.... به قول معروف برا شکست نخوردن باید تجربه داشت و تجربه با شکست خوردن به دست میاد....

اما من منظورم از تاپیک یه چی دیگه است پست اول رو یه بار دیگه بخون لطفا....
بذار یه مثال دیگه برات بزنم ... یه چی که منو اذیت میکنه نداشتن لیبل در شیرازه بعضی کتبه وقتی تو کتابخونه میچینی برای اینکه بفهمم چیه عنوان کتاب باید حتما از کتابخونه درش بیارم .. خب اذیتم میکنه این موضوع.. چرا ناشران رسیدگی نمیکنن:j58r36j3gcr4suxymup

آخرین ویرایش:

محسن ن ک

New member

چقد تفاهم داریم :(

حسان

Well-known member
نور افتاب اذیتم میکنه..اگر ریا نباشه یه عینک ریبون خریدم اما زیاد که میزارم دماغم درد میگیره

خب اول از همه باید بگم ریبون نمیدونم چیه؟؟ حتمالا مارک باید باشه:21:
یعنی الان مشکل شما وزن سنگین عینک افتابیتونه.............. اره؟؟؟

mw.ashel

New member
زهرا خانم گرامی... در عوضش الان دیگه کلی تجربه داری.... به قول معروف برا شکست نخوردن باید تجربه داشت و تجربه با شکست خوردن به دست میاد....

بذار یه مثال دیگه برات بزنم ... یه چی که منو اذیت میکنه نداشتن لیبل در شیرازه بعضی کتبه وقتی تو کتابخونه میچینی برای اینکه بفهمم چیه عنوان کتاب باید حتما از کتابخونه درش بیارم .. خب اذیتم میکنه این موضوع.. چرا ناشران رسیدگی نمیکنن:j58r36j3gcr4suxymup
حسان جان چیزی که شما منظورته تا دلت بخواد زیاده و کیه که رسیدگی کنه ولی بیشتر از همه چیزی که منو اذیت میکرد و غیر قابل حل بود رو مطرح کردم

محسن ن ک

New member

همه با هم الهی ناشران رسیدگی کنن /0\ امین

محسن ن ک

New member
خب اول از همه باید بگم ریبون نمیدونم چیه؟؟ حتمالا مارک باید باشه:21:
یعنی الان مشکل شما وزن سنگین عینک افتابیتونه.............. اره؟؟؟

اونقدام سنگین نیستا..اما دماغم درد میگیره...1 کی دیگم هست..وقتی تیشرتامو در میارم ا پایین میکشم بالا ..دقت کردم دیدم همشون شبیه مانتو شدن..پاینشون کشاد شدن

mohana

Well-known member
سلام
اوووووه خیلی چیزا
رطوبت زیاد و دمای بالا
سروصدای همسایه ها ( من نمیفهمم این پسر چند بار در سال تولد میگیره)

از رفتار آدما که نباید بگیم درسته؟:rolleyessmileyanim:

BBT

New member
باتری گوشیم درست شارژ نمیشه اصلا رو اعصابه
این طور مشکلات منظورتونه ؟

حسان

Well-known member
سلام
اوووووه خیلی چیزا
رطوبت زیاد و دمای بالا
سروصدای همسایه ها ( من نمیفهمم این پسر چند بار در سال تولد میگیره)

از رفتار آدما که نباید بگیم درسته؟:rolleyessmileyanim:

اره مهنا جون... نباید از رفتار ادم ها بگیم.. .. میدونی میخوام مخترع بشم :whistle:اما نمیدونستم چی برم اختراع کنم...گفتم ببینم چیا اذیت میکنه بچه های انجمن رو اول به امور انجمن رسیدیگی کنم...بس که من به انجمن وانحمنیون ارادت دارم:rolleyessmileyanim:

ZOT

New member
من با دیدن این تبلیغ درمورد های کنکور اذیت میشم آخه واسه رشته ی ما این ملاس ها و این قرتی بازیا نداریم خو!

آخرین ویرایش:
بالا