چه حسی داری اگه ارشد قبول بشی ؟

ملكه

New member
قبل از كنكور فكر ميكردم تنها رويايي قشنگ زندگيم كارشناسي ارشده اما بعد كه كنكورو خوب دادم احساس بي تفاوتي بهم دس داده:smiliess (11):

bacillus.bs

New member
توی اخبار گفت از 55000 نفر 6000 نفر قبول شدند/اگر تناسب ببندیم یعنی از هر 9 نفر 1 نفر قبول میشه

لی لا 62

New member
بستگی به شرایط محیطی داره! اگه مساعد باشه خوشحال میشم...و اگر نباشه...دلم میسوزه....

faridehmk

New member
فریده جان خسته نباشی واقعا.اگه تهران قبول شی.اگه وضع مالیت خوب شه.خب یهو بگو شیرینی نمیدم دیگه.البته نهایتا ما به خاطر شیرینی هم که شده دعا میکنیم:whistle:

آخه چه جوري به اين جمعيت شيريني بدم! زندگيمو بايد بفروشم.... :black_eyed:انصاف داشته باشين بابا:wacsmiley:
ولي من اگه تهران قبول شم هرچي دوستان بگن تسليمم:auizz3ffy9vla57584x
ممنون از دعاي خيرتون،، ان شاء ا... شما هم به نتيجه مطلوبتون برسيد آقا رضا.

reza.n

New member
کم کم دارم فکر میکنم اگه خدای نکرده قبول شم!!خیلی ناراحت شم.آخه الافی هم واسه خودش عالمی داره:thanks:

fateme67

New member
اولین باری که تو این تاپیک پیام دادم نوشتم کمتر از 1 ماه مونده تا نتایج اعلام بشه!!ولی الان 5روز مونده تا نتایج اعلام ش..چقد زود گذشتا ولی...هرچند که خیلی با استرس و کابوسای شبانه گذشت!!!خدایا یعنی چی میشه؟؟؟!!!:65d6a5d6s:

زهرا-آ

New member
الهی چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
البته خداجون ما هم خشنود باشیم که دنیا به آخر نمیرسه؟قربون کرمت که بی حد وحصره خب به ماهم بده ارشدو دیگه...ببین چقدر نگرانیم

Samaneh1366

New member
ایشالا که قبول میشی فاطمه جان......تنها کاری که الان میشه کرد صبر و توکل هستش......الهی و ربی من لی غیرک .............. انشاا... خدا به همه شما عزیزان چیزی که دوست دارین رو بده و روز اعلام نتایج همه شما دوستان دلتون شاد بشه و لبخند رو لباتون بشینه آآمممممممییییییییین

fateme67

New member
ایشالا که قبول میشی فاطمه جان......تنها کاری که الان میشه کرد صبر و توکل هستش......الهی و ربی من لی غیرک .............. انشاا... خدا به همه شما عزیزان چیزی که دوست دارین رو بده و روز اعلام نتایج همه شما دوستان دلتون شاد بشه و لبخند رو لباتون بشینه آآمممممممییییییییین
ایشالا سمانه جون..من که برا همه تون دعا میکنم..از خدا میخوام موقع اعلام نتایج همه بچه هایی که زحمت کشیدن لباشون خندووووووون باشه:thanks:

hairin

New member
اگه قبول بشم

سلام،من از چندین ماه قبل واسه خودم کللللللی چیزای تشویقی خریدم و همه رو دس نخورده انبار کردم واسه ۶ شهریور،باورتون نمیشه اگه بگم حتی کلی دفتر و ورق کلاسور برداشتم که به امید خدا ترم جدید ازشون استفاده کنم پس اگه قبول بشم اول میرم سراغ تشویقی هام،خانواده قول دادن واسم چیزای رنگارنگ بخرن، ای خدا اون وقت چقدر بهم خوش میگذره!!!! به امید قبولی

TUMS

Well-known member
بچه ها من اگه تهران قبول شم به همتون شيريني ميدم!:thanks:
فقط دعا كنين تا اون موقع وضع ماليم خوب شه.....:1dco2x0p1lilzhfpg1t

اینایی که میگن شیرینی میدیم یادشون نره که اینجا یه حرفایی زدن
faridehmkمن اگر تهران قبولیدم از شما شیرینی میگیرم
دیگه هیچ بهانه ای هم قبول نمیکنم
شما تهران قبولی!!!!!!!!!!!!!!!

faridehmk

New member

اینایی که میگن شیرینی میدیم یادشون نره که اینجا یه حرفایی زدن
faridehmkمن اگر تهران قبولیدم از شما شیرینی میگیرم
دیگه هیچ بهانه ای هم قبول نمیکنم
شما تهران قبولی!!!!!!!!!!!!!!!

منظورت رو نفهميدم imunoo ،يعني شما اگه تهران قبول شي شيريني ميخواي؟!:21:

بهرحال من قولم قوله فقط دوستان به پيشنهاد بدن كه من چه جوري شيريني بدم....!!!!:(50):

پرستاری86

New member
منظورت رو نفهميدم imunoo ،يعني شما اگه تهران قبول شي شيريني ميخواي؟!:21:

بهرحال من قولم قوله فقط دوستان به پيشنهاد بدن كه من چه جوري شيريني بدم....!!!!:(50):
نگران نباش فرید جان شماره کارت واست میفرستم بریز به حساب:smilies-azardl (113

shahram25

New member
من احساس ميكنم كه با يك حوري در بهشت دارم مسابقه اسب سواري ميدم

shahram25

New member
اميد جان شطرنج زدنم با حوريا مال منه تو ميتوني نگهبان استخر حوريا باشي

biosta

Well-known member
سلام،من از چندین ماه قبل واسه خودم کللللللی چیزای تشویقی خریدم و همه رو دس نخورده انبار کردم واسه ۶ شهریور،باورتون نمیشه اگه بگم حتی کلی دفتر و ورق کلاسور برداشتم که به امید خدا ترم جدید ازشون استفاده کنم پس اگه قبول بشم اول میرم سراغ تشویقی هام،خانواده قول دادن واسم چیزای رنگارنگ بخرن، ای خدا اون وقت چقدر بهم خوش میگذره!!!! به امید قبولی

با امید به خداوند یکتا دانشگاه مورد نظرتان قبول شوید
اگر هم کلاسی بشویم که احتمالش کم نیست از اون دفتر و ورق کلاسور من هم میخواهم!
چند روز دیگر که نتایج آمد بچه های انجمن آمار بخصوص هم نمره ی خودتان را فراموش نکنید باشه.

بالا