فریده جان خسته نباشی واقعا.اگه تهران قبول شی.اگه وضع مالیت خوب شه.خب یهو بگو شیرینی نمیدم دیگه.البته نهایتا ما به خاطر شیرینی هم که شده دعا میکنیم
چرا اینقد با مزه ای گلم؟کم کم دارم فکر میکنم اگه خدای نکرده قبول شم!!خیلی ناراحت شم.آخه الافی هم واسه خودش عالمی داره:thanks:
الان از افعال معکوس استفاده کردی دیگه؟:1dco2x0p1lilzhfpg1tچرا اینقد با مزه ای گلم؟
ایشالا سمانه جون..من که برا همه تون دعا میکنم..از خدا میخوام موقع اعلام نتایج همه بچه هایی که زحمت کشیدن لباشون خندووووووون باشه:thanks:ایشالا که قبول میشی فاطمه جان......تنها کاری که الان میشه کرد صبر و توکل هستش......الهی و ربی من لی غیرک .............. انشاا... خدا به همه شما عزیزان چیزی که دوست دارین رو بده و روز اعلام نتایج همه شما دوستان دلتون شاد بشه و لبخند رو لباتون بشینه آآمممممممییییییییین
بچه ها من اگه تهران قبول شم به همتون شيريني ميدم!:thanks:
فقط دعا كنين تا اون موقع وضع ماليم خوب شه.....:1dco2x0p1lilzhfpg1t
اینایی که میگن شیرینی میدیم یادشون نره که اینجا یه حرفایی زدن
faridehmkمن اگر تهران قبولیدم از شما شیرینی میگیرم
دیگه هیچ بهانه ای هم قبول نمیکنم
شما تهران قبولی!!!!!!!!!!!!!!!
نگران نباش فرید جان شماره کارت واست میفرستم بریز به حساب:smilies-azardl (113منظورت رو نفهميدم imunoo ،يعني شما اگه تهران قبول شي شيريني ميخواي؟!:21:
بهرحال من قولم قوله فقط دوستان به پيشنهاد بدن كه من چه جوري شيريني بدم....!!!!50):
نگران نباش فرید جان شماره کارت واست میفرستم بریز به حساب:smilies-azardl (113
سلام،من از چندین ماه قبل واسه خودم کللللللی چیزای تشویقی خریدم و همه رو دس نخورده انبار کردم واسه ۶ شهریور،باورتون نمیشه اگه بگم حتی کلی دفتر و ورق کلاسور برداشتم که به امید خدا ترم جدید ازشون استفاده کنم پس اگه قبول بشم اول میرم سراغ تشویقی هام،خانواده قول دادن واسم چیزای رنگارنگ بخرن، ای خدا اون وقت چقدر بهم خوش میگذره!!!! به امید قبولی