واسه منتظرنموندن زیر آفتاب باید آژانس خبر کنید البته اگه ته جیبتون به اندازه کافی پول داشته باشین وگرنه باید همونطور زیر آفتاب چشم براه بمونید
برای چیدمان ظروف کابینت هم اگه کابینت ها زیاد باشه و ظرفهایی که از یک نوع هستند رو روی هم تو کابینت بذارید دیگه نیاز نیست کل ظرفای کابینت رو واسه برداشتن یه ظرف بیرون بریزید
من خود خواهی بعضی اطرافیانم اذیتم میکنه...:13:
چیزی که تو زندگی بیشتر از همه اذیتم کرده و ناراحتم این بوده که همیشه سعی کردم مهربون باشم و به افراد تا جایی که میتونم کمک کنم و اعتماد داشته باشم ولی هر بار با نامردی هایی که در حقم کردند یه زخمی تو دلم از خودشون به جا گذاشتند که دردش خیلی بیشتر از اونی هست که کسی بتونه درکش کنه ولی باز به مهربونی و کمک ادامه دادم ولی بازم ......:sad:
نمیدونم چرا همش اینجوری و این اتفاقات برای من میافته؟؟؟؟:sad:
چیزی که تو زندگی بیشتر از همه اذیتم کرده و ناراحتم این بوده که همیشه سعی کردم مهربون باشم و به افراد تا جایی که میتونم کمک کنم و اعتماد داشته باشم ولی هر بار با نامردی هایی که در حقم کردند یه زخمی تو دلم از خودشون به جا گذاشتند که دردش خیلی بیشتر از اونی هست که کسی بتونه درکش کنه ولی باز به مهربونی و کمک ادامه دادم ولی بازم ......:sad:
نمیدونم چرا همش اینجوری و این اتفاقات برای من میافته؟؟؟؟:sad:
نور افتاب اذیتم میکنه..اگر ریا نباشه یه عینک ریبون خریدم اما زیاد که میزارم دماغم درد میگیره
حسان جان چیزی که شما منظورته تا دلت بخواد زیاده و کیه که رسیدگی کنه ولی بیشتر از همه چیزی که منو اذیت میکرد و غیر قابل حل بود رو مطرح کردمزهرا خانم گرامی... در عوضش الان دیگه کلی تجربه داری.... به قول معروف برا شکست نخوردن باید تجربه داشت و تجربه با شکست خوردن به دست میاد....
اما من منظورم از تاپیک یه چی دیگه است پست اول رو یه بار دیگه بخون لطفا....
بذار یه مثال دیگه برات بزنم ... یه چی که منو اذیت میکنه نداشتن لیبل در شیرازه بعضی کتبه وقتی تو کتابخونه میچینی برای اینکه بفهمم چیه عنوان کتاب باید حتما از کتابخونه درش بیارم .. خب اذیتم میکنه این موضوع.. چرا ناشران رسیدگی نمیکنن:j58r36j3gcr4suxymup
همه با هم الهی ناشران رسیدگی کنن /0\ امینزهرا خانم گرامی... در عوضش الان دیگه کلی تجربه داری.... به قول معروف برا شکست نخوردن باید تجربه داشت و تجربه با شکست خوردن به دست میاد....
اما من منظورم از تاپیک یه چی دیگه است پست اول رو یه بار دیگه بخون لطفا....
بذار یه مثال دیگه برات بزنم ... یه چی که منو اذیت میکنه نداشتن لیبل در شیرازه بعضی کتبه وقتی تو کتابخونه میچینی برای اینکه بفهمم چیه عنوان کتاب باید حتما از کتابخونه درش بیارم .. خب اذیتم میکنه این موضوع.. چرا ناشران رسیدگی نمیکنن:j58r36j3gcr4suxymup
خب اول از همه باید بگم ریبون نمیدونم چیه؟؟ حتمالا مارک باید باشه:21:
یعنی الان مشکل شما وزن سنگین عینک افتابیتونه.............. اره؟؟؟
همه با هم الهی ناشران رسیدگی کنن /0\ امین
اونقدام سنگین نیستا..اما دماغم درد میگیره...1 کی دیگم هست..وقتی تیشرتامو در میارم ا پایین میکشم بالا ..دقت کردم دیدم همشون شبیه مانتو شدن..پاینشون کشاد شدن
سلام
اوووووه خیلی چیزا
رطوبت زیاد و دمای بالا
سروصدای همسایه ها ( من نمیفهمم این پسر چند بار در سال تولد میگیره)
از رفتار آدما که نباید بگیم درسته؟:rolleyessmileyanim:
باتری گوشیم درست شارژ نمیشه اصلا رو اعصابه
این طور مشکلات منظورتونه ؟