شادی 25
New member
اینکه نمی تونم اصلن نیام انجمن هر روز باید بیام![]()
وای راست می گی منم معتاد شدم:14:
اینکه نمی تونم اصلن نیام انجمن هر روز باید بیام![]()
این که نمی تونم در شیشه سس و خیار شورو ومربا رو باز کنم. خیلی اذیتم می کنه.
انصافا من اگه درجه بندي بخوام بكنم در درجه اول:جيغ هست كه حالمو ميگيره و عدشم گريه زياد بچه هست
جیغ آره ....یکم اما گریه با صدا هم به نظرم آره
از این که مردم به مال آدم توجه دارند خیلی بدم مییاد و عذابم میده ...اگه خودتو طوری جا بزنی که از نظر مالی پایین باشی یعنی در حد ی زندگی معمولی و عابرو مند اون طور که هستی بهت بها نمی دند ..اما وقتی بفهمند 4 تا آپلرتمان داری و خونتون فلان جا باشه و حقوق ماهانتون 3 به بالا باشه همچین تا کمر جلوت خم میشن که باور میکنی که به خاطره خودت این دوستای خوبو داری نه پولت...چرا واقعا مردم ما این طورین ؟؟؟؟؟؟ شعور ..معرفت.... تحصیلات... فرهنگ خانوادگی.... درست زندگی کردن ....با ابرو زندگی کردن .... تربییت خانوادگی ..اینا چه ربطی به پول داره؟؟؟؟؟؟؟اگه هم پول داشته باشی نمی تونی بفهمی کی دوستت هست کی به خاطر پول دوستت شده....
اره انگار دارن خونه میخرن شب خواستکاریم که عین بنگاه هست دارن خریدو فروش میکننیا این قضیه که پسر که می خواد زن بگیره چرا حتما باید خونه طرفو ببینه؟؟؟؟؟؟؟دختر رو اول ببینه اگه خوشش نیومد که هیچی اگه خوشش اومد بعد بره خونه و زندگیشونو ببینه .....
نمی دونم بعضی پسر های ما خونه می خوان بگیرند یا دختر........اینم خیلی عذاب دهنده هستش....