چی از همه بیشتر اذیتت میکنه؟

mohana

Well-known member
آها از اون نظر
الان تو این زمینه هرکی وارده به من کمک کنه...
برا فایرفاکس هر تبی که باز میکنم بزرگتر از حد معموله....
برا همین هردفه رفرش میشه یا صفحه جدید باز میشه مجبورم ctrl و - و با هم بزنم...راحت نیستم..
بی زحمت راه حلشو بگین

محسن ن ک

New member
آها از اون نظر
الان تو این زمینه هرکی وارده به من کمک کنه...
برا فایرفاکس هر تبی که باز میکنم بزرگتر از حد معموله....
برا همین هردفه رفرش میشه یا صفحه جدید باز میشه مجبورم ctrl و - و با هم بزنم...راحت نیستم..
بی زحمت راه حلشو بگین

پاکش کن دوباره نصب ش کن :)

محسن ن ک

New member
تازه نشنیدی شاعر میگه عینک ریبون اصلوم هر چی داروم ماله تو؟ حالا دلت خونک میشه بگی عینکم اصل نیست خسیس :|

21Tir

New member
ناناز گرامی... یه بار دیگه تیتر تاپیک رو بخون عزیزم...
مشکلاتی رو بگو که با کمک هم بتونیم راه حل براش بگیم...:smilies-azardl (113

اینم یه مشکل دیگه... چجوری باید با این آدما برخورد کرد که متلاشی بشن؟؟؟؟:sdasdasd:

sa@@ra

New member
ray ban ساخت ایتالیا..400 قیمتشه...دماغم درد میگیره زیاد میزارم...یا دماغم ایراد داره یا عینک
محسن میدونمممم خووو باید از همونجا که خریدی بگی واست یه پد مخصوص بزارن زیر اون قسمتی که رو بینی فرار میگیره
اوون RAYBON هم قضیه داره ابادانیا میگن:25r30wi:
والا تو ایران همه چی فیکه:whistle:

merinos

New member
اینکه نتونستم اونی که میخاستم بشم...!!واین خیلی خیلی عذابم میده و روی اعتماد به نفسم خیلی اثر منفی میذاره:smiliess (7):

Marc0p0lo

New member
این که مرتب از دیگران ایراد میگیرم ولی خودم سر تا پا ایرادم خسته شدم
از اینکه میتونم کارم و درست انجام بدم و نمیدم خسته شدم
از اینکه کاغذ و یا آشغال و پسماند مواد غذایی رو روی زمین میندازم در حالی که سطل آشغال چند قدم اون طرف تره خسته شدم
از اینکه اگر برای گردش میرم توی طبیعت ولی بعدش خراب می کنم و یا آسیب میزنم به طبیعت خسته شدم
از اینکه میدونم دروغ بده و بازم دروغ میگم خسته شدم
از اینکه هنوز یاد نگرفتم به عقاید دیگران هر چی که هست احترام بزارم خسته شدم
.......

bioshimi93

New member
چیزی که تو زندگی بیشتر از همه اذیتم کرده و ناراحتم این بوده که همیشه سعی کردم مهربون باشم و به افراد تا جایی که میتونم کمک کنم و اعتماد داشته باشم ولی هر بار با نامردی هایی که در حقم کردند یه زخمی تو دلم از خودشون به جا گذاشتند که دردش خیلی بیشتر از اونی هست که کسی بتونه درکش کنه ولی باز به مهربونی و کمک ادامه دادم ولی بازم ......:sad:

نمیدونم چرا همش اینجوری و این اتفاقات برای من میافته؟؟؟؟
:sad:

گاهی اوقات مهربونی رو باید کم کرد هر کسی ارزش مهربونی نداره و اینم بدون آشل عزیزم با هر کس مهربون باشی اونم با تو مهربونه حتی اگه بداخلاق ترین باشه.اما نامردی ها همیشه باعث ناراحتی میشه.....

bioshimi93

New member
ازاین که هیچ وقت به توانایی های خودم اعتماد ندارم
از این که به حرف همه گوش می کنم و همیشه با همه موافقم
از این که هیچ وقت نمی تونم یه تصمیم بگیرم ومحکم سرش وایستم:sad:

آخرین ویرایش:

شادی 25

New member
این که نمی تونم در شیشه سس و خیار شورو ومربا رو باز کنم. خیلی اذیتم می کنه.

بالا