مشکلی نیست عزیزم خودم میرم با اون پولی که ریختی به حسابم شیرینی میخرم:thumbsupsmileyanim:مگه شيريني رو ميشه ريخت به حساب؟!!! شيريني رو ميخورن معمولا...:motat:
ممنون هم نمره،شما کجا اینجا کجا!به امید خدا اگه قبول شدیم و تو یه دانشگاه بودیم حتمأ بهتون ورق کلاسورم میدم،خودکارم دارما!از اون خودکار تبلیغاتیاس! از خدا پنهون نباشه از شما چه پنهون هممممه ی مایحتاج دانشگاهمو جمع و جور کردم فقط مونده جواب که اصل کاره امیدوارم هممون قبول بشیمبا امید به خداوند یکتا دانشگاه مورد نظرتان قبول شوید
اگر هم کلاسی بشویم که احتمالش کم نیست از اون دفتر و ورق کلاسور من هم میخواهم!
چند روز دیگر که نتایج آمد بچه های انجمن آمار بخصوص هم نمره ی خودتان را فراموش نکنید باشه.
ممنون هم نمره،شما کجا اینجا کجا!به امید خدا اگه قبول شدیم و تو یه دانشگاه بودیم حتمأ بهتون ورق کلاسورم میدم،خودکارم دارما!از اون خودکار تبلیغاتیاس! از خدا پنهون نباشه از شما چه پنهون هممممه ی مایحتاج دانشگاهمو جمع و جور کردم فقط مونده جواب که اصل کاره امیدوارم هممون قبول بشیم
مشکلی نیست عزیزم خودم میرم با اون پولی که ریختی به حسابم شیرینی میخرم:thumbsupsmileyanim:
دیگه جای بهونه نداری :smiliess (3):
100 تا شرط میزاری تا شیرینی ندیا:smiliess (2):
nothing
chon midoonam nemisham :New (6):
میگم ها .میتونم واسه نمره هم روت حساب کنم !!!!!!!!!!!
یه بار سر کلاس خواستم به دوستم تغلبی برسونم اما یکدفعه وسط امتحان گفتم بابا تو یک ماهه داری واسه این امتحان میخونی به خودت ظلم نکن با این تفکرات خوابیدم رو برگه که نتونه تغلبی کنه اونم نامردی نکردو سر جلسه چنان کوبید تو سرم که هر وقت میفتم به یادش سردرد میگیرم واسه همین هم نمره ی عزیز فقط میتونم تسلیحات بهتون برسونم انتظار جنگ در این جبهه رو از بنده نداشته باش.
سلام بچه ها ...وقتی داشتم حرفاتونو میخوندم گریه کردم من خیلی زحمت کشیدم ولی تو تخمین رتبه کلا نا امید شدم ..... وقتی فکر میکنم که قبول نشم باید چی جواب خانواده شوهرم و بدم و چه جوری به روی همسر و مادرم نگاه کنم دیونه میشم............. ایشالا که همتون وقت دیدن نتیجه شاد بشین این آرزو از ته ته ته ته قلبم واسه همه عزیزان کنکوریه......... یا علی
سلام بچه ها ...وقتی داشتم حرفاتونو میخوندم گریه کردم من خیلی زحمت کشیدم ولی تو تخمین رتبه کلا نا امید شدم ..... وقتی فکر میکنم که قبول نشم باید چی جواب خانواده شوهرم و بدم و چه جوری به روی همسر و مادرم نگاه کنم دیونه میشم............. ایشالا که همتون وقت دیدن نتیجه شاد بشین این آرزو از ته ته ته ته قلبم واسه همه عزیزان کنکوریه......... یا علی
بعدش من شطرنج بازی میکنم!
خوشحال میشم---> نتیجه رو چک می کنم---هی خوشحال میشم--->هی دوباره نتیجه رو چک می کنم---بازم خوشحال میشم ... بازم نتیجه رو دوباره چک می کنم.....واین سیر ادامه دارد! تا اینترنت قطع شود!1- نتیجه را چک می کنم
2- سجده ی شکر بجا می آورم
3- تماس ها شروع می شود و خوشحالیم را از آن عزیزانم نیز می نمایم
4- دوباره نتیجه را چک می کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!